bence bu çocuk bizle kafa buluyor,mert kardeş senin kuşa bi K20 swaplamak lazım :D
Printable View
bence bu çocuk bizle kafa buluyor,mert kardeş senin kuşa bi K20 swaplamak lazım :D
sen haklısın alttan alma o dolansın peşinde
Birlikte Ajdar'ın Şahdamarım adlı parçasını dinleyin.. Birbirinize tekrar aşık olmassanız bende bişey bilmiyorum. O sözler o ritm o ahenk hangi parçada var sorarım sana ey dost ? Sen bunu bi düşün mamama mimimi mikrofon şow.
Lütfen herkes özel hayatını foruma yansıtsın. Bizler sizlerin özel hayatınızı çok merak ediyoruz.
Git Yoluna (Seda Sayan) - YouTube
benden sana gelsin kardesim dinleee:)))
konuya bakılırsa cakma uyelık gıbı duruyor
ben sevgilimle aylardır aramdaki kuş'luğu kaldıramıyorum napıcaz techturkey halkı :'(
aöf de son 5yılda çıkan sorular ve cevaplarını arıyodum nereye geldim g.g :D ders çalışcaktım la ben oldumu bu saatte bu konu :D
beyler yaklaşmayın. ( LİSELİ ) ;) i
BU ŞARKIYI ARMAGAN ET GİTSİN BU SEKILDE BI KLIP CEKERIZ SANA.
işte burda kendıne guven meselesi ortaya çıkar sen karı gibi mızmızlanırsan kız senden ztn sogur kaybedersın erkek gibi duracak gidiyon hadi kızım yol orda git diyeceksın sana kız mı yok kötürüm müsün kusurun mu var salakmısın sacın mı yok nedir yanı kendıne öz güvenın olucak bir kere etrafta kız çok şimdi dersın ya abı onun gibisini bulamam sen sevdigin için gözünde büyütüyorsun ondan degerli oluyor dışarıdan baktıgnda yoldan gecen bir kızdan farksız aslında sen deger verirsen degerli olur deger verme boyutunu tapma boyutuna kaçırırsan ozaman sen bitmışsın demektir kız senınle istedigi gibi oynar kızların hepsi aynı değişmiyorlar.
bunları yazıyorum bizimde başımızdan geçti böyle seyler burdaki cogu erkegin başındanda geçmiştir hala geçmektedir.
ama tavsiyem burası arabalarla ilgi bir yer bence arkadaşınla dostunla konuş daha iyi olursun.
bence adam haklı beyler.
http://inciswf.com/1277738426.swf
rica ediyorum sayin beyfendi bir zahmet bitebilirmisiniz ?
senin yerinde olsam intihar ederdim
o zaman değerini anlar senin