User Tag List

Sayfa 10/13 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon
239 sonuçtan 172 ile 190 arası

Konu: Garaj Önüne Park

Merthan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı zekky Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu sitede bile araba çizen insanların olması gerçekten hayret verici.
    Lastik indirerek uyarilmaz.
    Adami gorur uyarirsin soylersin yaparsa gucun yetiyorsa doversin.
    Araba çizmek nedir??
    Kardeşim biz millet olarak DELİKANLIYIZ biliyosun,konuşurken kardeşim ne oldu deriz ama kızarken birader hayırdır deriz napalım işte biz böyleyiz
    SUBARU TECNICA INTERNATIONAL

Oznsrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Oznsrl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yaklaşık 1 ay önce başıma geldi bizim otoparkın içinde bi otopark daha var ailecek biyere gidicez bi uyandım malın biri park etmiş grş çıkışa. normal arabalan kaldırımdan iniyo ben inemiyorum tabi. 1 saat bekledik yok bütün görevlilere sorduk kmse tanımıor. evin orda kahve var baktım 2 tane ekip otosu içerde takılıolar ondan öncede polisi aradım yönlendirioz dediler 3 kere evnmn dibinde 2 tane ekip var ne gelen var ne giden neyse gdp syleynce geldiler no bulup aradılar adam geldi

Bak dedim burda bu kadar araba var hiç düşünmedn mi nerden çıkıcak bunlar heh dedim bu kadar adam aptal bi sen akıllısın millet içeri girmiş sen girişe çekmişsin

Pardon panpa kuzenim yapmış der gibi kuzenim park etmiş fark etmemiş ben olsam koymazdım dedi o kadar sinirliydim ki ters bişey dese ağzına vurucaktım hazırlamıştım kendimi demedi iyi oldu bi mal yüzünden gidiceğimiz yere 1.5 saat geç kaldık mal heryerde mal beyin bedava
    yazdım sabahına aynısı oldu yine malın biri park etmiş 6.30 da korna sesine uyandım bi duba koymak şart oldu artık

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    119 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Araba çizmek nedir??
    Delikanlılık, erkeklik o kadar işte..
    Sıkıyorsa, yiyorsa, varsa yüreğin bekle sahibi gelene kadar, yapabileceğini sahibine yap.. Arabayı çizip sahibi geldiğinde o ya da bu sebeple ortada olmamak; küfür edip topukları kıçına vura vura kaçmak gibi bir şey.. Yüreksizliğin zirvesi.. Adam da demezler erkek de demezler bizim burda buna..

powERS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kız arkadaşımın evinin olduğu yer hem sokak çok dar apartman çok ve her dairede en az 1 araba var neredeyse park yeri bulmak şans işi hal böyleyken birtane şerefsiz var palio yu her seferinde öyle bir ortalıyorki ne öne ne arkaya araç girebiliyor ama kaç kez uyardık.

Telefonunu bırakmış arıcaksın gönlü olursa gelicek çekicek. Resmen izin alıyosun haber veriyosun adama. Akşam saat 11 de geliyosun park yeri arıyorsun fellik fellik bu adamın arabası kabak gibi ortada tabi sinirler tavan direkt.

Ya bi insan laftan anlar ama en son kız arkadaşım a4 e hiç abartmıyorum resmen mektup yazdı yüssüz herif aracı kımıldatmadı ya. arıyoruz işteyim diyor.

Daha hiç çekildiğinide görmedik yani telefon bırakıyor ama!!

Bazıları cidden hakediyor ya.

*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...

psikolojikdeli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim haftada 2-3 defa böyle tartışmam var garaj önüne park yüzünde ayda 1 de garajın girişinin içine park edenlerle tartışmam var en son birtanesini bekledim adam geldi napıyosun dur hayırdır derken arabaya binip çalıştırmaya kalktı bende sağ kapıdan girip kontağını kapattım anahtarını aldım hadi şimdi çek dedim arabanı, 10 dakika sonra verdim anahtarınıda gerçekten çözümü yok, garaj girişi olduğunu göremeyen insanlardan tabela görmesini beklemek ceviz ağacından şeftali beklemek gibi birşey

E46 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    30 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Polisi ara kayıtlardan araç sahibinin telefonla ararlar. ulaşamazlarsa çkerler
    Peugeot 206 RC Feline -1.4 Hdi

aykutsafakyaman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    39 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Araba çizmek nedir??
    Laftan anlamıyolar benim dellendiğim nokta bu adamı uyarsan da he tamam geliyo şimdi diyo bira içmeye gidiyolar ki keza üst komşuma da kaç kere söyledim adam inat eder gibi apartman kapısının önüne çekiyor yüzyüze de konuştum tamam kardeşim hallederiz diyip geçiyo tamponunu çizenin az çok ben olduğunu biliyordur orda kimseden korkum da yok .
    Alıntı mrbars Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İçinde yaşamak zorunda kalmasak, gayet komik ülke aslında.

Met - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kimden neden korkayım ya ? Ben elalemi uyarmak için aracının başında mı bekleyeceğim hiç işim gücüm yok. İnsan olan anlar zaten silecekleri havada görünce. Kapının önü anasını satayım. Ben nasıl dikkat ediyorsam aracımı koyduğum yere, o da dikkat edecek. Milletin peşinde koşturamıcam kimse kusura bakmasın. 20 metre ilerde kocaman alan var illa park edecek yer bulabilir, üşenmesin gitsin oraya koysun. Ben bile evimin önüne değil de, otoparka koyuyorum, onun ne haddine ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    herkes kendine göre haklı benimde tek merak ettiğim şey madem okadar delikanlısınız araç sahibi ordayken adamın gözünün içine baka baka arabasını çizebilirmisiniz yada adama çizdikden sonra ben çizdim die bilirmisiniz.bence yapamazsınız sinirinizi adam yokken malından çıkartmak nası bi iş anlamadım..

yilmazcatalbas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hepiniz delikanlısınız ama elalemin arabasını çiziyorsunuz öyle mi? Polisi ara en geç 15dk da arabayı kaldırıp götürüyor zaten sizin derdiniz ne? Madem erkeksiniz madem delikanlısınız arabanı ben çizdim diye not bırakın bakalım ne olacak sonrasında...

Bugün siz başkasının arabasını çizersiniz yarın sizin arabanıza beterini yaparlar hiç gocunmayın etme bulma dünyası
    Techturkey dediğin 12, bilemedin 16. sayfada adamı bulur, 500.000 yerine 1m alır, konuya giren herkesi ihya ederdi...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bi bayan aradı saolsun, çekin dedim o kadar, aracımı koyamıyorum ben buraya para ödüyorum falan filan..

Ne ödüyosunuz hanfendi belediyenin sokağı diyince

Ödüyorum yada ödemiyorum buraya park yasaktır yazdık çekin arabanızı dedi ve suratıma kapattı.

Halbuki ben işteyim ablacım şu anda akşam çekeyim diyecektim ki artık biraz beklicek napalım

aykutsafakyaman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    39 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yilmazcatalbas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hepiniz delikanlısınız ama elalemin arabasını çiziyorsunuz öyle mi? Polisi ara en geç 15dk da arabayı kaldırıp götürüyor zaten sizin derdiniz ne? Madem erkeksiniz madem delikanlısınız arabanı ben çizdim diye not bırakın bakalım ne olacak sonrasında...

Bugün siz başkasının arabasını çizersiniz yarın sizin arabanıza beterini yaparlar hiç gocunmayın etme bulma dünyası
    Yunuslarin bile olay yerine gec geldigi Turkiye de araci cekmeye
    15 dakkada ben polisin gelecegine inanmiyorum .
    Alıntı mrbars Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İçinde yaşamak zorunda kalmasak, gayet komik ülke aslında.

S.Özeren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı E46 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Polisi ara kayıtlardan araç sahibinin telefonla ararlar. ulaşamazlarsa çkerler
    abicim kusura bakmasın kimsede polisin hiç bişey yaptığı yok

İstanbul'un koca şişli semtinin tekinde şirket arabası ile böyle el frenini çek frene bas araba yine kayan bi yokuştan indim

Sokağın sonunda araba pararel şekilde kapamış çıkışı yani kenarda değil adam bildiğin sokağı sonuna park etmiş araba geçmiyor ee yokuştan garibim 1.4 tdci panelvan fiesta geride çıkmıyor neyse taş falan koyduk kaymasın diye o derece bi yokuş

Polisi aradık tamam tamam yönlendiriyoruz 3.5 saat geçti gelen giden yok şans eseri bitane ekip geçiyordu onu durdurdum gördü olayı beni uğraştırma şimdi araç çalıntı falan çıkar ihale bende kalır diyor afedersinizde ulan senin işin ne ? ne demek beni uğraştırma ?

neyse en sonunda sahibine ulaştık geldi gözünün önünde lastiklerine zımba çaktım devam ettim
    Livestrong

ErkanCanS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Araca bir kaç ufak zarar vermenin neresi korkaklık ben anlayamadım.Malını çok seven kişi 2-3 defa uyarıldığı halde böyle atraksiyonlara girişmez zaten.Ayrıca yukarlarda gücün yetiyorsa git adamı döv araca zarar verme anlamı taşıyan mesajlar var bunlarda çok ilginç.Bir parça kaporta veya bir çift lastik insanların birbirlerine zarar vermesinden daha önemli hale gelmiş anlaşılan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaslar dun geldim arabanin basina arka silecegin disini kirmis silecek yere bakiyo
    Bunu yapan bayan bir erkek degil

Bildigin sokagi evinin onu diye sahiplenmeye calisiyor bildiginiz eskiyalik pesinde
    Silecegi duzeltirken alarm caldi uzun uzun susturmadim belki cikar bakar diye ama ne cikan ne bakan olmadi

Simdi ne yapayim ben?

Hayir benim sinirimi bozan ne silgecleri kaldirmasi ne zarar vermesi
    15 yildir ayni yerde oturuyoruz bizimde kapimizin onune bir suru araba birakiliyor sagimiz solumuz universite ve cafe hele yeni yerler acildiktan sonra iyice abardi
    Bucada egitim fakultesinin orayi bilenler bilir

Gecen haftalarda karsi apartmandan bir arac 2 ay yerinden kimildamadi ki garaji engelliyordu hic birsey yapmadik

Bu bayanin bu sekilde konusmasi davranisi sinirimi bozdu
    Ne yapmaliyim simdi?

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    119 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı ErkanCanS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Araca bir kaç ufak zarar vermenin neresi korkaklık ben anlayamadım.Malını çok seven kişi 2-3 defa uyarıldığı halde böyle atraksiyonlara girişmez zaten.Ayrıca yukarlarda gücün yetiyorsa git adamı döv araca zarar verme anlamı taşıyan mesajlar var bunlarda çok ilginç.Bir parça kaporta veya bir çift lastik insanların birbirlerine zarar vermesinden daha önemli hale gelmiş anlaşılan
    Keşke aynı yerde otursak da benim aracımın bir parça kaportasına ya da bir çift lastiğine zarar versen.. Ve verirken de bana yakalansan..

İnşallah bunu oturduğun yerde yaparsın ve yaparken de araç sahibi seni yakalar. Korkaklığı erkekliği o zaman anlarsın.. Sen hem meramını aracın sahibine anlatacak kadar yürekli olma, erkeğim diye ortada gezerken erkek gibi lafını söyleyeme, çakal gibi arabaya vur sonra kaç ondan sonra gel burda tatava yap..

Birkan61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aracı cektirme hakkımız var eyvallah da ben ne zaman şikayet etsem polise ne çekici geldi ne adam gibi ilgilenildi..

Ulan hastam var diyorum polise acil cekici diyorum aradan 35 dk geçiyor başka polis arıyor nolmuş birader bi sıkıntı varmış heralde diyor az daha küfür edecektim

çekici 2,5 saat sonra gelmiş cekici gelene kadar arabanın sahibi geldi

polisler daha duyarlı olsa bu konuda keşke

acaba arabanın fotoğrafını çekip o şekilde trafiğe versek ceza yazdırma şansımız var mıdır?

adam hem bilmediği garajın önüne koyuyor hemde telefon no bırakmıyor. Acil iş olur sağlık işidir falan eyvallah ama çoğu keyfi bırakıyor telefon dahi bırakmıyor deli oluyorum yahu
    - Bize Her Yer TRABZON

doush - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı powERS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaslar dun geldim arabanin basina arka silecegin disini kirmis silecek yere bakiyo
    Bunu yapan bayan bir erkek degil

Bildigin sokagi evinin onu diye sahiplenmeye calisiyor bildiginiz eskiyalik pesinde
    Silecegi duzeltirken alarm caldi uzun uzun susturmadim belki cikar bakar diye ama ne cikan ne bakan olmadi

Simdi ne yapayim ben?

Hayir benim sinirimi bozan ne silgecleri kaldirmasi ne zarar vermesi
    15 yildir ayni yerde oturuyoruz bizimde kapimizin onune bir suru araba birakiliyor sagimiz solumuz universite ve cafe hele yeni yerler acildiktan sonra iyice abardi
    Bucada egitim fakultesinin orayi bilenler bilir

Gecen haftalarda karsi apartmandan bir arac 2 ay yerinden kimildamadi ki garaji engelliyordu hic birsey yapmadik

Bu bayanin bu sekilde konusmasi davranisi sinirimi bozdu
    Ne yapmaliyim simdi?
    elinde bi silecek kolu ve bayan var. çözüm açık ve net
    Alıntı DeNNis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen iskender ustaya git 51lik borudan beyin kıvırsın sana

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    biride bana bisey desin konuyu ben guncelledim herkes tutturdu bi erkeklik delikanlilik

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)