8 ay bekleyin aldıkdan 2 saat sonra arıza lambası yakıp yolda çekici beklemek paha biçilmez olsa gerek :D
Printable View
hacı doğru söyluyorsun. ama şu var gebzede bekleyen arabaların kımse ne oldugunu bılmıyorum ben size söyliyim ben doğuşa ait bir otomibil firmasıda çalışıyorum.Skoda da. vw depoda bulundurdugu aracların hepsı büyük kiralama şirketleri için hazırda tutuyor. mesala çok basit vw gidin tek araba isteyın yok derler. ama diyinki 20 araba veya 30 araba alıcam dıyın 3 gun ıcınde teslim ederler. vw artık kım ne derse desın çok akıllı bir şekilde ilerliyor.tane tane satmakdan ise fılo halde stoklarını eritiyor.ayrıca yenı kasa jetta ve passat lar seri üretim olarak üretiliyor kalitesi düşük cıkıyor bunun sebebi dediğim gibi filo satışlarındaki maliyet düşürme.ama kimse bunların farkında değil.O yüzden mesala vw bayisinde çalışanlarda gidin bakın skoda vardır sebebı belli kalite.vw kalitesi düşdü artık sadece eskısı gibi polo ve golf düzgün yapıyor. .
plastidip google a yazın ilk hangi firmanın logosu çıkıyor Allah aşkına :D
PlastiDip - Google'da Ara
VW üretimi yetiştiriyordur bence de bunların üç kağıtçılığı bence.
o kadar talep var aç türkiye ye fabrika hayırsız! bu kadar talebi gören Hyundai açtı,honda,toyota açtı sende aç adiler...
eskiden bunlar elde mi üretiliyordu abi ? bildiğim iki model de ilk yola çıktıgından beri seri üretim ?
skoda octavia alın en fullünü alın çok güzel araba valla 1.6tdi dsg sunroof vs herbişeyi var
dayımlar polo teyzemler golf biz caddy başka tanıdıklarımız vw in başka modellerini aldılar.
ne sıra bekledik ne de ilgi alakasızlıktan yakındık.
İstediğimiz donanım yokken 3 saat içinde getirdiler başka bayiden.
Tek sıkıntım servisleri pahalı meletin. onun dışında biz memnunuz.
Birde kullanıcılarının lafı var ben bu arabayı 4 ay bekledim altı üstü golf sanki limited edition bir araç almış gibi hava yapıyor:)
Volkswagene tercih edilebilecek bir otomobil yine volkswagendir.. ;). Ankara eskihisarda suan golf var alabilirsiniz.. Yıllardır 4 tane volkswagenim oldu tek bir sıkıntı çekmedim ama doğusu kimse sewmiyor
4 hafta once Dogus oto esenyurta scirocco siparisi vermeye gittim en yakin eylul dedi eylulde fiyat ne olur onuda bilemeyiz diyip zaten suan sistem arsc siparisi kabul etmiyo dediler şok oldum dedim nakit para ayarla ordan birseyler sizden 5. Arabamiz olucak dedi yok suan siparis kapali uretim kotasi doluymuş ben de o sinirle gidip cok temiz sifir gibi ikinciel aldim:) ustunede 3 bin km yol yaptim :)