BabyZen by Recaro Bebek Arabası REC-58002 - 960.66 TL + KDV burada var gibi görünüyor.
Printable View
BabyZen by Recaro Bebek Arabası REC-58002 - 960.66 TL + KDV burada var gibi görünüyor.
Bızde yegenıme aldık pıercardın cok rahattı 2 cocuk buyuttuler hala kullanıyorlar cokda rahat onerırım dıger arabalarda guzelmıs :D.
ben şişli taraflarında sadece recaro bebek koltukları falan satan bi yerden almıştım yeğenime aynı arabadan ama e-bebek mağazalarındada bulunuyo hatta merkezlerini ararsanız yardımcı olurlar :)
bende ilk başta bulamıyodum arabayı şişlide bulup aldıktan bikaç gün sonra beni aradılar e-bebek mağazasının merkezinden istediğiniz arabayı size yakın olan bi şubemize yollayabiliriz diye tabi başka bi yerden aldığım için işime yaramadı..
bu arada araba ve koltuk ayrı satılıyo fotolarına aldanmayın yani bebek arabası + ana kucağı koltuk almanız gerekiyo :)
arabanında en büyük özelliği mini cooper ve fiat500 ün bile bagajına sığıyo olması :)
arabanında en büyük özelliği mini cooper ve fiat500 ün bile bagajına sığıyo olması :)[/QUOTE]
burası çok önemli bide kolay katlanabilir ve açılabilir olması
baba adaylarını kesinlikle alması gereken bi ürün :D
her çocuk arabaya binmiyor örnek benim sıpa toplasan 10 kere bindi oda çok küçüktü biraz ayaklandınmı işler değişebiliyor önce bi test sürüşü yapın ondan sonra almakta fayda var benim görüşüm fiyat olarak diğer araçların 5 katı karar sizin ben tecrübemi yazdım çocuklara can feda ama para kolay kazanılmıyor herşeyi değerlendirmekte fayda var geçen oto koltuğu aldım kemerleri taktınmı isyan çıkarıyor her an sürprize hazırım artık napçakları hiç belli olmuyor hayırlısıyla yeğenine kavuşursun inşallah...
ben çektim rs'i tükkanın önüne hangisi sığdıysa onu aldım kıraft.... beğendiğim sığmadı tabi.. benimkinin kötü yerde 5 saniye durmadığı için araba koltuk felan nafile, bakmıyorum bile,
+büyük tekerlekler daha konforlu, çukura felan girmiyor..
+kolay katlanan bi süre sonra puan topluyor, zor katlanana baya sövüyosun,
katlanması kolay ve ufak yer kaplayan olmalı mutlaka.
geçen gün pazarda ısıtmalı bebek arabası bile gördüm
ısıtmalı :D :D ilginç :D