İlk defa olan bı şey degil sitedeki bazı arkadsalrdada Pert veya çekme belgeli araçlar var ama hatasız diye satıyorlar :) nasıl olcak
Printable View
İlk defa olan bı şey degil sitedeki bazı arkadsalrdada Pert veya çekme belgeli araçlar var ama hatasız diye satıyorlar :) nasıl olcak
ramo adamla konussana nası anlatcak hassarsız tt yi bence hatasız yazan adam aradıdmı ikna edebilir seni almaya :D:D:D:D
ramazan sendeki halinden diri duruyor valla :D:D
Pert olmasa da bu paraya satılamazki,komikleşmişler :)
ben şikayet ettim ilanı böyle bir durum olduğunu varsayarak.
yazık yahu pert aracı topla hatasız diye satmaya kalk .s
plakaya değil şase noya işleniyor hasar. 20 kerede plaka değişse, sorgulamada çıkıyor.
Bu aracın önceden sizin olduğunu , pert ettiğinizi , raporu , belgesi vs. olması bu durumu ispatlamanız lazım
Bu şekilde çamur at izi kalsın oluyo.
ramazan gel gidek kanka ölücülük yapak alak bunu :hehe:
boya yok yazmış yalan yok:D
hata, hasar karıştırmasa aslında bişey denemez adama:D
Ayni olay 3 sene once benimde basima gelmisti e39 5.20 aracimla elemanim kaza yapti ve pert karari cikti kasko sirketi parami odedi neyse sahibindende geziyorum baktim benim arabam vede kaza yok 2 parca boyali yaziyo msj yazdim aracin eski sahibiyim arac pertte cikmisti ayip degilmi insanlari kandiriyosunuz die herif pertt kaydi yok die yazmis tramerder baktirdim ki hakkatten pert kaydi yok yani anladimki kasko sirketinin isi bu pert kaydi cikartmiyo ki kolay satsin araci bunu yapanda ankara sigorta
sen bu aracın benim olmadığını pert olmadığını kanıtla Ben kendi aracımı bilemiycekmiyim yapıştırdığım revo tecnik yapıştırması önden aldığım quatro yok koltuk içinde kendi yaktığım sigara yanığım war :D araba ankarada mahallede bildiğim galericide
war elimde tüm belgeler camur atacak biri değilim dostum tawrını anlamış değilim beni tanıyan herkes bu aracımıda tanır başlık açtık biri alsında sonradan üzülmesin diye böyle bi yorum yapma gereğini anlamadım... Yalan olduğunu düşünüyorsan inanmazsın.
Arkadaş aracın yürüyeninden dolayı perte ayrıldığı, fakat hakikaten boyası olmadığı, durumun bilinerek alınması gerektiği konusunda bilgilendirme yapmış. Bence güzel de yapmış. İnşallah alacak arkadaş siteden olsun veya olmasın aracın pert kaydını sorgulatır ve öyle alır.
Benim de pert olan arabamı siteden bir arkadaş almış. Öğrenince ben de üzüldüm, o da... Gerçi farklı başlıklarda konusu geçmişti ama keşke ben de zamanında böyle bir başlık açıp da bilgilendirseymişim forumdaşları...
O zaman foruma konu açılsın mod lar tarafından pert edilen ve alınmaması gereken arabaları plakaları ile yazalım herkes girsin baksın bilsin neyin ne olduğunu..
Ben bu aracın senin olmadığını vs.yi neden kanıtlayayım.İddia sahibi sensin dolayısıyla sen kanıt koymadan bu şekilde yazamazsın.
İlk mesajında benim sigara yanığım , benim stickerım , benim galericim , benim mahallemde diye belirtseydin , tawrımın neden böyle olduğunuda , yaptığım yorumun neden böyle olduğunuda anlayabilmiş olurdun.
Bu werdiğin örneklerden sonra yalan olduğunu düşünmüyorum(bütün insanlar böyle düşünür) , ancak bu örneklerin hepsinin birer tesadüf olma ihtimalinin çok azda olsa olduğunu unutmamakda fayda wardır.
Hatasız gibi duruyor ama yazık ya bu kadar para ya pert araç..
böyle galericiler yüzünden temiz esnaflarda kötü dürüma düşüyor işte kurunun yanında yaşda yanar misali ...