sıfır stokta sipariş gelişyor hemen üretime geçiliyor sipariş sırasına göre değil mi ? Normalde farklı bir üretim stratejisimi var acaba ?
Printable View
Elinde stoğu olsa 3-4ay bekletmiyecek demek ki müşteriyi , 3-4 ay bekletmesi nasıl sorun değil allahaşkına
çook özel bir araç olmadıktan sonra bırak 3-4ayı 2ay bile beklemem ben
stoğu boş yere yapmıyacak zaten
şu anda vw değil cherry hakkında konuşsaydık evet satabileceğinden fazlasını stok yapması boş yere olurdu
bizim millet garip valla:D
fazla bekleyince daha özel hissediyor kendini herhalde:D
yarın gidiyimde golf r falan için pazarlık yapiyim
nasıl olsa onu alıcak param yok,olsada alamıcama göre zevk alalım:D
bütün modeller ellerinde var bekletme olayı yalan gebze-sekerpınar güzargahında büyük bi depolari var audi seat vw hepsi ayrı ayrı modelleri var orda
bu yuzden 2. elleri yeri gelio sıfırdan cok paraya satılıo
Dostum Benim arabamın liste fiyatı 53.900 tl idi (şu an aynısı 57.826 tl). Aynı zamanlardan bahsediyoruz. Benim arabamda karartılmış arka camlar ve navigasyonlu yani rns310 teyb yok. Ben bayii ortağıyım. Hem 1. derece akrabalık indirimi,filo indirimi,hem çalışan indirimi hemde %0 karla kendi arabamı aldım. Hemde 49.600 tl'ye. Gel sen en iyisi şu arabanın donanımlarını paylaşta bende kazık mı yedim öğreniyim istersen. :) Eksik bilgilendirme var. Dediğin gibi olsa herkesi geçtim ben hıyar mıyım arabayı pahalı alıyım :) O arabada perde hava yastığı,klimatronik klima,yağmur sensörü ve kendiliğinden kararan dikiz aynası yoktur. Ben sana söyleyim. Arabada tek kapıdır muhtemelen. O zaman dediğin fiyata belki çıkma ihtimali var. Yani kısaca 43.000 e filo indirimiyle alınabilecek araba en fazla bixenon paket ve ledli gündüz farları + rns310 a sahiptir. Başka da bir numara yoktur tahminimce. Araçta opak renktir muhtemelen. Ben kalp kırmıyorum. Polo gti'ın alayı 43.000 tl ymiş gibi yazmışsın. :)
sanki eLİmde kaLcak korkusu var adamlarda siparişe göre getiriyolar :S
vw e sıfır araba almaya gittik 3 6 ay arasından bahsediyolar opele gittim elimizdeki aracı 2 günde teslim ederiz dediler istedigim renk yoktu hiç bi bayide özel olarak getirttim 10 günde teslim ettiler
Vw ye kafam giriversin, size bisey olmasin. Premium markaymis, yok suymus yok buymus. Tamam iyi guzel hos arabalar ama gidip de 3 ay beklemem. 1970 den beri ayni motoru satiyorlar, alan da enayi gibi aliyor. Hitler motor diye bosa demiyorlar.
Gidin octavia alin, superb alin valla. Ben s3'u verip dsgli octavia alacagim gibi. Burada yuce auto var, gittim. Ne isterseniz en gec 10 gunde teslim ederiz dediler.
SIKI durun sadece vw degil, porsche da 4-5 ay sonraya sira veriyor :) Maalesef vw grubu dunyaya arac yetistiremiyor.Dogusla ilgisi yok yani ona verilen kota sonuna kadar kullaniliyor.Yoksa kim istemez ki araba satmayi ?
Ayrica farkeden vardir ,sahibinden.com da mutlaka sifir km vw ler satista oluyor galeriden :) Bunun sirri ise galericiler kaporalariyla giriyorlar siraya.Araci alip uzerine 3-5 koyup satiyorlar :)
Bende merkezde çalışan arkadaşımla konuştum Almanya yetiştiremiyor bizle hiç bir alakası yok diyor bana inandırıcı geldi piyasada alabildiğine jetta , golf, polo ve türevleri var bence rekor kırıyorlar satışta bu kadar uzun bekleme sürelerinin altından kalkamıyorlar.
İyide rekor kırıyorlar vs. olayı biraz garip geliyor bana.
Satış rakamları 3 aylık periyodlarda açıklanıyor. Azımsanamıyacak rakamlar satıyorlar ama aynı oranda hatta daha fazla satan modeller mevcuttu piyasada benim en son baktıgım dönemde. Bu markalarda böyle bir şey söz konusu değil.
Bir önceki postumda yazdım, astra aldık diye o dönem astra en çok satan 3.cü araçtı ilk 10 da, ki o zaman jetta piyasadaydı ve listede varmıydı hatırlamıyorum ama öyle tepede falanda değildi.
O kota olayları ne kadar tutarlı onada bakmak lazım. Ben bildim bileli doğuş oto böyle. Piyasadasa istisnasız en çok bekleten firmadır belkide. Stratejidir bilemem ama bence hoş değil.