Reset atmayı tekrarlamadı ek bir çaba sarf etmedim.
Printable View
birde hd receiver larınızı arada internete bağlayın yeni yazılım oldumu indiriyor benimki devamlı bağlı nete belkide ondan bir sorunla karşılaşmadım ayrıca tv yi kullanmadığınız zaman receiver larınızı kapatın yoksa yeni yazılım olduğunda indirmiyor
1 seneye yakındır kullanıyorum hiç sorun çıkarmadı.
Digiturk yine kafayı yemeye başladı.. netten baktığım kadarıyla bir çok kişide olmaya başlamış..
her 2-3 dk da bir 7283 hatası veriyor ve reset atıyor sayın kendisi..
müşteri hizmetlerine twitter yolu ile aranmamı sağladım az önce, küçük bir tartışmadanve direncimden sonra 20TL lik servis ücretini vermeyeceğim şeklinde anlaştık, servis bekliyorum.
Sizde böyle bir şey olursa bu günlerde (olmaz umarım) aklınızda olsun, servis ücreti vs vermeyin.
servis ücreti bende hiç vermiyorum
adamlara zaten hizmet için para oduyorum yetkili servise neden ekstra para veriyim mecburlar sorunumu gidermeye
ama milletimiz saf sesini çıkarmıyor diye yokluyorlar
Aradı servis, ellerinde kutu kalmamış, kutu gelmesi gerekiyormuş, kutu gelene kadar bekleyecekmişim :D 1 hafta, 10 gün, 3 hafta ne zaman gelirse :D
merkez arayacak beni birazdan, şimdi seyredin siz cümbüşü :D
Bende pek memnun değilim , 9201 hd kutu var bende , resetleme olayı ara ara oluyor , yeni yazılım falan arıyor kendi kendine düzeliyor...Geçen gün e16 hatası verdi durduk yerde , kurulum yapamadım , kendi kendine kafayı yedi , aradan 2-3 saat geçti tekrar açtım yazılım aradı düzeldi...
konuşmaya başlamadan önce güvenlik için konuşmaların kaydediliyor dedi zaten :D
ee bana ne küfür etmeme karşın mı bunu diyorsunuz dedim, efendim sorununuza geçiyorum dedi :D
başka servis yönlendirecekmiş.
maç var 1 saatte bitsin iş, benimle alakalı olmayan bir konu yüzünden sizinle uğraşıp duruyorum amk dedim, kendi insiyatifi kullanarak sorununuzu bu gün çözmeye çalışacağım dedi. Dur bakalım ne yapacak..
ne sihirli bir sözmüş bu "amk" :D
kutu kendi kendine düzeldi..
Şimdi digiturk merkezden aradılar, son gelişmeleri bildirmek için, başka bir servis gelip kutuyu değiştirecekmiş 2 saate kadar.. söylemedim ama sorun düzeldi vs diye..
3 gün sonra ne olacağı belli değil, gelsinler değiştirsinler..
sonuç olarak sihirli kelimeyi söylemeden olmuyor, aklınızda olsun :D
bu digitürkü sanırım çözdüm. şimdi benim iki ayrı adreste toplamda 3 kutu var. çocuk odasında vs. her birine ayrı paketler tanımlı. hepsine toplamda lig tv dahil aylık 120 130 arası birşey ödüyorum ama hiç birinde taahhütnamem yok. bunlar beni haftada bir şaşmaz ararlar şunu ekleyelim şu tl bunu ekleyelim bu tl. ben uygun dille tersliyorum ama arada sırada film satın alıyorum bazen lig tv yi donduruyorum 2 ay sonra tekrar açıyorum vs. taahhütüm olmadığı için bunlar sürekli benden daha ne koparacaklarını düşünerek hep bir mülaim konuşuyorlar. bazı arkadaşlar uzun bekleme süresinden bahsetmiş bir kaç kez bende de oldu ama genelde 1 2 dakkayı geçmez ki o bile uzun süre. taahhütlü iş yapmayı sevmiyorum çevremdekiler de bana enayi gözüyle bakıyor belki ama kafam rahat. uzatmayayım ama genel olarak memnunum yani :)
bendede öyleydi.zor bela kurtuldum.taşındım başka eve parası neyse verdim arıyorlar yok niye iptal ettirdiniz yeni evinize taşıyalım,hayır istemiyorum diyorum neden memnun değilmisiniz,ne şikayetiniz vardı ıvır zıvır 6 saat uğraştırıyorlar.Koca Ankara'da adam gibi şubeleri yok bi mamakta bir de dikmen de varmış ,benden kartı istediler teslim edecektim etmedim,hukuk bürosuna vermişler beni,onlarla konuştum ,27 lira borcum varmış ,parayı bankadan digitürk borcu diye açıklamalı gönderdiğim için 27 liraya 20 lira da garanti el koydu.