baya sayıda var 30. yıl olanlardan ya , gördüklerim hep gri :)
Printable View
baya sayıda var 30. yıl olanlardan ya , gördüklerim hep gri :)
Renkte sınırlama yok ,benim şahsen 30 th edition diye gördüğüm kırmızı siyah beyaz gri var, Allah var yeşil hiç görmedim, zaten 97 den sonra makyaja girdi lt1 gitti ls1 geldi
30.yıl camaro olabilir araç ama 30.yıl özel serisi var bi de. Bunu da şase numarasından anlayabiliriz sadece. Z4C mü ne öyle bi harf kombinasyonu vardı nette yazıyodur- o olursa araç 30. yıl özel araçlarındandır. Yoksa bütün 97 camarolarda 30. yıl amblemi vs. bulunabilir.
ls1 e neden geçildi zaten hala anlamadım ben , bikaç kaynakta okumuştum ufak hesapları gözünde büyüten gm in politika hatası fln deniyodu ls1 i camaroya koymak veteyi baltaladı fln diyenler vardı , devam etseydi keşke sadece c5 te. bi yandan düşünüyorum bu kadar düşünseydi firma bi sürü holden da var gto da var ls neden öyle birşey yaptı acaba
mehmet seni tekrar forester sahibi yapacam ben bekle az :D
her 97 model camaro 30.yıl değil.gerçek 30.yıl camaro siyah gri fln olmaz beyaz üzeri turuncu şeritli olur içi beyaz deri üzerine 30.yıl işlemeli olur jantlar beyaz olur ve kod numaraları farklıdır konsolun altında vites kutusunun bulunduğu yerde seri numarası yazar rpo kodu z4c ile başlar.dünyada 3352 adet z28 30.yıl ve 957 adet 30.yıl ss üretilmiştir zaten.97 yılında tr'ye 3 adet 30.yıl girdi 2 tanesi t-top tu ve 1 tane bizde var cabrio'su.diğerleri zaten pert oldu parçaları satıldı gitti vs.
Bukadar detaylı biliyorsanız doğrur 2 tane fbody im oldu ilki 98 ls1 z28 convertible dı, diğeride şuan sahibi olduğum pontiac trans-** ws6 , çok yakın arkadaşlarımın var fbody leri, ağar hasar alan beyaz üstü turuncu şeritli beyaz jantlı 30th edisyonlarından biri electra blue oldu Adanaya satıldı, yanlız anladığım kadarıyla sizin s4c olarak sahip olduğunuz versiyon special edition tıpkı trans-** ın beyaz üstü mavi çizgili olarak çıkarttığı gibi
evet 0 almıştık zamanında çocukluğumun arabası hala garajda duruyor 30.yıl olanları iyi tanırım o yüzden :) bizimkide 30.th anniversary beyaz üstü turuncu zaten cabrio.pontiac ta beyaz üstü mavi şeritli ve mavi krom jantlıydı 30.yıl olanlar ondanda tr'de 1 tane var cabrio.
o zaman senin arabadan bir tane daha var bir mavi rs görüyorum birde orange renginde görüyorum.. :)
ben hepsini karıştırıyorum o zaman :D birde seni hep gece görüyorum zaten geç vakitler ya mcdonalds 4.levent ışıkların orda yada sitelere doğru inerken benimde kafa güzel oluyor :D renkleri karıştırıyorum herhalde :D benim yiğeni biliyorsun daha geçen gördük seni çeliktepe köprü altından çıkdın muratda kırmızı corvett vardı bende maserati siyah biz shell e doğru sapdık sen mcdonaldsa doğru zaten senin aracı plakadan biliyorum yoksa çıkartamam :D
yok görmedin sen gittin bizde zaten korna falan çalmadık benzinlikde dedim yiğitmiydi o diye evet abi dedi .. :)
30bin tlye kadar camaro veya trans-** olmak zorunda değil V8 vede otomatik olsun yeter tavsiye alabilirmiyim sahibinden link vs
ozellikle tanıdıktan olursa çok daha memnun olurum çok uğraştırmayacak keyif için arada uğraşılıp binilicek kondisyonda olması gerek :)
camaro trans-** olmıcaksa kesinlikle impala ss :) yenilerden..