Bu spreylerin faydasi var mi yok mu ögrenmek istiyorum. nette satilanlar süs mü, parfüm mü, yoksa gercekten ise yarar mi? özellikle markasi nato olanlara baktim az önce. tecrübesi olan arkadaslar bilgilerini paylasirlarsa güzel olur. tesekkürler
Bu spreylerin faydasi var mi yok mu ögrenmek istiyorum. nette satilanlar süs mü, parfüm mü, yoksa gercekten ise yarar mi? özellikle markasi nato olanlara baktim az önce. tecrübesi olan arkadaslar bilgilerini paylasirlarsa güzel olur. tesekkürler
always AT by AT
ben tekzenden aldım biraz akma yapmış elime bulaştı bende farketmedim gözümü kaşıdım herhalde. o acıyı unutamıyorumbide sprey olarak sıksak adamı yamultur herhalde
![]()
bi deneyin istersenizçok fena yakıyor adamı etkisiz hale getirecek derecede bikaç kere denk geldi
![]()
yurtta kaldığım zamanlarda arkadaş yatağımın üstüne doğru bi fıs sıkmıştı nefes darlığından gidiyordum gözlerin yamulmasıda cabasıfakat sahteleride dolaşıyor piyasada denemeden almayın
![]()
nato yazanlar fazlasıyla etkililer. bende bir süre köpeğimi gezdirmesi için babam çıktığında yanına veriyordum bir tane.***** gece husky lere tüm köpekler av olarak gördüklerinden saldıracaklardır en azından yarasız beresiz iki tarafta yoluna baksın diye, yalnışlıkla cebimde kaldığı bir gün bu ne ya diye cebimden çıkartırken sıkmışım az birşey o acıyı unutamıyorum cidden. elime bulaşmıştı kokladım basiretim bağlandı resmende ağzım yüzüm 15 20 dakka kendine gelemedi![]()
Bi anımı anlatayım size..
Gecen sene arkadaşlarla okey partileri yapıyoruz.Son partiyi oynadık bizim bi arkadaşa kaldı..birde bizde parti kime kalırsa uzun bi süre onunla t.şak geceriz.neyse arkadaşa kaldı oyun sonra başladık dalga gecmeye cebindede biber gazı oldugunu unuttuk sen biber gazını cıkar direk yüzüme sıktı..Yemin ederim dünyam karardı kafamı suyun aldına soktum kendıme zor geldım..gözlerimi açamadım 1 saat boyunca..Sonra tabi öcümü aldım
Markasıda natoydu..herkesin aslında yanında bulundurması gerekn bişey![]()
Kafamiz baya iyiyken arkadasim essek sakasi yapti suratima neredeyse butun siseyi bosaltti. Onun acisi vs tarif edilmez suanda anlatirken bile tuylerim diken diken oluyor
Edit: Benim suratima yedigimin markasida natoydu av malzemeleri(kuru siki bicak mermi vs) satan yerlerde oluyor.
bi arkadaşın dükkanda şaka yapıcm die sıktı müşteriler falan 1 saat iptal olduk çok etkili bişey türk olmak şaka yapıcam die biber gazı sıkmakmış herhalde yapmıyan kalmamış![]()
Benzin istasyonlarında da satılıyor Nato olanlar.. Öyle izin ya da el altından falan değil baya normal satıyor millet..
Bizim arkadaş da alıp çırak üstünde denemiş.
Olm ne vicdansızsın dedim lan.
Bişey değil çırak da zavallım esas duruş da bekliyormuş sıkması için.![]()
Bişey değil fiyatıda çok uygun trafikteki magandalar için edinmek lazım 1 tane haydar vs bunlar eski yöntemler![]()
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
Beyler yalnız çakma olanlar alev alabiliyor. Biber gazı sıkayım derken alev alabilir eleman, dikkatli olmak lazım.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)