ben olsam, vtec, typer, s2000, gc8, sti sırasını izlerim. arada belki e36 m3 koyarsın. hepsinin güç sırasıyla zevkini alıp, kademe atlamak iyi olur. sıra sıra chip filtre eksoz yapar, takasa gire gire değişirim
Printable View
ben olsam, vtec, typer, s2000, gc8, sti sırasını izlerim. arada belki e36 m3 koyarsın. hepsinin güç sırasıyla zevkini alıp, kademe atlamak iyi olur. sıra sıra chip filtre eksoz yapar, takasa gire gire değişirim
eğer performansın yanında konfor,kalite vs aranıyorsa bu sayılan araçlar yanlış onların yerine s3,tt,golf gti yada golf r tarzı bi araç hem spor hemde günlük kullanıma daha uygun ve kaliteli araçlar.ben olsam s3 yada golf r alırdım.
Ben biraz araştırma yaptım linkten ulaşabilirsiniz
2.El Arabalar ve Satılık Sıfır Km Otomobil Fiyatları sahibinden.com'da
e46 m3 cabrio gerçekten iyi bir tercih olur
o kadar param olsa evodan başka bişey düşünmem :)
e46 cabrioı m3, sti veya 2009 s3 olabilir...
S2000 olsun isterdim , şu andada ona niyetliyimya :D
Subaru Impreza 2.0 WRX STi 2005 Model 63.500 TL Galeriden satılık ikinci el Siyah renk - 77039057
Subaru Impreza 2.5 WRX STi 2006 Model 75.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 51595662
Subaru Impreza 2.5 WRX STi 2007 Model 85.000 TL Galeriden satılık ikinci el Mavi renk - 70738317
Subaru Impreza 2.5 WRX STi 2006 Model 68.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 64572277
s2000 , c5 , sti , evo vs sırayla binerim yerinde olsam..
Alman alırsan rahat rahat binersin performansıda tatmin eder bu bütçe de ha japon alırsan seni adrenalin pompası yapar o ayrı.
e46 m3 diyorum cabrio diyorum phoenix yellow diyorum
asker dönüşüne ufaktan hazırlık lazım
ben de takipteyim konuyu
gerçekten golf r hem donanımlı güvenilir performanslı ve 500 hpyekadar önü açık
hacı başka sorum olucak benim,kaç tane f.doğan var sitede :D
beklentilerin önemli ne arıyorsun mesela ama benim düşüncem Beyaz bir Köpek Balığı (EVO X) Candır hele karbon kaput varsa offffff kıyıpta süremem bile :D
fdogan öz hakiki fatih doğandır, ankaralıdır, fotoğrafçının dibidir!!! araya nokta koyan bir arkadaş daha war ama o istanbuldaydı sanırım :D
90liraya bir hayli araba alınabilinir, tercih meselesidir...
50-60 liraya STI alınıp kalan para motora gömülebilinir mesela, tadından yenmez!!!
tüm parayla bunu yaparsan da yakıtından sürülemez ya o ayrı bir başlık :D
F.Dogan benim Fevzi Doğan adım İstanbuldanım. :)