:D:D geçen seneden bu duruma gelmemize seviniyo olabilirler mesela. bende çok üzgünüm kaç top girmedi bi türlü.
Printable View
2-2 yi kutlayan 6alatasaraylıları gördükçe FENERBAHÇE li olmaktan daha çok gurur duydum :D
Ulan tarihi fark olucaktı,bizim sağlamcı aykut hoca sağolsun maçı vericekti yatın kalkın aykut hocaya dua edin
ne gerek vardı bu büyük puntolarla yazmaya ? ayrıca 2-2 yi kimse kutlamıyor gs de , bilakis kaçan 3 puana yanıyor herkez , kutladığımız yada en ufak sevindiğimiz bir şey varsa oda fenere yaşattığımız korku ve son dk daki pozisyondan sonra bütün stadın altına etmesidir , ezdik resmen fb yi
bişey yiyip içmekle alakası yok..asıl siz ne yiyip ne içiyosunuzda 12 senedir galip gelemiyosunuz...gslı oyuncular açıklama yapıyodu maçtan önce..bizim için kadıköy bişey ifade etmiyo heyecanlanmıyorum diye ;)
gs büyük takım tebrik herzaman ettim başarılarından dolayı..ama neden kadıköyde şansı tutmuyor? 12 sene şansmı olur? fb gs yenmekle övünmüyor,gs ın fb yi kadıköyde hala yenemediğine gülüyorum açıkcası
Sevınc beraberlıgemı yoksa aradakı "9" puanın hala KAPI gıbı duruyor olmasına?
Bırazda buyuk resme bakın.
fb gıbı sadece Gs yı yenmeye bel baglıyan takım degıldır Galatasaray.
Bıze beraberlık yetıyordu,aldık ve evımıze donuyoruz!
Bu sene 3-1 ve 2-2,sonuc ortada. Gercı fb balı bu,yenmemız yıne zor olurdu...
Sımdı fb nın elınde malzemede kalmadı,gundem ne olucak sımdı?
Ne patlatıcaklar merak edıyorum...
Ya beyler fener yenilebilirdide benim derdim o değil :D
olay beraberliği bile davullarla zurnalarla kutlamanız :D
hayır herkez yazıyoda ne oldu şeytanın bacakları kırılıyodu tarih yazılıyodu farklar atılıyodu ne oldu ? madem sizde bunu söleyin
6s hikayedir.... FENERBAHCE gerçektir... Beraberliğe üzülen bir takımdır. Diğer ise sevinen.. Aradaki fark budur... Onun için "TEK BÜYÜK FENERBAHCE'dir."....