Arkadaki arabada 3.5'luk yay olabileceği ihtimalini düşündünüz mü?
Printable View
Arkadaki arabada 3.5'luk yay olabileceği ihtimalini düşündünüz mü?
yanlışlıkla d,zel yayı takmış olmayasınız ? ne bilim aklıma bu geldi şimdi.
6cm vogtland resmen israfmıs.. Kafayı yiyo insan yaa :) Evet coilover tek çözüm gibi gözüküyor bi tanıdıgımdada var 3 diş gideri var daha araç yerlebir resmen :)
Valla düşündüm yaydan anlayana götürdüm kaldırdı araacı baktı 5cm dedi indirdi.
Aldıgım yer yabancı bir yer değil fakat olsada olur oda bana denk gelir. Taktırmadan önce gösterdigim kişiler vardı ama onlar dizel-benzini düşünmedi.
al coilover :) indir kaldır kafana göre takıl
Demekki puglar fk ile düşmüyormuş bunu öğrenmiş olduk.
Farklı yöntemler aramanız gerek artık.
Allah sağlık versin gerisi hallolur bişekilde:D şuan kafanı duvarada vursan çözüm değil.bundan sonra 40 kere ölç 1 kere biç mantığıyla git bence.
Mesela ben arabayı basıcam ama heralde 2 aydır düşünüyorum araştırıyorum bakıyorum
En doğrusunu en iyisini yapmak için.
senin araban arkadakinden basık ama neredeyse 1cm falan bide teker çapıda farklı yanıltıyor olabilir.
bence marka değiştirmeyi sakın deneme... 4üncü 206 ımı kullanıyorum yayla 206 düşmez o kadar emin konusuyorum... ciddi derecede düşürebilen varsa helal olsun...
Teker çapıda yanıltıyor tabikide. İnanırmısınız yayları aldım balkonda 1aydan fazla durdular sureklı taktırma cabasındaydım ne kadar duser nasıl duser falan arastırıyordum. 1 Bakla alınmıs araclara bakıyordum surtuyordu lıplerı vs. Bende o anki heyecanla techte konu actım yer önerdiler gittim taktırdım ilk başta yaylar takıldıktan sonra arac indiriliyor ya yere indirilirken zevkten 4 köse oldum fakat orda eğim varmıs sanırım düze cıkınca ve eve gidince arac yuksek gelmeye basladı. Hele bu resimden sonra birdaha ömrüm boyunca yay'a tövbe ediyorum. Custom coil :icon_tup:
Fk'da 5cm yok. Muhtemelen türk yapımı inşaat demirinden bükme helezonlardan almışsınız.Bazı araçlarda aşırı bazılarında a böyle yüksek kalıyor o yaylar :)
fk nin sahtelerinin piyasada dolastigini biliyorum, belki o tarz bi yay almiş olabilirsiniz...
orjinal fk olup olmadıgından emin olun bence ilk...
130 lira olanların sahte fk olduğu bir gerçek ama pahalı olanın gerçekliğini nasıl anlarsın onu bende bilmiyorum.
ancak türk üretimi fk lar army nin dediği gibi inşaat demiri filan değil. o espirisine söyledi sanırım.
çünkü bu yaya arkadaşımın dükkanında malzeme analizi yaptık gerçekten yay çeliği ile üretilmiş gayette profesyonel iş çıkarılmış. yani 130 liralıklar bi sorun çıkarma ihtimali yok gibi.