Arka koltuğu 20 dk da belimi ağrıtan araçtır kendileri..
Printable View
Arka koltuğu 20 dk da belimi ağrıtan araçtır kendileri..
fransız diye genellememek lazım servis işinde 3 üncü fransız aracı kullanıyoruz (boxer, master2.5 dti ,master 2.5 yeni nesil) nazar değmesin en ufak sıkıntı yaşamadık. volt tada bi dünya sıkıntı çıktı bu demek değildir almanlar kötü. birazda şans olayımıdır nedir bu araba işi.
yok öyle bir dünya.1,3 multijetler asıl sılık sesinden tanınıyor yollarda.hepsinde bir ıslık-üfleme sesi
1,3 multijet sahibide oldum, 1,5dci sahibide.fluence iyidir kötüdür yorum yapamam,bildiğim araba değil.ama 1,5dci motor iyidir.en kötü ihtimalle 1,3 multijet kadar iyidir.onu da kavga çıkmasın diye söylüyorum:D
1250 kg 1,5 dci megane 2 ler 1 tonluk albealarla aynı yakarken kimsenin sesi çıkmıyordu:D
ben filo satışları düşünülerek üretilmiş bir araba olduğunu biliyorum sadece.
dostlar geçmiş olsun dilekleriniz için sağolun.
3 saat gazladıktan sonra boyle seyler olur diyen arkadaşlarım Yanlış anladılar herhalde sabah 3 saat aralıksız son sürat gittim akşama kadar sağa sol normal gunluk trafık sonrasında da gece döndüm her hangi bi sıkıntı yoktu. ertesi sabah çıktıktan kısa bı sure sonra oluyor olan
Fransizlar konuya baksa geri ceker fluenceleri :)
Geçmiş olsun.
İste bu noktadan sonra toyota , honda , mercedes , nissan , audi(wv'den önce) dewreye giriyolar.
Çok geçmiş olsun. 130'luk dci'lar Türkiye'ye gelince sırf çabuk satarım mantığı ile düşündüklerim arasındaydı. Bu yorumlar çok faydalı oldu araç hakkında bilgi edinmem için.
yeni cup megane dışındakılerı sevmıyorum yenı çıkardıkları araçlardan.
geçmiş olsun bu arada şanssızlık
bence servis garantisi olduğu zaman isterse yolda motor düşürsün :) bedava yapıyor adam .çok kaliteli istyorsam bu işlerde kendini ispatlamış markalara yönelirim.hyundai renault fiat ülkemizde tutulan modelleri tam anlamıyla uçan tabut halkta mecbur tutuluyor az yakıyor diye bunlara yöneliyor.
Ne çok reno düşmanı varmış :)
Yahu sen öyle düşünüyor olabilirsin ama bir bak.Symbol binen kesim kimdir?Neden alırlar? ne için kullanırlar?o paraya alternatifler nelerdir?vs vs..
Her kesime göre araç üretiyor reno, bmw mercedes değilki sadece belirli bir düzeyin üstüne hitap etsin.
Safrane dediğin araba , zamanında satılırken yanında hediye broadway veriyordu Samsun bayii.
Biz 94'te Safrane ı aldığımızda TR ye 4 tane girmişti, İzmirde arabayı Mercedes sanan bile olmuştu.. O yıllarda herkes 9-11 gibi arabalara binerken Safrane baya baya lüks bir araçtı ki bugün bile birçok özelliği 0 araçlarda yok.
Ama bize hediye Broadway vermediler :D
fluence kalıbının arabası olmadıgını çok duymuştum Geçmiş olsun..
Herkesin otomobile bakış açısı ve kullanımı bizim gibi değil ya da herkesin bizim kadar otomobil çevresi,ustası vs'si yok.
İnsanlar 0 araba olsun,garantisi olsun,problem olursa götüriyim servise başım ağrımasın mantığında.
Yoksa symbol parasına 2.el alabilecek tonla araba var.
A noktasından B noktasına gitmek isteyen adam için maddi imkanları doğrultusunda en mantıklısı symbol yada muadilleri.