Sakin almayin tecrubesi olmayan kardesimize , cok kuvvetli bir arac ve yere basmasi cok dengesi virajlar ve u donusler cok tehlikeli ama bi o kadarda saglam
Printable View
Sakin almayin tecrubesi olmayan kardesimize , cok kuvvetli bir arac ve yere basmasi cok dengesi virajlar ve u donusler cok tehlikeli ama bi o kadarda saglam
araba surmeyi şirketin arabası connect te öğrendi 1 senedir devamlı sürüyor işte tecrübesi sadece bundan ibaret dolayısıyla dediğiniz gibi aracın tecrübe istemesinden ötürü almak mantık dışı.
madem yaksın dıyosunuz kucuk araba ıstemıyosunuz ama bu jeepten daha guvenlı dusundugum e39 520 525 alın hiç degilse yere daha yakın ve dahada mantıklı gelıo fiyatta hemen hemen o aralıkta
bence kesinlikle 1.6 bir cihazla başlanmalı, çok yürümemeli yürüyo gibi hissettiren bi araba olmalı hatta, yarın bi gün kendi arabasını aldığında 4.7 den sonra asla tatmin olamayacaktır yoksa
Çok doğru söylüyorsun abi bence. 180-200 gibi hızlar artık çok komik geliyor hız yapacaksa her araçla yapar gezecekse 3e 5e bölerler aralarında yine gezerler (önceden yazdığım gibi) en azından sanayiyle uğraşmayacağı kızların dönüp 2 kere bakacağı bi araba alınırsa güzel bi gençlik geçirmiş olur benim düşüncem :D
yakışır yakışır aksın üni alemine çeksin arabayı otoparkın güzel bi yerine ondan sonra all the time .. :D
ya cheerokee almanın zenginlikle onla bunla ne alakası var sanki cadillac escalade alalım diyor ? araba 25-30 bin tl, bi vergisi benzini var. bende hazırlık ve üniversite ilk sınıfta babamın kullanmadıgı ford explorer 4.0 v6 kullanmak zorunda kalmıstım babam araba almadıgı icin. o kadarda kulfetli bir arac degil , yan sanayi parcalarıda cok ve ucuz.eger bakımlıysa tek sorun vergi olur. zaten aracta bir kere gaza dokunuyorsun 1 km rolantide araba gaz yemeden gidiyor :) trafiksiz yolda baya ekonomik sadece dur kalkta cok yakıyor . burda sorun aracın surus hissi.eger cocuk genclik hevesiyle normal bir araba gibi fren yapmaya ,viraja girmeye kalkarsa oldukca tehlikeli olur.yoksa hepsi keyifli araclar...
yeni ibizalar olabilir 1.6 veya 1.2 tsi 2. el olarakta bakılabilir :)
o paralara ufak kompakt bir otomobil alınması daha mantıklı. Büyük araç gereksiz. daha 93 lü olduğuna göre park sorunu yaşamasın yakıt derdi çok olmasın bu yaşta.
ya neden herkez kaza yapacakmış gibi yaklaşmıs anlamadım. Yerden yuksek dıye araç limitleri çok zorlamadıktan sonra hiçbişey olmaz. Ben 98 model 3.5 pajero'dan civic SI a bindiğimde çok garip olmustum.. Samsun tarafını bılenler bılır samsuna yaklastıkca adalar bölgesı var o yolun eski halınde pajero ile 170 180 hiç korkmadan inerken Sı ile 150 160 larda heran bitarafa fırlayacakmıs gibi oluyordum. Eger yakıt vergi sıkıntı değilse cheeroke güzeldir. Ben hergün paejrolara bakıyorum mesela:D temiz güzel 3.0 yada 3.5 pajero düşsün pajeroya geçicem:)
bence alınabilir
enişteme aldık 99 4.7 zaten vergi indirimi var kasko bedelinden
lpg ilede kullanıyor yakıtı bile hiç rahatsız edici değil günlük çok rahat binilebilir
ayrıca hem çok konforlu rahat hemde güvenli hissi veriyor
virajlarda biraz dengesiz bir araç belli bir tecrübesi yoksa Allah göstermesin istenmeyen bir kaza olabilir. onun dışında yakıtı çok büyük dezavantaj ciddi yakan bir araç. kmde 500-550 arası yakıyor. tavsiyem binek tipi bir araç alınması olurdur bir arkadaş önermiş e39 5 kasa bir araç aynı paralara bulabilirsiniz.
Benim bir kardeşim olsa ilk araba için tofaş alırdım.1 sene kullansın hem direksiyon hem mekanik hem tecrübe olarak profesör olur.
ilk basamak için uygun bir araç olduğunu düşünmüyorum.
iyice taklacı güvercin yaptınız arabayı ya.
benzini,vergısı koymayacaksa alın gıtsın adam gıbı arabaya bınmıs olur.
benim erkek kardeşim olsa alırdım cherokee yi
Bence o paraya önden çekiş az yakcak sağlam bişey gerek. Golf güzel bence.
hocam öyle diyorsunuz da bütün dergi yazarları bas bas bağırıyor bu araçların güvenli olmadığını kör noktalarının fazla olduğunu ağırlıktan dolayı frenlemenin standart bir araçtan kötü olduğunu daha yeni yeni trafiğe çıkacak birine böyle bir araç vermek Allah korusun önce kendinin sonra çevresindekilerin zararına olabilir.
motor zaten hacimli biner binmez kendine güveni de gelir insanın koca araç o yaşta tehlikeli olabileceği kanısındayım.
ilk acemiliğini vs zaten connectle attı 110 luk 1 senedir kullanıyor. Aslında bizle 0 araç için anlaşma yaptı ama istediği araçlara biz pek sıcak bakmadık.
Örneğin yeni civic i tüplü(tüplü olarak satılıyormu tam onuda bilmiyorum ama) full olarak istiyordu.55-60 arası bir rakam demiştide fiyatı hatırlamıyorum.
polo corsa sınıfını düşünmüyoruz.
type-R alın üniversiteden çıkınca satar herhalde ozaman type-R piyasası 90-100k tl olur :D
volvo c30 alın benim fikrimce..Hem tarz degısık bı araba hem guvenlı hem az ykar cok kaca(dizeli) hemde fiyat acısından gayet makul..
Üniversiteyi kazandık cep telefonuyla kandırdılar.. Arkadaş ünide pompacı olacak anlaşılan..
bizdede zamında cheerokee vardı çok guzel zevklı sesi solugu güzel bi araçtı ama yakıt akıllara zarar onu göze alarak alın bence benzınde o kadar büyük depo olmasına rağmen basınca gözümle görüyordum benzin ibresinin düştüğünü :)