farklı değildir o konuda adım gibi eminim bu plakayı takmanın bir ince noktası vardı ah bi bulabilsek
Cok ugrastim bulamadim, biri bulur insallah :)
hesap numarası alabilirmiyim kardeşim
hesap no rıca edıyım.
hesap no lutfen
Arkadaslar sorun plakalardan.....
Onden plaka su sekilde :
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
Arkadan :
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
Bu sekilde olmalidir.....Reflective ve isik geciren taban lazim.....
Sonuç olarak Türk plakalarına uygulanmıyormu?
Uygulanamiyor....
Kennzeichen24
Burdan yaptirilabilir
app bastırıp o şekilde takacaktım ama bu tarz bir app basmıyorlar sanırım
Valla bende bulmaya calisiyorm o ince noktayi ama dunden beri ne yaptiysam olmadi :) simdi pleksiyi ayirip plakayi pleksinin altina koymaya calistim ama 3m mereti bunu nasi yapistirdiysa ayiramadim.. arkasinimi kessem diye dusunmeye basladim..
Ha bu arada yanlis anlasilmasin parasinda pulunda degilim, sadece kullanabilmeye calisiyorum, yoksa parasinin zaten nereye gittigi belli, o konuda sknti yok aman kimse yanlis anlamasin..
Sanirim bu bizim plakalar icin degil ya, kendi katalogundaki gibi montajla plakayi aydinlatmak imkansiz gibi cunki..
En başta söylemek istediğim ben ve Mertcan bu plakaları satma çabası içerisinde değiliz kesinlikle sizlerinde katılımıyla hep beraber hayırlı bir iş yapmak için uğraşıyoruz
Plakalıkları geçtiğimiz sene birkaç arabada takılı gördüm hatta içlerinden biri olan RUD Czt'nin fotosunu da ekledim
Plakalıkları alan arkadaşlar herhangi bir sıkıntı duyduklarında bizimle iletişime
geçerlerse paraları hemen iade edilir sıkıntı değil
Kaldı ki sıkıntı çıkarsa plakalık yerine içine kağıt üzerine plaka basarak vs. yollarla evlerinde iş yerlerinde aksesuar olarak kullanabilirler
Not : Ben ve Mertcan abi bu konuda bir nevi elçiyiz, unutmayalım ki elçiye zeval olmaz
Plaka arastirmalarina basladik bile.O cesit plaka bulursak haber verecegim.Bayagi guzel durur.
Haber bekliyorum anti mobese icin
Allah rağmet eylesin mekanı cennet olsun.. hayır işidir şahsi fikrim fazla işin teknik yönünü satın alıcak arkadaşlar kurcalamasın neticede ilk mesajdada yazıldığı gibi hiç bir ticari menfaati yok bu işin tamamen merhumun adını anma hayrına bir sevap işleme amaçlı tekrardan mekanı cennet olsun bu vesileylede ismi anılmış oldu her ne kadar tanımasamda bir fatiha okudum ilk mesajı okudukdan sonra.