imzamdaki özelliklerdeki notebook ile crysis 2,battlefield 3,modern warfare 3 hepsini yüksek ayarlarda rahatca oynuyorum.
Printable View
imzamdaki özelliklerdeki notebook ile crysis 2,battlefield 3,modern warfare 3 hepsini yüksek ayarlarda rahatca oynuyorum.
Sağlam bir encode işlemide çoğu laptop'u seslendirmeye yeterde artar bile.Isınma olayı farklı birşey , ama şu var gerek oyun gerek diğer ağır işlemlerde klawye üzerinde çalışırken o sıcaklık altttan vuruyor olması bu noktada size kurulum bilgisayarını aratabiliyor.İşyerinize götürücekseniz,seyahatta yanınızda taşıyacaksanız vs.. laptop en iyisi.Ama oyun ve benzeri ağır işlemlerde kurulum bilgisayarının yerini tutmaz.
İllaki laptop alıcam diyorsanız , yazın sony F serisi yenilenicek.(şuanki seri pek tutmadı)
Bekleyemem derseniz imac pro 17 inç modeli 7000 tl :) 15 inç'leride var.Sağlam bilgisayarlardır :)
Aşırı güçlü bilgisayar istiyorsan Monster iyidir evet. Ama bence o kadar güçlü Notebook ihtiyacı herkes de olmaz.
eğer sık sık taşınmayacaksa
VATAN COMPUTER - ACER - AS7750G CORE İ7 2670QM-2.2GHZ-8GB DDR3-750GB-17.3"-DVDRW-2GB HD7650M-CAM-W7PRE - Notebook
acer in 17.3 inclik bu modeli çok iyi kozmetik olarak yoruma açık çok başarılı diyemem ama
uzerindeki çift hdd yuvası avantajıyla buna ssd takviyesi yapılırsa
1600x900 ekran çozunurluğu var zaten keyifli bir oyun makinesine donuşur
abi alacağın tek dizüstü packerd bell olmalı fiyat performans açısından en iyisi.
asus n53sn sz129v kullanıyorum işlemcim 2630 hdd 5200 ama ne ısınma nede fan sesi var(gece bile baş ucumda açık) mükemmel bir alet iyiki almışım diyorum kıbrıstayım ve online-multi oyun tutkunu olduğumuz içinde arkadaş çevresinden türlü türlü laptop deneme görme fırsatım oldu o yüzden fiyatını sonuna kadar bu tarz konularda hak ettiğini düşünüyorum asusun bu serisinin.
7200 lük laptop nadir var boşa kasma bence. benim sana tavsiyem hdd ye takılma zaten ssd diskler çıktı fiyatları düşünce biraz, ssd alıp modifiye edersin ki bariz hızlanma farkınıda görmüş olursun. kullandığım alette şuana kadar denediğim son çıkan tüm oyunlarda full e yakın ayarlarda sorunsuz oynadım-oynuyorum.
Lenovo y570
Asus n55 veya n53 yanina k53 de eklenebilir
Msi var ama 3000-4000tl civarinda yazmadim o yuzden
Sony f serisiden uzak durun bu sene sictilar haziranda yenilecek
Acer ve p.pell performans olarak uzmez denildigi gibi ses sistemi cok kotu
Dell de iyi modeller var ama f/p olarak alin diyemem
Onun yerine samsung modelleri cok basarilidir nerdeyse geri donus yok
bütcede sıkıntı yoksa
Monster Notebook tavsiye ederim paranın hakkını sonuna kadar verir.
Hp den uzak dur yeter :)