la hevla ya daha neler görecez bakalım :)
Printable View
la hevla ya daha neler görecez bakalım :)
3 tane bobrege vti imi verrim ilgilnen varsa pm atsın :)
Biri makara yapmış + 1
Us Spec ve plakası görünmemesi sebebi ile bende de ilan fake izlenimi yarattı. Fotoyu güncellerseniz daha çabuk satma şansınız olur.
vay be daha neler görücez hadi bakalım =)
abi ciddi sıkıntılı millet :D emrenin dediği gibi dötünü vermemiş ya :D
tabi görüyolar troların altında boncuk gibi arabaları özeniyolar akü :D
güzel kafalar bunlar. Temizinden 35 cm lik bolca fitness salonu görmüş kol kaça giderm merak ettim :D
yani küfüre girmesin diye uğraşıcam ama olmicak herhalde ...
sperm israfı ,
ben ruhumu takasa veriyorum ? kabul mü :D
arkdaslar, bizim Tolga yani aracın sahibi arkadasa yeni mesajlar gelmis, cepten girdigim icin screenshot koyamıyorum, sabah eklerim ama cocuk ciddi bunalıma girmis. kendimden bile utandım makara yaptım topikte diye. Anlattıgına gore hayatı tepetaklak olmus ve bobregini vs satmayı fln dusunmeye baslamıs. Trabzondaymıs sanırım ya su cocugu bi cekip konusacak birileri vardır sanırım oralarda bizim forumdan. Biz de ustumuze duseni yapacagız. Allah sasırtmasın kimseyi...
alınık böbrek lazım 2 tane var ama 3. olsun sıkıntısız gezelim istiyorum yeri gelir lazım olur
arkadaşlar bende specerları yüksek böbrek arıyorum bir arkadaşım için elinde olan varsa lütfen pm den ulaşsın :D
bende 3 bobrek var biri fazla :) isteye varsa :) yada of topic e konumu acsaydm
ferrari için 3 böbrek geliyosa daypar için kesin bi 5 6 verecek vardır :D ne de olsa honda :D
hahaha, yok artık Lebron :eek: :D