Delikanlılık, erkeklik o kadar işte..
Sıkıyorsa, yiyorsa, varsa yüreğin bekle sahibi gelene kadar, yapabileceğini sahibine yap.. Arabayı çizip sahibi geldiğinde o ya da bu sebeple ortada olmamak; küfür edip topukları kıçına vura vura kaçmak gibi bir şey.. Yüreksizliğin zirvesi.. Adam da demezler erkek de demezler bizim burda buna..
Kız arkadaşımın evinin olduğu yer hem sokak çok dar apartman çok ve her dairede en az 1 araba var neredeyse park yeri bulmak şans işi hal böyleyken birtane şerefsiz var palio yu her seferinde öyle bir ortalıyorki ne öne ne arkaya araç girebiliyor ama kaç kez uyardık.
Telefonunu bırakmış arıcaksın gönlü olursa gelicek çekicek. Resmen izin alıyosun haber veriyosun adama. Akşam saat 11 de geliyosun park yeri arıyorsun fellik fellik bu adamın arabası kabak gibi ortada tabi sinirler tavan direkt.
Ya bi insan laftan anlar ama en son kız arkadaşım a4 e hiç abartmıyorum resmen mektup yazdı yüssüz herif aracı kımıldatmadı ya. arıyoruz işteyim diyor.
Daha hiç çekildiğinide görmedik yani telefon bırakıyor ama!!
Bazıları cidden hakediyor ya.
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
benim haftada 2-3 defa böyle tartışmam var garaj önüne park yüzünde ayda 1 de garajın girişinin içine park edenlerle tartışmam var en son birtanesini bekledim adam geldi napıyosun dur hayırdır derken arabaya binip çalıştırmaya kalktı bende sağ kapıdan girip kontağını kapattım anahtarını aldım hadi şimdi çek dedim arabanı, 10 dakika sonra verdim anahtarınıda gerçekten çözümü yok, garaj girişi olduğunu göremeyen insanlardan tabela görmesini beklemek ceviz ağacından şeftali beklemek gibi birşey
Polisi ara kayıtlardan araç sahibinin telefonla ararlar. ulaşamazlarsa çkerler
Peugeot 206 RC Feline -1.4 Hdi
Laftan anlamıyolar benim dellendiğim nokta bu adamı uyarsan da he tamam geliyo şimdi diyo bira içmeye gidiyolar ki keza üst komşuma da kaç kere söyledim adam inat eder gibi apartman kapısının önüne çekiyor yüzyüze de konuştum tamam kardeşim hallederiz diyip geçiyo tamponunu çizenin az çok ben olduğunu biliyordur orda kimseden korkum da yok .
Kimden neden korkayım ya ? Ben elalemi uyarmak için aracının başında mı bekleyeceğim hiç işim gücüm yok. İnsan olan anlar zaten silecekleri havada görünce. Kapının önü anasını satayım. Ben nasıl dikkat ediyorsam aracımı koyduğum yere, o da dikkat edecek. Milletin peşinde koşturamıcam kimse kusura bakmasın. 20 metre ilerde kocaman alan var illa park edecek yer bulabilir, üşenmesin gitsin oraya koysun. Ben bile evimin önüne değil de, otoparka koyuyorum, onun ne haddine ?
herkes kendine göre haklı benimde tek merak ettiğim şey madem okadar delikanlısınız araç sahibi ordayken adamın gözünün içine baka baka arabasını çizebilirmisiniz yada adama çizdikden sonra ben çizdim die bilirmisiniz.bence yapamazsınız sinirinizi adam yokken malından çıkartmak nası bi iş anlamadım..
Hepiniz delikanlısınız ama elalemin arabasını çiziyorsunuz öyle mi? Polisi ara en geç 15dk da arabayı kaldırıp götürüyor zaten sizin derdiniz ne? Madem erkeksiniz madem delikanlısınız arabanı ben çizdim diye not bırakın bakalım ne olacak sonrasında...
Bugün siz başkasının arabasını çizersiniz yarın sizin arabanıza beterini yaparlar hiç gocunmayın etme bulma dünyası
Techturkey dediğin 12, bilemedin 16. sayfada adamı bulur, 500.000 yerine 1m alır, konuya giren herkesi ihya ederdi...
Bi bayan aradı saolsun, çekin dedim o kadar, aracımı koyamıyorum ben buraya para ödüyorum falan filan..
Ne ödüyosunuz hanfendi belediyenin sokağı diyince
Ödüyorum yada ödemiyorum buraya park yasaktır yazdık çekin arabanızı dedi ve suratıma kapattı.
Halbuki ben işteyim ablacım şu anda akşam çekeyim diyecektim ki artık biraz beklicek napalım![]()
abicim kusura bakmasın kimsede polisin hiç bişey yaptığı yok
İstanbul'un koca şişli semtinin tekinde şirket arabası ile böyle el frenini çek frene bas araba yine kayan bi yokuştan indim
Sokağın sonunda araba pararel şekilde kapamış çıkışı yani kenarda değil adam bildiğin sokağı sonuna park etmiş araba geçmiyor ee yokuştan garibim 1.4 tdci panelvan fiesta geride çıkmıyor neyse taş falan koyduk kaymasın diye o derece bi yokuş
Polisi aradık tamam tamam yönlendiriyoruz 3.5 saat geçti gelen giden yok şans eseri bitane ekip geçiyordu onu durdurdum gördü olayı beni uğraştırma şimdi araç çalıntı falan çıkar ihale bende kalır diyor afedersinizde ulan senin işin ne ? ne demek beni uğraştırma ?
neyse en sonunda sahibine ulaştık geldi gözünün önünde lastiklerine zımba çaktım devam ettim
Livestrong
Araca bir kaç ufak zarar vermenin neresi korkaklık ben anlayamadım.Malını çok seven kişi 2-3 defa uyarıldığı halde böyle atraksiyonlara girişmez zaten.Ayrıca yukarlarda gücün yetiyorsa git adamı döv araca zarar verme anlamı taşıyan mesajlar var bunlarda çok ilginç.Bir parça kaporta veya bir çift lastik insanların birbirlerine zarar vermesinden daha önemli hale gelmiş anlaşılan
Arkadaslar dun geldim arabanin basina arka silecegin disini kirmis silecek yere bakiyo
Bunu yapan bayan bir erkek degil
Bildigin sokagi evinin onu diye sahiplenmeye calisiyor bildiginiz eskiyalik pesinde
Silecegi duzeltirken alarm caldi uzun uzun susturmadim belki cikar bakar diye ama ne cikan ne bakan olmadi
Simdi ne yapayim ben?
Hayir benim sinirimi bozan ne silgecleri kaldirmasi ne zarar vermesi
15 yildir ayni yerde oturuyoruz bizimde kapimizin onune bir suru araba birakiliyor sagimiz solumuz universite ve cafe hele yeni yerler acildiktan sonra iyice abardi
Bucada egitim fakultesinin orayi bilenler bilir
Gecen haftalarda karsi apartmandan bir arac 2 ay yerinden kimildamadi ki garaji engelliyordu hic birsey yapmadik
Bu bayanin bu sekilde konusmasi davranisi sinirimi bozdu
Ne yapmaliyim simdi?
Keşke aynı yerde otursak da benim aracımın bir parça kaportasına ya da bir çift lastiğine zarar versen.. Ve verirken de bana yakalansan..
İnşallah bunu oturduğun yerde yaparsın ve yaparken de araç sahibi seni yakalar. Korkaklığı erkekliği o zaman anlarsın.. Sen hem meramını aracın sahibine anlatacak kadar yürekli olma, erkeğim diye ortada gezerken erkek gibi lafını söyleyeme, çakal gibi arabaya vur sonra kaç ondan sonra gel burda tatava yap..
Aracı cektirme hakkımız var eyvallah da ben ne zaman şikayet etsem polise ne çekici geldi ne adam gibi ilgilenildi..
Ulan hastam var diyorum polise acil cekici diyorum aradan 35 dk geçiyor başka polis arıyor nolmuş birader bi sıkıntı varmış heralde diyor az daha küfür edecektim
çekici 2,5 saat sonra gelmiş cekici gelene kadar arabanın sahibi geldi
polisler daha duyarlı olsa bu konuda keşke
acaba arabanın fotoğrafını çekip o şekilde trafiğe versek ceza yazdırma şansımız var mıdır?
adam hem bilmediği garajın önüne koyuyor hemde telefon no bırakmıyor. Acil iş olur sağlık işidir falan eyvallah ama çoğu keyfi bırakıyor telefon dahi bırakmıyor deli oluyorum yahu
- Bize Her Yer TRABZON
biride bana bisey desin konuyu ben guncelledim herkes tutturdu bi erkeklik delikanlilik![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)