vealeykümselamm gardaaşşş
Printable View
vealeykümselamm gardaaşşş
Pederin tipo'da arka stoplardan biri yanmıyor. O yanmayanın yerinde arka sis var. Ben o yüzden yakıyorum. Ön sis farı yok zaten.
Ama şu bi gerçek, ben minubüste otobusteyken bile sis farı benim gözümü alıyor. Trafikte Allah sabır versin.
arabaya biner binmez kontakdan önce sise basarım bende.sonra tesadüf önünden geçiyodum arabanın megerse sis yokmuş
8000k ve üstü far sis gezenler ,
farı ayarsız havaya kaldıranlar ,
arka sis farını gereksiz yakanlar
park sis gezen kızıldereliler..
uzay gemis gibi her yeri ışık dolu ticariler
selam olsun hepinize.....
Lazım olmadıkça yakmam
Hele arka sis farı yakanlara bende uzunları yakıyorum
ben varım hacı
Sis olmadan yakmam. Fakat eğer Peugeot ile biryere yetişeceksem ön sisleri de yakıyorum ki daha fazla dikkat çeksin ve insanlar sağa geçsin... Biraz da olsa işe yarıyor...
beni pek rahatsız etmiyor ama miğreni olanların vay haline.. ,uzun yolda tek şeritli yolda sisle gelenler var yahu..
ön sisler neyse de arka sisleri yakanlara bikaç kulak çınlaması yaşatıyorumdur. Lütfen arka sislerinizi ciddi sis olmadan yakmayın ciddi rahatsız ediyor değer mi sis yakıp kulağınızın çınlamasına
gereksiz arka sislerini açanların başına bela oluyorum
Ön sislerim devamlı yanar fakat arka sisi ihtiyaç olmadıkça kullanmam..
Birde başkasını kör etme amaçlı kullanıyorum arada :D
Ön sis beni rahatsız etmiyorda arka sisler delirtiyor
konu başlığı tanımı halk diline ''apaçi'' olarak adlediliyor.
İstanbulun heryeri köstebek yuvası gibi delik deşik görmeden yanlışlıkla girseniz onca para verip aldıgınız lastiklerinizde yada aracınızda bir hasar oluşsa bunu sadece ön sis farlarını yakanları eleştirenler için söylüyorum masrafını sizmi karşılayacaksınız para verip geçtiğimiz otobanlar bile yamalar dolu ve çukurlar mevcut o hızla oraya girseniz ne olur hiç düşündünüzmü?o yüzden sadece ön sislerimi açıyorum arkadaş ben canımı düzde bulmadım ama farlarım da ayarlıdır kimseyi rahatsız edecek durumda değildirler.