the last silencer... coming soon..
Printable View
forumda arap baharı başladı galiba isyanlar baş gösteriyor...
yaw sabah sabah iş yerindeyken böle konular açılmazki arkadaş kendi kendimize salak gibi gülüyoz sonra millet aha kafayı yedi sonunda arabalarla der gibi bakıyorlar :D:D
bi eleman vardı şimdi makine mühendisi oldu forumla alakasız birisi eski yıllarda bi laf etti aklıma geldi:D anlatıyor heyecanlı heyecanlı bi film var süper ona gidicem gelince çok beğendim falan diyor dedik filmin adı ne coming soon dedi adam ciddi ciddi evet mühendis oldu:D
ben hakkaten çok sıkıldım ya
:icon_tup: ayni konumdayiz yalniz degilsin ofiste 4 kisiyiz alistilar artik hatta 1ini tech muptelasi yaptim digeride konu acsana su neymis diye geliyor yakinda oda bagimli olur yanimda ki muhendise birsey diyemicem araba kullanmayi sevmiyorum diyor meraba meraba hic bir ortak noktamiz yok hahahah :D
Senin durum daha zor abi valla :D ben kabul ettirdim de bayanlar icinde alternatif cozumler uretilebilir bir iki organizasyon daveti araba gezintiler bir iki arac videosu izletilebilir belli bir sure sonra ya anliyorlar ya kendi haline birakiyorlar genelde bayan arkadas ortamimda olan bu kendinden gecenlerde oluyor :D
salakmısın abi, o ne abi, Hilmi
Neyin kafası bu ? ne içtin abi sen ? Ahmet
:D:D:D:D:D