Sen bence ramazan oldugunu da ispatla, nufus kagidi fotokopini, dogum belgeni, ilkokuldaki numarani we ikametgah ilmuhabirini goster, yoksa gecerli saymam yorumunu!!!
;)
Printable View
adam sirf olesine acti konuyu dimi kendi aracina benzetti ondan acti yani. sen nakadar mantiksiz bi yorum yapmissin bide kendini savunmaya calisiyosun. bole bos bos millete salca olup polemige girmekten ne anliyorsunuz anlamiyorum valla. adam demiski araba benim eski arabamdi. ha bu adam mal kendi arabasini tanimiyor yaptiklarini bilmiyor bi sen akillisin dimmi. ve halla tesaduflerden bahsediyorsun dogrudur ask tesadufleri sever ama artik ramazan vitek'e biner.
ya arkadaş ne kullanıyosunuz neyin kafası bu bende istiyorum. Adam manyakmı başka birinin arabasını kötülesin ben bu arabanın ilk zamanlarını bilrim çil çildi :D
edit: hatta ilk tüplü olduğunu duyduğumda vay arkadaş demiştim :D
pert kaydı 2 türlü çıkmaz araç ya cepden para verilip tamir edilir.. yada plakası değişir..
Plakası değişsede şase no dan sorgulatılması en doğrusudur bizdeki en büyük hata devamlı plakayı sorgulatmaya çalışıyoruz esasen şase no yu sorgulatmak gerekiyor çünkü araç üstünde isterse 50 plaka değişsin bütün kazalar şase no üstünden işleniyor..
bu araba gerçekten bahsedilen araba hatta plakasını değiştirmişler
allianz sigortadan 06 RMC 65 plakalı ilken 22.10.2010 tarihinde muallak hasarı 50.000 tl olan bir kaza geçirmiş daha sonrada aracın plakası değişmiş ... kaza sırasında Araç sahibi Ramazan .....
bu kadarda tesadüf olurmu ?
doğru ama eksik bilgi var,pert kaydı araç sovtaj teklifi verene plakalı olarak satıldıysa da görünmez,araç araç sahibine kaldıysa da görünmez...
bu arada şase numaraları poliçelere doğru girilmediğinden bu işlemde çok sağlıklı görünmüyor, mesela "0"(sıfır) lar "O" olarak yazılabiliyor...Özellikle pert araçlara kasko yapılabilmesai için bulunan bu çözüm kullanılmış araç alıcısı için gerçek problem...
arac güzel toplanmis gercekten pert oldugu belli bile degil fotolardan
Sanzuman ve yürüyende sıkıntı var zaten gözle görülunce zaten boya hasar yok
Ramazan senin polodan temiz duruyor walla :)
Nick inde zaten benden çalma :):):):):)
o kadar güzel görünüyo ki "favorilerini paylaş" konusuna bile ekleyenler olabilir. :)
ilanı değiştirmiş eleman =) ARACIMIZDA ŞANZIMAN DEĞİŞMESİ SEBEBİ İLE HASAR KAYDI VARDIR.YANİ SIFIR ŞANZIMAN VE HASAR KAYDI BULUNMAKTADIR. yazıyor =)
Ramazan, Kaskocuların korkulu rüyası
bildiğim type r ve s2000 ler var su anda ilanlarda
ama birşey söyleyince suçlu oluyorsun
ağır yazmışız biraz değiştirmiş :D