ben kullanıyorum HD yayınlar falan süper hatta şuan animal planet hd izliyorum görüntü çok iyi :) internet ilk bağlandığı günlerde sıkıntılıydı bildirdim düzelttiler şuan sıkıntı yok
Printable View
ben kullanıyorum HD yayınlar falan süper hatta şuan animal planet hd izliyorum görüntü çok iyi :) internet ilk bağlandığı günlerde sıkıntılıydı bildirdim düzelttiler şuan sıkıntı yok
Smile adslden aman uzak durun. Gerektiğinde kapısına gideceğiniz bir büroları bile yok iptal ettirmek dert. İptal edin diyosun sizi arıyacaklar kayıt aldık diyorlar ama ne arayan var ne soran. Bağlantınızda bir sorun olduğunda ilgilenen yok. Hizmet yok. Kalite yok. Bizim çalışan internet bozuldu ankastrenizde sorun var dediler ne dediysek adam gönderip baktırmadılar. Biz ölçtük sorun sizde diyip durdular. Dedim yahu gelip içeriden ölçmeden nasıl biliyorsunuz dediler işte kem küm. Rezalet ötesi yani. Sonunda pes ettik modemden ana kutuya kadar komple yeni kablo döşettik yine çalışmadı. Aradık dedik yeni kablo döşettik bilemem ne kablosu en iyisinden. Diyorlar şurdan duraya mı burdan oraya mı? Dedik ki modemden ana kutuya kadar komple yani daha da ötesi yok çünkü geri kalan Türk Telekomun malı ve el sürmeniz yasak. Yeni hattı çeken elektrikçi bile "abi bu tesisatta birşey yok sorun kutudandır teknik ekip gönderseler çözülür" dediyse de 1 ay sinir harbi yaşamaktan ve iş yerinde internetsiz kalmış olmaktan bıktığımdan döşettirdim yeni tesisatı. Ondan sonra birini tenezzül edip zorla gönderdiler. Taahhütüm biter bitmez iptal ettirecem Smile Adsl'i.
Kısaca SMILE ADSL'den mutlaka ama mutlaka uzak dur sakın alma. Müşteri hizmetlerine arıza için bağlanmak bile rezalet ötesi.
hali hazırda kullanıyorsan şuan ttnet vs. devam et fiber yaygınlaşıyor direk fibere geçersin , 2 yıl uzun bi süre ..
İstanbul ümraniyede(altyapı açısından yazdım) oturuyorum, 9 aydır 8mbite kadar smile adsl kullanıyorum, 1 kere bile kesilip telefonla müşteri hizmetlerini aramak zorunda kalmadım. İnternetimi taşıdığım için çok mutluyum, ayrıca 125 gb download'a rağmen ilk gün ile son gün internet hızım 6mb civarlarındaydı hep. :)
Demiştim ama hızım bugün itibariyle 1 mb'e düşmüş. :D:D
arkadaş kampanyadan yararlanmak istedi, ttnet kampanyadan alından modem varmış, smile ile çalışmıyor , modemi kargo ile gönderip yazılımı kıracaklarmış 15 gün süre vermişler
bende önceki ay geçtim dsmart + smile ye ttnet in internet parasına internet + maxi paket dsmart kullanıyorum
dikkat edilmesi gereken şeyler ise
1, 12 adet hd kanal var size normal recever bırakıyorlar ( 5 tl fark ile hd recever veriyorlar ) hd kanalların parasını ödediğimiz halde
2, 12 gb sınırı yetersiz makul olan 25 gb
onun dışında kopma vs yok alt yapı zaten türk telekomun kendi modeminizi kullanıyosunuz zaten