User Tag List

Sayfa 11/18 İlkİlk ... 910111213 ... SonSon
327 sonuçtan 191 ile 209 arası

Konu: DOĞUŞ OTO (vw) işin hokunu çıkarttı

rapstar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Satırlarca bişey yazardım ama özet geçiyorum söz meclisten dışarı millet eşek olduktan sonra semer vuran çok olur. Bilinçi kafası güzel olmayan adam gidip 6 ay sıra bekleyip C segment bi araba almaz ne bu emekli ikramiyesi bekler gibi araba beklemek. Fanatiklikten başka bişey gibi gelmiyor bana. Milletin 6 ay bekleyince " la ben bu arabaya 6 ay bekledim sen ne diyon" diyebilmesi, düşünebilmesi bile ezik milletin kendini lord hissiyatına kapılması hoşlarına gidiyor. Benim düşüncem milletin 6 ay ikarusa bindikten sonra kendini lord gibi hissetmesi doğuşunda bunu yıllardır çok güzel kullanması.

dirk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Volkswagende özel sipariş araçlara 6 ay gün veriliyor gidip showroomdan dilediğin arabayı alabiliyorusun . Hem 6 ay diyorlar ama 4 aydan fazla bekleyen sayısı az
    Aquila non captat muscas!

b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz

crused - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dirk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Volkswagende özel sipariş araçlara 6 ay gün veriliyor gidip showroomdan dilediğin arabayı alabiliyorusun . Hem 6 ay diyorlar ama 4 aydan fazla bekleyen sayısı az
    la ramazan sende kac ay bekledin araba en fulu dedin klima ile manuel bu nasil is )))

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2.5 ay bekledim tamda bejledigim arac geldi klima bende digital hacı

63owen63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tdi highline dsg için 4 dediler 7 ay bekledik
    Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot

Instagram : mehmetguliaytar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bana 6 dediler 2.5 sürdü sürmedi şans abi sizinki orda turk işçiye denk gelmiştir

63owen63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bana 6 dediler 2.5 sürdü sürmedi şans abi sizinki orda turk işçiye denk gelmiştir
    Alaman gavurluguda kalmadı ki, meksika da üretiyor artık komple Jetta'yı.Meksika'da ki türk popülasyonu dikkate almak lazım,haklısın
    Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot

Instagram : mehmetguliaytar

mechanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu konuyu açan arkadaş ceza yemiş.. öyle böyle bir konu yani...
    --
    her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...

Osman Bahadır - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mechanic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu konuyu açan arkadaş ceza yemiş.. öyle böyle bir konu yani...
    Haketmiş ama... VW'ye laf söylemek kim, sen kim... O ki günümüzün en ulaşılmaz markası... İndirirler adamı...

CeM öZeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kısaca hem vw'nin üretim yetersizliğ,hemde doğuşun bazı araçlara gereksiz yönelimi sonucunda bu olay ortaya çıkıyor. Doğuş stoklarında binlerce araç olduğu doğru. Ama tam anlamıyla müşteriniz arz ettiği araç değil bunların %90'ı. O %90'ı da bölge şefleri bayiilere itekliyor ve bir şekilde satılıyor onlarda zamanla. Bugün Volkswagen bir elin parmaklarına sığmayacak kadar markayı bünyesinde barındırıyor. Bu gerçekten çok başarılı bir firma olduğunun zaten bir kanıtı. Benim bu konuda anlamadığım olay fındık kabuğunu doldurmayacak kadar basit sebeplerden bile doğuşa yüklenmiş bazı arkadaşlar. Bir daha vw grubu araba almam diyen arkadaşlar da olmuş. Kimisi parça beklemiştir genelde 2 hafta, yılbaşı tatili-yılsonu vesaire gibi dönemlerde 3-4 hafta ki bu bazı parçalarda gayet normal. Kimisi bayiide ki bir problem yüzünden doğuşa yüklenmiş ki başında doğuş oto geçmeyen hiç bir bayii doğuşa ait değil sadece bayii ( passat'ı test sürüşünde pert ettiler diyen arkadaş için söylüyorum. Yanlış hatırlamıyorsam olay zonguldak bayiisinde olmuştu). Mutsuzluklarını ve şikayetlerini sebep belirterek yazarsa arkadaşlar daha aydınlatıcı bir konu olur.
    Vw Cc & Mk 5 Gti

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Renault ha dediği an 400 tane Fluence indirebiliyor 1 günde. VW bunu yapamıyor, üretim sayısı yetersiz. Durum da böyle olunca Doğuş oto filo satışlarını kaçırmamak adına gerçekten saklıyor araçları. 3-4 ay sıra veriyor.

Kekuti* - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CeM öZeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dostum Benim arabamın liste fiyatı 53.900 tl idi (şu an aynısı 57.826 tl). Aynı zamanlardan bahsediyoruz. Benim arabamda karartılmış arka camlar ve navigasyonlu yani rns310 teyb yok. Ben bayii ortağıyım. Hem 1. derece akrabalık indirimi,filo indirimi,hem çalışan indirimi hemde %0 karla kendi arabamı aldım. Hemde 49.600 tl'ye. Gel sen en iyisi şu arabanın donanımlarını paylaşta bende kazık mı yedim öğreniyim istersen. Eksik bilgilendirme var. Dediğin gibi olsa herkesi geçtim ben hıyar mıyım arabayı pahalı alıyım O arabada perde hava yastığı,klimatronik klima,yağmur sensörü ve kendiliğinden kararan dikiz aynası yoktur. Ben sana söyleyim. Arabada tek kapıdır muhtemelen. O zaman dediğin fiyata belki çıkma ihtimali var. Yani kısaca 43.000 e filo indirimiyle alınabilecek araba en fazla bixenon paket ve ledli gündüz farları + rns310 a sahiptir. Başka da bir numara yoktur tahminimce. Araçta opak renktir muhtemelen. Ben kalp kırmıyorum. Polo gti'ın alayı 43.000 tl ymiş gibi yazmışsın.
    Adami cildirtma arkadasim sovucem sonunda! Al specler
    Tek kapi ( gerci ekstra fiyat farki yoktu sanirim golfR gibi)
    180 hp dsg
    Xenon far + led
    Rbs 310
    Kumas koltuk
    Cam tavan yok.. Renk beyaz..
    Sanki distronik adaptif sasi kontrol vardi da biz almadik.. Polodan bahsediyorsun yahu gidip mercedes S class almiyiruz hangi doluluk... Yemisin kazigi iste hala atip tutuyorsun..
    Arkadasim r53 mini almadan evvel gti baktik.. 44.000 tl dort kapilisiydi ayni ozelliklerde almadi sen neden bahsediyorsun.. Bnce git calis biraz orda oyle pederin yaninda kulaktan duyma laflarla atar yapiyon ? Benim en son unutacagim sey kac para harcayipta birsey aldigimdir.. Yalan borcumuz yok cok sukur kimseye

Dahada yazmam NOKTA .
    1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
    2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
    Instagram: @itkopekas #dev20 #project400

Kekuti* - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya bi ara tl bazinda fiyatlar dusuktu.. Hatta 1.93 mu ne sabitlemislerdi kuru Dogusta
    94.000 tlye kendim Golf R aliyordum recarolu 18 talledegali cam tavanli.. %6 indirim ile..
    Param cikismadi alamadim gittim cooper aldim.. Bilsem bu kadar artacakti fiyatlar, donumu satar yine alordim suanda ayni donanimdaki araclar 130000+ tl diye biliorm

Anlicagin cok uctu 2011 ocaktan sonra fiyatlar
    1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
    2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
    Instagram: @itkopekas #dev20 #project400

senna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CeM öZeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kısaca hem vw'nin üretim yetersizliğ,hemde doğuşun bazı araçlara gereksiz yönelimi sonucunda bu olay ortaya çıkıyor. Doğuş stoklarında binlerce araç olduğu doğru. Ama tam anlamıyla müşteriniz arz ettiği araç değil bunların %90'ı. O %90'ı da bölge şefleri bayiilere itekliyor ve bir şekilde satılıyor onlarda zamanla. Bugün Volkswagen bir elin parmaklarına sığmayacak kadar markayı bünyesinde barındırıyor. Bu gerçekten çok başarılı bir firma olduğunun zaten bir kanıtı. Benim bu konuda anlamadığım olay fındık kabuğunu doldurmayacak kadar basit sebeplerden bile doğuşa yüklenmiş bazı arkadaşlar. Bir daha vw grubu araba almam diyen arkadaşlar da olmuş. Kimisi parça beklemiştir genelde 2 hafta, yılbaşı tatili-yılsonu vesaire gibi dönemlerde 3-4 hafta ki bu bazı parçalarda gayet normal. Kimisi bayiide ki bir problem yüzünden doğuşa yüklenmiş ki başında doğuş oto geçmeyen hiç bir bayii doğuşa ait değil sadece bayii ( passat'ı test sürüşünde pert ettiler diyen arkadaş için söylüyorum. Yanlış hatırlamıyorsam olay zonguldak bayiisinde olmuştu). Mutsuzluklarını ve şikayetlerini sebep belirterek yazarsa arkadaşlar daha aydınlatıcı bir konu olur.

kime yükleniceksinki tabiiki bu durumun oluşmasına ortam sağlayan kurum doğuş grubu kimin suçu olacak? istediğin donanımı belki alamıyorsun istediğin rengi vs bu kimin suçu sence? nereden kaynaklanabilir?
    körler sağırlar

özgür67 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Üste bir miktar para verilerek sıfır passat verildi fakat hemen yapmaları gereken şeyi müşteri ile zıtlaşarak yapmaları sinir bozucu oldu.

dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    skoda bayisine gitmeden karar vermeyin, sonra büyük eşeklik etmişim dersiniz
    skoda olsun en fullü olsun gırtlagına kadar dolu boş jetta parasına.
    passat alıcagınıza superB alın passattan daha lüx zaten.

vw ye kösülmeyin.

cKatmer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    rocco ya 3 ay verdiler 3 ay 15 gün gecti arac gelmedi 1.5 ay eklediler üstüne bende siparişi iptal ettim

CeM öZeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kekuti* Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Adami cildirtma arkadasim sovucem sonunda! Al specler
    Tek kapi ( gerci ekstra fiyat farki yoktu sanirim golfR gibi)
    180 hp dsg
    Xenon far + led
    Rbs 310
    Kumas koltuk
    Cam tavan yok.. Renk beyaz..
    Sanki distronik adaptif sasi kontrol vardi da biz almadik.. Polodan bahsediyorsun yahu gidip mercedes S class almiyiruz hangi doluluk... Yemisin kazigi iste hala atip tutuyorsun..
    Arkadasim r53 mini almadan evvel gti baktik.. 44.000 tl dort kapilisiydi ayni ozelliklerde almadi sen neden bahsediyorsun.. Bnce git calis biraz orda oyle pederin yaninda kulaktan duyma laflarla atar yapiyon ? Benim en son unutacagim sey kac para harcayipta birsey aldigimdir.. Yalan borcumuz yok cok sukur kimseye

Dahada yazmam NOKTA .
    Bak dostum benim yazdıklarım varmış arabada. Başka da birşey yokmuş. Ben satış danışmanıyım bilgi için yazıyım gerekenleri.Pederin yanında kulaktan dolma değil bu işyerinde servis-satış heryerde görev yaptım. Gördüm öğrendim. 4 kapı fiyat farkı 1150 lira,klimatronik klima 320 lira,otomatik kararan dikiz aynası ve yağmur sensörü 310 lira,sürüş konfor paketi ( yol bilgisayarı,arka park sensörü,hız sabitleyici,lastik basınç göstergesi) 1000 lira,önden arkaya uzanan perde hava yastıkları 960 lira. Bunlar olsaydı full olurdu dediğin araç.Daha panoramik cam tavanı felan hiç karıştırmıyorum. 43.000 tl'ye alan biliyorum derken yanlış bilgilendirme olmuş ben onu söylemeye çalışıyorum. Tamam vw bayiisinde staj görmüşsün anladık ta 2-3 konuda yanlış bilgiler verildi polo gti için.
    Vw Cc & Mk 5 Gti

teggy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O bu değil de VW de garantinin 2 yıl oldugu doğru mudur? Arkadaş sciroccoya sozde garantili yazılım yaptıracaktı 2. yılı doldu diye yetişememiş sözde, zaten yetişse ne olacak garanti bitiveriyor hemen. DSG dağıtıversek 25 lira kaçacak yani bu mudur 2 yıl garanti nedir yahu?
    Bir de servis ücretleri ne kadar VW de ?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)