Ben biraz araştırma yaptım linkten ulaşabilirsiniz
2.El Arabalar ve Satılık Sıfır Km Otomobil Fiyatları sahibinden.com'da
Printable View
Ben biraz araştırma yaptım linkten ulaşabilirsiniz
2.El Arabalar ve Satılık Sıfır Km Otomobil Fiyatları sahibinden.com'da
e46 m3 cabrio gerçekten iyi bir tercih olur
o kadar param olsa evodan başka bişey düşünmem :)
e46 cabrioı m3, sti veya 2009 s3 olabilir...
S2000 olsun isterdim , şu andada ona niyetliyimya :D
Subaru Impreza 2.0 WRX STi 2005 Model 63.500 TL Galeriden satılık ikinci el Siyah renk - 77039057
Subaru Impreza 2.5 WRX STi 2006 Model 75.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 51595662
Subaru Impreza 2.5 WRX STi 2007 Model 85.000 TL Galeriden satılık ikinci el Mavi renk - 70738317
Subaru Impreza 2.5 WRX STi 2006 Model 68.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 64572277
s2000 , c5 , sti , evo vs sırayla binerim yerinde olsam..
Alman alırsan rahat rahat binersin performansıda tatmin eder bu bütçe de ha japon alırsan seni adrenalin pompası yapar o ayrı.
e46 m3 diyorum cabrio diyorum phoenix yellow diyorum
asker dönüşüne ufaktan hazırlık lazım
ben de takipteyim konuyu
gerçekten golf r hem donanımlı güvenilir performanslı ve 500 hpyekadar önü açık
hacı başka sorum olucak benim,kaç tane f.doğan var sitede :D
beklentilerin önemli ne arıyorsun mesela ama benim düşüncem Beyaz bir Köpek Balığı (EVO X) Candır hele karbon kaput varsa offffff kıyıpta süremem bile :D
fdogan öz hakiki fatih doğandır, ankaralıdır, fotoğrafçının dibidir!!! araya nokta koyan bir arkadaş daha war ama o istanbuldaydı sanırım :D
90liraya bir hayli araba alınabilinir, tercih meselesidir...
50-60 liraya STI alınıp kalan para motora gömülebilinir mesela, tadından yenmez!!!
tüm parayla bunu yaparsan da yakıtından sürülemez ya o ayrı bir başlık :D
F.Dogan benim Fevzi Doğan adım İstanbuldanım. :)
911 alırdım kesinlikle.. e92 de güzel mesela ama yeni kasa çıktı.. a5 güzel ama a4 ten çok da farklı gelmiyo benim gözüme ki onların da da artık facelift olanları çıktı. 911 iyidir..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...7399758/detay#
ısrarla 55bin ciwarına forged li sti alınıp kalan 35 bini motoru gömdükten sonra çılgın zewklere doyulamaz diyorum :D
Güzel bir mercedes coupe alır keyfime bakardım .. :)
vette c5...:icon_tup:
2. el İnsignia Opc alırdım..
s2k / vette c5 / evo 9. 3ündende çok çok keyif alırsın ;)
Vette.....
bu gece hangi balkonda sigara içemliyim ? konu açadan buradan sorayım dedim :D
90.000 TL...
İki adet mk2 Mazda MX-5 alınır.
Artan para ile bir tanesi, 250 - 300 Hp civarında, tadından yenmez bir uzay aracı yapılır.
Diğeri fabrikadan çıktığı gibi bırakılır.
Sorunsuz, kedersiz, hoş bir hayat olur.
evo9 yada s2k al doldur biraz :)
Evo 9 alınır :)
STI al...gazla,vur kır öldür.
350Z al...piyasa yap,yan ver.
370 z alırdım of sesı dınlerdım gun oturup
911 Carrera.
911 Carrera-Corvette C5 :)
370Z turkiyede var mi suanda ? Biz sorduk 110000 euro istediler
Neyse bnce e93 alinabilir a5 alinabilir e46 m3 c5 vette bu araclar artik kulfet olur bende konuyu takipteyim evo sti m3 s2k alip bas agritmam polisle ugras kose bucak kac altimi vurdu yukledim sole oldu bir ihtimal onmuzdeki sene bende toyota ft86 dusunuyorum sifir yada subaru brz fakat toyota almak istyorum ne alirsan al 0 almaya bak esasinda sen bil piyasa oldukca bozuk insanlarin elinde malesef