Benim mantık. :)
Printable View
Bu konu can sıkar.
Benimde 2.5 3 yıllık bi ilişkim var ve bizim işimizde çok çok zor ama şuan biz gizli tutmayı ayda 1 kere görüşmeyi tercih ediyoruz. 1 2 sene sonra en azından yüzük takıcam inşallah. Bence olay ciddiye binene kadar gizli tutulması taraftarıyım.
Allah hakkındakini hayra çevirsin.
Gökhan kardeşim anlattıklarını okuyunca çok üzüldüm benimde aynı şeyler geçti başımdan 5 sene birlikte olduğum kişiyle ayrıldım.Hani kendini üzme ne desek boş ama insan ne yapsa kendine ediyo. içiyosun üzülüyosun kendini hırpalıyosun olan sana oluyo:( Ama o kız seni sevdiyse seviyosa zaten sensiz yapamaz tekrar döner bişeylerden ders alarak döner ve ilişkiniz daha sağlam olur ama dönmezsede artık sende kendine yeni bir yol çiz. ben öyle yaptım şuan çok mutluyum ondan başkası olmaz diyodum ama ondan daha iyi biri var şuanda karşımda inş. sende mutlu olursun onla yada onsuz.
yanlış bir tabir mi olacak bilmiyorum ama balık baştan kokar diye bir söz var. Sorunlu insanlarla, özellikle sorunlu kadınlarla uğraşmak gerçekten çok zor. Bir noktada sevgi falan yetmiyor.. Nacizane fikrim, ileride daha mutsuz olmaktansa yol yakınken yavaş yavaş bazı şeyleri bitirmeye başlamak.
bencede yol yakınkan dön bence sonradan mutsuz olup sürekli üzülmektense bastan üzül daha iyi
eveeeeeeeett....mantıklı mode on...
mesajları hızlıca okudum sanıyorum evli arkadaşlar cevap yazmamışlar....
öncelikle şunu söyleyeyim,birincisi kızın yaşı evlilik için yada ciddi mevzular çok küçük...ikincisini bilemedim şimdi:D
evlilik hiç öyle dışarıdan görüldüğü gibi değil gençler, ben kendimi örnek vereyim....benim eşimle olan ilişkimde 8. yılım...8 yıl!!!! tek bir gün bile ayrılık olmadı en fazla 2 yada 3 kere kavgalar uzamıştır o da 1 gün....şurada kafana sık dese saniye düşünmem o da o şekilde....
aileler hepsi okumuş yazmış olabilecek en düzgün en mantıklı anlayışlı modern süper aileler yani....gel gelelim evlilik öncelikle çiftleri daha sonra aileleri biraz değiştiriyor daha doğrusu silkeliyor...bir alışma süreci gerekiyor...biz evlendik ilk 3 ay aptal gibi olduk alışmak çok zordu,ha şu an 8 ay oldu herşey oturdu bir problem yok....
diyeceksiniz ki "özet geç piç!" tamam geçiyorum....
ben herşey bu kadar mükemmelken bile sıkıntılar yaşadım ve öğrendiğim şu...eşinle, ailesi ile yada kendin ile ilgili en ufak bir pürüz en ufak bir sıkıntı varsa(yada var olma iltimali varsa) sakın ama sakın ev-len-me-yin....10 numara patlarsınız...
mantıklı mode off
kız annesini vursun delikanlı gibi yatar çıkar sende o sıra keyfine bakarsın...kız çıkınca evlenirsiniz...kazan-kazan durumu yani:Dyapıştırrrrrrrr:)
bi aile büyüğümüz derdi: kaynanayı ne yapmalı ? kaynar kazana atmalı! :)
kolay gelsin
Fahriye Guney - Kaynanayı napmalı - Dailymotion videosu
müzisyenmi aile büyügü :D
hassktir şarkısı varmış lan hahahaah :D
20 yasinda birinin ruh hali gunde 8 kez degisir erkeeen bu islere:) sonra pisman olursunuz
Evli bir dosttan sana tavsiye,klasik bir sözdür ama evlendiğin kişinin ailesiylede evlenmiş olursun,kızında yaşı küçük anladığım kadarı ile ACELE ETMEYİN. bütün işlerinizi yoluna koyunca (İş,okul v.s) gider konuşursunuz ailesiyle,kadın yine kıllık yaparsa unut gitsin.Hee biz o kadar bekleyemiyoruz diyorsan veya kız arkadaşın diyorsa,seven insan katlanır çile çeker acı çeker ama vazgeçmez,ben artık katlanamıyorum diyip bir gün senden ayrılırsa bil ki o kız zaten seni,senin onu sevdiğin kadar sevmemiştir.Evlilikte aileler çok önemlidir,hatta sizden daha önemlidir.
şahsi fikrim;
öncelikle arkadaşının yaşı daha küçük ,ailesi 20 yaşında olduğunu kabullenemiyordur muhtemelen ayrıca;
bana göre zamana ihtiyacınız var tam analamıyla herkesin belli başlı şeyleri kabullenmesi adına..
bunlar hoşgörülü durumlarda soft geçilecek durumların şekline göre değişkenlik gösterecek geniş konular..
haa dersinki yetti canıma alırsın kızı vermedilerimi kaçırırsın..ondan sonra ağada sensin paşada sensin ben olsam önemsiyor gibi görümüp kendi içimde sallamazdım bu kadar bu tür konuları...
olurda evlenirsen(karşılıklı büyük hakaretler,aşırı kırıcı durumlar olmadıkça) zaten sonrasında bir gün herşey zaten yoluna girecek sen istesende istemesende..
4,5 yıl sevgiliyken,2008 de evlenmiş (8,5 yıl olmuş vay be) biri olarak nacizane görülşerim...
ya bu işler cidden çok geniş konular jackalın dediği yönde düşünürsek;
iki ucu b.k..lu deynek aileler uyşacak onları tartıcaksın karşındaki insanla ömür geçireceksin onu tartıcaksın vsvs uzarda uzar...iş evliliğe geldiğinde illaki anlaşmazlıklar çıkar ikinizede ciddi iş düşecek dengelemek adına..
sonuca gelirsek:) kaynanadan kurtulamazsın...senn için validen neyse karşındaki içinde o..
allah yardımcın olsun aynı şeyleri bende yaşadım şuan 22 yaşındayım ve nişanlıyım 1 haziran 2012 de düğünüm var sırf ailesi problem çıkarmasın diye bu yaşta evleniyorum...
yanlıs yapmıssınız :D ben 8 yıldır kız arkadasımla beraberım daha aıleseyıLe tanısmadım.her seferınde bısey uydurdum kactım.nikahta tanısırız