User Tag List

14 sonuçtan 1 ile 14 arası

Konu: WRX-STI sorgusu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

WRX-STI sorgusu

Arkadaşlar kuzenim çok yakında ucuz yollu bir WRX-STI almak istiyor. Stock kullanmak istiyor daha çok, yükleme işine de ileride araca alıştıktan sonra girecek. Aklımızda 2 ilan var zaten iki ilanda piyasasının en ucuz 2 aracı. başka ilan, referanslı araç, gc8 düşünmüyoruz. sadece bu 2 ilanı düşünüyoruz.

Vereceğim ilanlara dair bilgisi olan var mı ? araçların durumu nedir, yürüyeni-motoru nedir, şu an stock olarak kullanılabilir mi, masrafları varmıdır ? elbette sorgulayanlar olmuştur daha önceden.bildiğiniz herşeyi yazabilirseniz çok memnun kalacağız.

cevaplar için şimdiden teşekkürler, iyi forumlar...

Subaru Impreza 2.0 WRX STi 2002 Model 34.500 TL Galeriden satılık ikinci el Siyah renk - 74115637

Subaru Impreza 2.0 WRX 2003 Model 34.850 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 51791430
    Öküz 40 yaşına da gelse öküzdür, zekanın mantığın derecesi yaş ilerledikçe artmıyor

ProdriveSTI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    4 Thread(s)
    panpa sti aylardır duruyo orda 35500 fiyat vardı düşmüş 1000 lira,günahını almayalım da temiz olsa satılırdı kesin :/
    Murat CANTÜRK

Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
    Renpar Sigorta
    info@renpar.net

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    panpa hasar kaydı dediği kaporta hasarı, komple boyası ise harbiden sorun yok bizim için. yürüyeninde motorunda bir sıkıntısı olmasın da. ufak tefek sıkıntısı varsa da yaptıracak kuzen ve stock halde binecek. bu şekilde ne gibi sorun çıkarabilir ki varsa aklında sıkıntı çıkarabilecek bir problem söylemeni isterim ki onları da düşünelim
    Öküz 40 yaşına da gelse öküzdür, zekanın mantığın derecesi yaş ilerledikçe artmıyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    4 Thread(s)
    yoo sıkıntıdan ziyade kaporta biraz cansız gözüküyo zaten bu tür araçlarda pekte önemli değil motor ve yürüyende sorun olmadıkça tabi büyük kaza olmadıkça bide,ufak tefek şeyler olur ama gösterin yine de panpa,jettayı almadan önce aklımdaydı bu araç benim ama vazgeçtim açıkçası.
    Murat CANTÜRK

Renpar Sigorta
    info@renpar.net

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sağolasın abi peki wrx için ne düşünüyorsun ona dair bilgin var mı ?

driftboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    belirteyim yanlıs hatırlıyo olabilirim,

siyahın büyük meblalı bi hasar kaydı vardı hatırladığım kadarıyla, kaportada pek iç açıcı durmuyomuş duydugum kadar. Typer ile takas göndermişti ama sorunca böyle dediler vazgeçtik. Ama tekrar belirteyim yanlıs hatırlıyo olabilirim. bu bug olmayabilir.
    Marblex Mining & Marble

Harput Yapı İnsaat

Alıntı CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arabanın önüyle arkası arasında 3 yaş fark var

Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    4 Thread(s)
    sti sahipleri yazsa ne kadar güzel olurdu yahu,sti'mız da yok ki içini dışını bilmiyoruz tecrübemiz yok görenler yazar mutlaka
    Murat CANTÜRK

Renpar Sigorta
    info@renpar.net

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla ben kendime sti alırken bodoslama dalmıştım bana sorun çıkarmıştı sonra, baştan sorguluyorum artık. Umarım detaylı bilgiyi alabiliriz en kısa sürede.

kellepaca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İlandaki WRX eğer araçları karıştırmıyosam 2 sene önce 34 plakalı ve arka kapı ve çamurlukta ufak bi vuruk vardı ve boyanması gerekiyordu. Bilkentte birisi satıyodu, siteden AhmetG götürüp gösterdi pazarlığını falan da yaptı ama sonra şahsi sebeplerden vazgeçmişti. O vazgeçince ben müşteri oldum ama ben arayana kadar araç satılmıştı. Ahmet'in bana söylediği araçta sorun olmadığı sadece triger değişeceğiydi o zaman.
    Four wheels move the body, two wheels move the soul.

naciersin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    siyah olan araç sağ alttan kaldırıma çıkıyor alttaraf olduğu gibi değişiyor hasar kaydı çok var ama biraz experin para yemesinden kaynaklanıyor arabada bi sağ çamurluk değişik onun dışında değişen yok arabada öğle kötü denecek bi araç değil sadece hasar kaydından korkulduğu için satılmadı heralde o araç pert kaydı yok aracın ben özellikle sordum. ikincisi mavi araç arka kapı ve bagaj içiyle oynanmış ve yapılmış 5 parçadada boya var bunlar bildiğim kesin net bilgiler ama bakmadan tabi birşey sölenemez

Burak-Akın - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2003 model olanın ilanı epeydir duruyor. almaya niyetiniz varsa iyi bir subaru ustasına götürün...
    Honda Civic İes, Nissan 200sx s14, Honda Civic eg6 si, Citroen c2 VTS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    siyahın 38 000 tl lık bı hasar kaydı var. kaportası gercekten sıkıntısız arac hasarı sağ alttaRAftan aldı dıyebılıyorum sanzuman dif. vs. vs. PERT KAYDI YOK- HASAR KAYDI GÖZÜKÜYO SADECE.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    artık pert kaydı değil hasar bedeli yazmakta

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Araclar belliki kazali, istanbulda dogan usta yada cemal usta, ankara tork garaj, izmir kemal usta bunlara bulundugunuz yere hangisi yakinsa gosterin. Bu tip arac kazasiz bulmak zor motor acilmamis bulmak neredeyse imkansiz gibi ve cebinizde de bir bu kadar nakit paraniz olsun derim:-)

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)