aynen bunlara çok fazlası ile katılıyorum Allah yukarda bi izmir maceramız var sağolsunlar :)
Printable View
bu Portal da fiber internet kafasi var artik eminim.
Dr. bahadir teshis 10
Emre yesil senin olumun benim elimden olucak lan deli
bilal hilmiye resim gondermisin midem bulandi
Kaan eczacilar sitesi ozledik kardesim kumburgaz sart
Tunay basrol oyuncusu zaten onsuz olmaz
Asil soruya gelelim
AHMET
techturkey seviosunuz ya iyi oluo di mi vakit falan geciriyorsunuz. Sizi apaciler sizi
Ahmet
geyik mi vardı burada :(
Miniksler liselileri sevmiyor arkadaş bunu bilir bunu söylerim. Bundan bir kaç sene önce toplandık arkadaşlarla sanayi turu yapmaya karar verdik. Sanayiye girdikten sonra soldan girince bir merdiven var o merdivenin başında parça satan bir abimizin dükkanı var ismi tam aklıma gelmiyor şimdi. Orada rastlamıştık miniklere. Parçalarını Hulka yüklerken yanlarına gittik ve abi siz minikslersiniz dimi modifiye filan yapıyorsunuz tarzında abuk subuk sorularla abilerimizin canını sıkmış olmalıyız ki 'Kötü bir şeymi yapıyoruz!' diye terslendik ve bu iş hiçte dışardan bakıldığı gibi olmadığını anlamıştık onların sayesinde. Sonrasında Peak Garage olayımız var oraya hiç girmeyim konu sapmasın. Onlara burdan bize gerçekleri gösterip onlarında her ne kadar cüsselerinin çok büyük olmasına rağmen herkes gibi insan olduklarını gösterdikleri için burdan teşekkürlerimi iletiyorum. Ve son olarak liselilere iyi davranın içlerinde büyük işler yapabilecek gençlerde var :D
bide nedret2000 vardı hilmiye aşık :D
ben gayet guzel guzel ayırt ediyorum sadece hilmi nin telefon numarasi var :) onu ariyorum direk hilmi cikiyor minikslerden bir kişiyi tanimak en iyisi ben secimimi hilmiden yana yaptim yuzunu gormesemde sesi nide seviyorum cok yardimci oluyor allah razi olsun :D
kardesım lıselılerı kım sevmez. her yernı lıselı potansıyel musterı :):)
ama herkesın her anı guzel olmuyor maalesef. kotu gune denk gelmıs olabılırsınız. bır ısle ugrasırken baska bır konuya konsantre olamıyoruz da. ısımızı yaprken bıraz cıddıye alarak yapıyoruz. yarın oburgun senın bır ısını yaoarsak daha ıyı anlarsın. (bak caktırmadan musterı yapıyorum senı kendıme) :))
bende hilmiyi kibarlıgından tanıyorum bir ikidefa alışveriş yaptım :)
puhuahuhauhuauha nedreti unutmadık unutturmucaz
kaan orlando florıdadasın bunlarımı dusunuosn clublardakı cockblocker ları dusun bence bosver bunları:D
ahahahahah hakkaten ya nedret vardı değil mi?:D:Dne oldu ki ona:) daha ne efsaneler vardı be...barkingler stp ler...