User Tag List

Sayfa 3/13 İlkİlk 12345 ... SonSon
239 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Garaj Önüne Park

cagri-35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı VTec_king Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mahallede yokmu boyle delikanlı tabir edilen gençlerden
    söyle biraz zarar versinler araca,bizim mahallede acınmaz böyle tiplere
    Bunun neresi delikanlılık?

Tamam adamın yaptıgı normal değilde o yapılanda delikanlılık olmuyor.

Adamı yakalayıp derdini çözmek lazım, araçtan çıkarılan hınc acizlik oluyor.

Thexerox - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    böyle hayvanlar çok daha beterleri var. komşumuzun evinin önüne 7 senedir amca oğlum park eder. ev sahibinin izni var. hiç değişmez yeriydi. Komşuya kiracı gelince gözünü oraya dikti. illa ben park edicem diye bi kaç tartışma çıkardık. En sonunda ev sahibi ikisinede yer vermedi kendi park ediyor. Aman dikkat sinirli olurken kendinize hakim olun. En son tartışmada akrabamın cebince ucu keskin makas görmüştüm. Olay büyüseydi gerisini siz düşünün.

Onu-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ahmet Saraçoğlu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hiç uğraşmayın , arabanızın dikey olarak garajdan çıkabileceği ölçüde açıklık bırakıp sağına soluna beton mantar dikin.
    Hocam malesef direk olarak garaj girisini kapatiyor ve kaldirimin uzerinde duruyor.
    Onur
    14' f30 316

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yani sikinti cikarmasina cikartilir ama ne gerek var, oturdugun evde huzurunla oturamadiktan sonra ne anladim bu isten ben.

Birkac kere uyarildi (yonetici tarafindan da uyarildi) garajda da az arac var, ben silecek kirma veya lastik indirme vs. yaparsin ama o adam ondan sonra garaja inip araca bir zarar verirse o zaman al basina belayi.. Bilirsiniz yani her gun hepimizin basina gelebilecek sikintilar.
    Onur
    14' f30 316

Ahmet Saraçoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Onu-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hocam malesef direk olarak garaj girisini kapatiyor ve kaldirimin uzerinde duruyor.
    Araç yokken yerleştiremiyormusunuz?Yada ben mi yanlış anladım?Misal kaldırıma paralel park ediyor bu şahıs ve diğer araçlar ;; ve sizin garaj kapısına giriş dikey ,, değilmi??yani dikine araçların girebileceği ara boşluğu bırakıp sağlı sollu iki beton mantar döktürseniz , hem garaj kapısı önüne hiçbi araç sığamayacağı için parkedemez , hemde sizin kafanız rahat olur.gündüzden bu şahsın aracı park halinde değilken ?öyle bi alan , boşluk yokmu?

Burak K. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bizimde kapının önüne park ediyolar,bi kaç kere kavga ettim yok çare olmuyo annem üzülüyo vs. Geceleri gelince bana yer kalmıyodu,bende onların arabasının önüne çıkamayacakları şekilde park etmeye başladım gelip beni evden çağırıyolardı,bende her defasında hiç bişey demeden çekiyodum arabayı çıkıyolardı bi zaman sonra bana yer bırakmaya başladılar şimdi sürekli tek arabalık boş yer olur kapının önünde kimse girmez oraya.
    Alıntı ygtkrmdnz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya kabarırsa

Mutlu KOÇER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İzmir'de başınıza gelirse, direk olarak Trafik ekibi çağırıp ceza yazdırın, sonrasında bana mesaj yazın yardımcı olurum çekim için.
    Direksiyondaki eşşek olursa arabanın kaç beygir olduğunun ne önemi var...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ahmet Saraçoğlu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Araç yokken yerleştiremiyormusunuz?Yada ben mi yanlış anladım?Misal kaldırıma paralel park ediyor bu şahıs ve diğer araçlar ;; ve sizin garaj kapısına giriş dikey ,, değilmi??yani dikine araçların girebileceği ara boşluğu bırakıp sağlı sollu iki beton mantar döktürseniz , hem garaj kapısı önüne hiçbi araç sığamayacağı için parkedemez , hemde sizin kafanız rahat olur.gündüzden bu şahsın aracı park halinde değilken ?öyle bi alan , boşluk yokmu?
    Yok hocam oyle degil.

Garaj kapisini bos birakacak sekilde millet zaten garaj kapisinin sagina ve soluna araba koyuyor, normal olarak.

Bu adam direk garaja girecekmis gibi giriyor (dik bir sekilde) ve oraya koyuyor garaj girisinin baslangicina. Benim aracim ise garajin icinde.

Yani bir yere cikacak olsam, aciliyetim/hastam olsa (veya illa hastam olmasina gerek yok yani ama diyelim ki var) cikamayacagim...
    Onur
    14' f30 316

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yani arkadaslar aslinda merak ettigim su, ben 155'i aradim, hicbir sekilde ilgilenmediler, cekin araci veya park cezasi yazin dedim, park yasak tabelasi yok ise yapamayiz dediler.

Ceza yazmayi/yazdirmayi kim nerede nasil hangi sebeple yapiyor? Veya gercekten yapilabiliyor mu?
    Onur
    14' f30 316

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yok hocam oyle degil.

Garaj kapisini bos birakacak sekilde millet zaten garaj kapisinin sagina ve soluna araba koyuyor, normal olarak.

Bu adam direk garaja girecekmis gibi giriyor (dik bir sekilde) ve oraya koyuyor garaj girisinin baslangicina. Benim aracim ise garajin icinde.

Yani bir yere cikacak olsam, aciliyetim/hastam olsa (veya illa hastam olmasina gerek yok yani ama diyelim ki var) cikamayacagim...

Uzaktan kumandalı böyle birşey koymak mantıklı veya kilitli olanları var..
    ...

mert_leon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hocam siz garaçın girişine sağlı sollu iki demir direk araya bir adet zincir zincirin anahtarında sadece apartman sakinlerinde olacak oldu bitti. en güzel yolu bu.

mstfcn28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynı durum bizimde başımıza gelmişti garajda 2 araç var 2 side lazım çok acil iş için, sabah 7 falan bir baktık adam çekmiş arabayı araba yabancı tanımıyoruz polisi aradık vs adama ulaştılar 30-40 dk falan bekledik vs vs adam geldi aldı arabayı gitti.
    Hususi bir park yeri ve adam gelmiş dik bir şekilde garajın önüne çekmiş.

Ahmet Saraçoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yok hocam oyle degil.

şimdi anladım durumu , o zaman katli vacip pozisyonda kendisi...Garajın park hizasına yere gömülen yada liftle inip kalkan bariyerlerden alıp komşulara verceksiniz , ki o da büyük masraf.

burakN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Apartman veya site sorumluları kanunen mesuliyet alarak çektirtebiliyor diye duydum. Şahsen ben bugüne kadar defalarca aradım ancak 1 kez olsun çekici göremedim maalum siyasal bilgilerin yanında oturuyorum bütün öğrenci araçları bizim sokakta garajda araçlarımızın arkasında ama 3 4 apartman defalarca aradık adamlar oralı bile olmadı gönderiyoruz diyorlar ama sonuç hep aynı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yani bu polisler anca kavga edersek, mevzu cikartirsak, sukunet bozulursa gelecek, anlasilan o.

Insallah boyle seylere gerek kalmadan insanliklarini takinirlar.

Ya paramla duba yaptirdim, uzerine de GARAJDA ARAC VAR PARK ETMEYINIZ yazdirdim, yani hanzolar cok oluyor, elit bir kesim degil, "Garaj Girisidir, Park Yapilmaz" yazarsam bunlar anlamaz, acik acik yazayim dedim. Yine anlamadilar.

Daha da olmadi bir duba daha yaptirip "BURAYA PARK EDENIN (agiz dolusu soylemek istiyorum ama forum el vermez) ........................" yazdirip ikisini yan yana koyarim diye dusunuyorum.
    Onur
    14' f30 316

gökberk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İyi sabır varmış... Helal olsun.
    Bu gençliğin verdiği heyecandan mıdır cahillikten midir nedir bilemeyeceğim ama devamlı aynı haltı yiyecek
    garajımın önüne çekecek... Valla ben pek sakin kalamazdım.
    JDM Don Lastiği...
    JDM Kevgir...
    JDM Marlboro Lights...
    .
    .

Alıntı 3rk4n Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ve sonsuzda dek o virajda mutlu olarak yaşadilar.

luca55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı S.Mert Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sürekli site otoparkının girişine araba çekiyorlar ve işin ilginci trafik çağıramıyorum, geldiğinde egzozdan filmden plakadan bana ceza yazıyor
    BaYTaR MURO

erdinc06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben park yüzünden kavga ettim 2 yıl mahkemeye gittim sakin ve sabırlı olmak lazım bir anlık öfkeye kapılıp basımıza neler geliyor
    1 Dakkalık Saygı Durusuna Davet Ediyorum Genc Yasta Esini Kaybeden Corabım İcin

34btr1907 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Garajda arac var, adam israrla, her gece, istisnasiz olarak garajin girisine koyuyor arabasini.

Birkac kere uyarildi, hala koyduguna gore anlamamis,
    uzerinde yazi yazan duba yaptirilip garajin girisine konuldu, yani adam arabadan inip, o dubayi kaldirip kenara koyup sonra arabasini yine garaj girisinin tamamini kapatacak sekilde koyuyor,
    her sefer goruldugunde silecekleri kaldiriliyor ama halen daha devam ediliyor,
    hatta silecek kaldirilma ile de kalmayip o park etmek yasaktir yazan duba aracin sol on kapisina yaslaniyor sabah gorsun de utanir belki diye, yine ayni olay devam ediyor.

Konu ile ilgili en az 15-20 kere 155 aranip bilgi verilmistir ancak hicbir sekilde yardimci olunmamistir. Yapacak birsey yok, park yasak tabelasi yoksa biz birsey yapamayiz diyorlar.
    Kendimiz cekici cagirip cektirsek derseniz de arac kendi aracimiz olmadigi icin oyle bir seye hakkimiz yok tabiki.

Simdi bu konu ile ilgili yarin oburgun gelip de adam deseki kardesim sen kimsin benim silecegimi kaldiriyorsun, al iste basina belayi hic yok yere..

Ne diyelim arkadaslar, ne yapalim bir fikir verin. En azindan bir park yasagi cezasi kesilseydi veya bir kere de olsa arabasi otoparka falan cektirilebilseydi. Ama tanidik polis yoksa olacaga benzemiyor
    Alıntı RSBurak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kilitli direkler koyun anahtarı sizde kalsın arabayı çıkınca direkleri takıp kilitleyin bir daha yanaşamaz.
    aynen,elekronik olanıda var yatıp kalkıyor uzaktan kumandalı ,stres olcagınıza birleşin alın 2 tane tamamdır...

http://www.sahibinden.com/ilan/alisv...59183345/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/alisv...59178536/detay

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)