Geçtiğimiz günlerde evime hırsız girdi ve elektronik eşyalarımın hepsi çalındı şuan yeni bir makina alıcam ve almışken Macbook olsun istiyorum. Cihazı Amerikadan alıcam nedir ne değildir bir yol gösterirmisiniz![]()
Geçtiğimiz günlerde evime hırsız girdi ve elektronik eşyalarımın hepsi çalındı şuan yeni bir makina alıcam ve almışken Macbook olsun istiyorum. Cihazı Amerikadan alıcam nedir ne değildir bir yol gösterirmisiniz![]()
macbook son kararsa bende var 7 aylık
verebilirim 200-300 altına
optik okuyuca ihtiyacın oluyorsa macbook pro i5 fazlasıyla işini gorur
ama dvd falan kullanmam diyorsan air da alabilirsin daha hafif ince performansı zaten ssd ile yüksek bır sıkıntı yaşatmaz
usa dan alıyorsan pro alıcaksanda ssd li almaya çalış
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
ilk defa kullanman sorun olmaz en fazla 2-3 haftaya alışırsın
windowstan daha basit çok fazla detay yok![]()
eğer alabiliyorsan minimum 128ssd diskli 13 inc i5 macbook air al
taşıması kolay hafif ince vede performanslı
135
├┼┼╕
246R
benim makine i5 işlemcili yanlış hatırlamıyorsam
10 inch olanlardan
aldıgımdan beri sadece interneti kullandım
birde i tunes e şarkılar yüklemiştim onları dinliyorum
1950 ye geldi bana
düşürme çatlama bilmem ne bişey olmadı
istersen yollarım bir denersin makine hakkında daha iyi fikrin olur
beğenirsen de yollarsın parayı
olmadı makineyi geri yollarsın
edit; makine macbookpro
Kesinlikle air al...
proysa 13.3 inc dir
en kucuk 11.6 var oda sadece air modellerinde
135
├┼┼╕
246R
i5 işlemcili 13'air aldım gecen ay.
ilk başlarda zorlandım fakat rahmetli ne güzel yapmış acılışı performansı şahane
cakmakla yan yana koyunca cakmak everes dagı gibi kalıyor![]()
Yaklasik 6 aydir pro kullaniyorum . acilis, performans 10 numara . İlk baslarda biraz zor oluyor ama alisinca dahada seviyorsun . Kesinlikle tavsiye ederim .
netbook tarzı sadece internetle işiniz olacaksa macbook air alın.inanılmaz ince ve hızlı fakat hdd yok ,16gb dan başlıyor depolama alanı. benim iphone bile 32 gb yani pek kullanışlı değil 64 lüğüde var ama pc için yine az ayrıca cd -rom yok.
1 ay önce macbook air aldım.darty den aldım acayip ucuz bir kampanyası vardı.normalde bilkom da 3200 tl lik netbook u 2600 tl ye aldım.fakat geç kaldınız kampanya bitti malesef.üniversite öğrencilerine özel bir kampanyaydı ama herhangi bir bandrollü paso yetiyordu.Aldığım macbook pro i5 ,oldukça hızlı ve yeterli.işletim sistemi windowsa göre oldukça ters fakat kolay alışılıyor ve windows kadar kompleks değil.Açılış ,program ve uygulamalar windowsdan daha hızlı.Fakat oyun oyanamaya gelmiyor çabuk ısınıyor ve kendini soğutamıyor ,kiltleniyor.oyun oynayacaksan alma.
geçen gün babamla konuştum şuan amerikada, benim laptopun aynısı 1200 dolar dedi.yani aldığımdan biraz daha ucuz fakat iş gereği ingilizce klavye baya sıkıntı yaratıyor o yüzden tr den aldım.
macbook lar hakkında çalıştığım yerin kardeş şirketi yani holdinge bağlı ayrı bir şirketimiz Apple Türkiye Yetkili İş Ortağı'dır. yardımcı olabilirim![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)