Renault Facebook sayfasında paylaşılan tek fotoğraf;
Başka fotoğraf göremedim nette.
Discover the first picture of Renault Talisman! To boost its brand image in China, Renault will launch a C-class sedan at the Beijing Motor Show on April 23.
Renault Facebook sayfasında paylaşılan tek fotoğraf;
Başka fotoğraf göremedim nette.
Discover the first picture of Renault Talisman! To boost its brand image in China, Renault will launch a C-class sedan at the Beijing Motor Show on April 23.
Renault'un Çin'deki marka imajını güçlendirmek için Çin'de piyasaya süreceği bir model yazıyor zaten.
Çin'de satmak için hemen hemen tüm markalar Çin'e özel long kasalar üretiyorlar. Adamların zengini tam zengin... Ve arka diz mesafesine inanılmaz önem veriyorlar. Bu yüzden Çin için üretilen Passat'ların hepsi long kasa.
Bu da Renault'un Çin'de yer edinme arayışı içindeki ilk modeli.
Your car is your story. So don't let someone else write the book...
"Hayatta çok az şey iyi bir önden motorlu ve arkadan itişli otomobili kullanmak kadar eğlencelidir."
antverse.com
Talisman Renault'un 90lı yıllardaki bi konseptinin adı. Oldukça da lüks bi konseptti. Fotoğraf da photoshop terk.
tanıştırayim samsung sm7
renault safrane olarak çıkacağı söyleniyordu,logolarda basılmış üretilmiş ancak adı safrane mı oldu bilemiyorum:
![]()
pek bir fenaymış araç. içi çok sağlam özellikle
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
https://www.instagram.com/biramemuru/
insignia havası sezdim ayrıca bu samsung clio symbol yerine geçecek bir araç üretecekmiş clio üretimi duracakmış bakalım nasıl bir şey olacak
Renault C segmenti kıvıramayacak gibi. Ulan tır dorsesi kadar araba yapıyorsun lastikler hala minnacık içerde. Araba cılız duruyor. Sanki jantları çalındıda bunlar üstünde idarelik.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)