28 km basilirda yaz geldi sicak altinda o kdr basilirsa is yerine ter icinde gidilir sikinti ...
Printable View
28 km basilirda yaz geldi sicak altinda o kdr basilirsa is yerine ter icinde gidilir sikinti ...
O fiyata en mantıklısı bence Sedona Borla.
28 km bisiklet ile... Düşüncesi bile kötü bari elektriklisini alın?
arkadaşlar pazar günü itibari ile 26 jant bisikletimi kredi kartına 12 ay taksitle peşin fiyatı 340 Tl'den almış bulunmaktayım çok ta iyi oldu :)
bisiklet marka değil ancak toplama bisiklet ve özellikleri çok çok iyi
firen papuçlarındam kablolarına tüm vites tertibatına kadar shimano 21 vites ön süspasiyonlu ve en önemlisi 11 kg tek elimle rahat rahat taşıyabiliyorum
hayırlı olsun kazasız belasız kullanın taksicilere ve daha önemlisi scooterlı dağıtım elemanlarına çok dikkat edin :D
roling de yapılır bunlarla 3.üncü zilde basalım panpa :D
ÇİFT AMORSİTÖRLÜ - YETİŞKİN BİSİKLETİ - Bisiklet ile ilgili tüm malzemeler sahibinden.com'da - 76965923
düşünürseniz bence uygun fıyat
türkiyede bisiklet - scooter konusu
LPG nin ilk başladığı günler gibi
hatırlayın lpg yi ilk önce taksiciler kullanmaya başladı
normal insanlar lpg kullanımına küçük düşürücü, aşağılayıcı gözle baktılar
lpg taksici işiydi uzun süre
jip ine gaz taktırana güldüler
bizim insanımızın götünde don yoktur ama kendini kral zanneder ya o hesap.
ya şimdi ?
herkes lpg taktırmak için yarışıyor.
bisiklet - scooterda aynı hesap, çok farklı değil
küçük düşürücü alay edilesi bir tarafı var sanki
işine bisikletle gidene ahahaha gülünüyor belkide
ama yıllardır hollanda`da koca genel müdürler işlerine bisikletle giderler
aynı şekilde almanya
yol kenarlarında yaya yolu + bisiklet yolu standarttır
ne diyelim nasılsa gelinecek yer aynı
o yüzden şimdi geleceği görenlere destek verelim.
abi scooter daha dogrusu genel olarak motorsiklet olayı bence istanbul için super cozum ama bizde hala o kultur yok ve ben acıkcası canımdan korktugum icin bi turlu cesaret edemiyorum almaya
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net...85297683_n.jpg
işte adamlar biliyolar işi. dalga geçer gibi alay eder gibi konuşma hakkını nerden bulabiliyorlar anlamış değilim.
benim motorla tanışmamda enteresan olmuştu
kısaca anlatayım
2005 yılında bayrampaşada işe başladım
her sabah matepeden oraya köprü trafiği falan
6 ay sonra kendimi gerzek gibi hissettiğimi hatırlıyorum
hem para kaybı hem sinir ve ruhsal bozukluklar vs
gittim scooter aldım
işe onunla gitmeye başladım
köprüden geçerken dur kalk yapanlara kaskın içinden "siz beklemeye devam edin hacılar" diyordum.
tamam 2 teker tehlikeli ama öbür türlüde insanın ruh yapısı bozuluyor (özellikle istanbul için)
ben şöyle bir strateji belirledim Kasım - Mart dönemi full time araba, bunun dışında kalan dönemlerde almış olduğum 150 cc lik scooter ve bazen bisiklet.. Kışın bir süre scooterla tur attım, direk şifayı kaptım, hala acısını çekiyorum.. Ama yazın scooter kebap, millet arabayı soğutana kadar sen direk gazlayıp rüzgarı yiye yiye misler gibi geziyosun.. :)
Bisikletin de tek kötü yanı kondüsyon olayı be agalar, benim formum gayet yerinde olmasına rağmen bisikletle yokuş çıkarken bin kere ölüp diriliyorum..
Bisiklet yükünü çekemeyecekler bence scooter düşünsün az yakar, sorunsuz, zevklidir... honda pcx tavsiyem.,
elektrikli bisiklet biraz iğreti duruyor, bir de hepsi çin işi olduğu için batarya ömrü konusunda şüpheliyim.
bacaklarım hala ağrıyor ama göbek ufaktan ufalmaya başladı bende :)
bu tarz bisikletlere hep sayılır, sövülür araba parasına bisiklet mi olur vs. diye.. Ama malzeme pahalı yani karbon olunca, fiyat da böyle oluyor.
Yeşil Bisiklet
şu konuyu okumakta fayda var. Adamlar 790 gr. 'lık bisiklet kadrosu dahi imal etmişler, bunla dünya gezilir.
evet bisiklette ağırlık çok önemli ben 400 daha versem 8 kiloluk bisiklet alıcaktım benimki yarı aliminyum olmasına rağmen 11 kg bence iyi değer