User Tag List

9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: logitech z506 ses sistemi aldım ama cihaz arızalı çıktı

agresive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

logitech z506 ses sistemi aldım ama cihaz arızalı çıktı

merhabalar bu gün logitech z506 ses sistemi aldım taksitle çelik ticaretten ama ellerinde kalmamış 1 saate gelir isterseniz vitrindekini verelim dediler bende zamanım yoktu ama ayarlarım diye çıktım mağzadan baktım aracı yanaştı mağzanın önüne içerden de ürünü bana satan adam geldi geldi bekleyin biraz dedi tamam dedim ama benim aldığım ürün yoktu yüklememişler araca sonra bende teşir cihazının durumunu sordum temizmi cihaz her hangi bir problemi varmı diye yok dedi çizik bile yok tertemiz dedi tamam dedim alayım bekleyin kutusuna koyayım dedi bile bile lades yaptım aslında ama neyse aldım cihazı geldim eve kurdum fakat içinden ana ses kablosu çıkmadı birde bir hoparlörü patlak gibi feci cızıltı yapıyor bana bir sorun olursa getirin değiştireyim dedi satıcı yarın götürücem fakat öğrenmek istediğim şey komple cihazı götürmeden sadece arızalı hoparlörü götürsem onu değiştirirler mi yoksa komple setimi götürmem gerek şimdiden bilgileriniz için teşekkür ederim

hakotech - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    peki sıfırı ile aynı ücretemi aldınız teşhir ürününü?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet aynı ücrette aldım bana kullanılmadı sadece vitrinde duruyordu denildi ki gerçekten cizik dahi yok üründe ama sol ön hoparlör çızıldıyor

İug - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Normalde vitrin ürünleri daha ucuza satılır sonuçta kutudan da çıkmış. Bence ürünü komple değiştirip yenisi bekleyin alın vaktiniz varsa. Kata küllü yapıp yeni gelen ürünle de değiştirmesinler dikkat edin bence.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    değişim tahadütünde bulunmuşlar ise hemen geri götürün bence..hem aynı fıyata verıyolar hemde ürün arızalı cıkıyo..ki teşhir ürününü alarak sizdede biraz hata var..aynı fiyat etiketiyle satamaz o ürünü..biraz işgüzarlık yapmış..dediğim gibi en hayırlı olan ürününün tamamını geri vermeniz ve bekleyip sıfırını almanız olacaktır..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bildiğim kadarıyla böyle işletmeler de teşir ürünlerinde fiyat indirimi yapılmıyor çünkü bize seçenek sunuyor bekleyin açılmamış kutusunu verelim diyorlar ben kendim seçtim yani sorun bende aslında ama ksk den balçova taşımak istemiyorum tekrar o yüzden sadece arızalı parçayı götürsem sonuçta teşir için yine açıcaklar ki şöyle bir durumda var ben cihazı alırken bir adama da şaç kurutma makinesi satıyorlardı pirtek parçası yok diye 30 lira ya sattılar adama normal fiyatı 100 liraydı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla içinize sinecekse öle yapın ozaman,ama benim kesinlikle o cihaz içime sinmezdi..sonuçta para vermişsiniz,değiştirme imkanınızda var..size zahmetli olsada bence sız sıfırını alın içinizde kafanızda rahat olsun

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    komple gotur sıfır açılmamış alırsın birdaha arıza sorun riski yaşamayı goze alma

eğer ürünün devamı varsa beklemek istemediğiniz için teşhir alıyorsanız indirim yapılmaz

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hakotech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    değişim tahadütünde bulunmuşlar ise hemen geri götürün bence..hem aynı fıyata verıyolar hemde ürün arızalı cıkıyo..ki teşhir ürününü alarak sizdede biraz hata var..aynı fiyat etiketiyle satamaz o ürünü..biraz işgüzarlık yapmış..dediğim gibi en hayırlı olan ürününün tamamını geri vermeniz ve bekleyip sıfırını almanız olacaktır..
    anladım o zaman tamamen ürünü geri götürüp sıfırını bekliycem çok abicim çok teşekkür ederim bilgileriniz için ayrıca İug ve onu sümer sizlerede çok teşekkür ederim bilgileriniz için

konu amacına ulaşmıştır siline bilir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)