ya allah aşkına
700 TL satış ilanı olan bir arabanın gerçek resmi yerine temsili fotosumu koyulurmuş ?
yohhh artıhh
aramızda para toplayalımda arkadaşa bir foto makinası alıp hediye edelim bari, yazık ya
Printable View
ya allah aşkına
700 TL satış ilanı olan bir arabanın gerçek resmi yerine temsili fotosumu koyulurmuş ?
yohhh artıhh
aramızda para toplayalımda arkadaşa bir foto makinası alıp hediye edelim bari, yazık ya
kım alır 300 euroya? 50 euro bıle etmez tamam turkıyede yok bur aractan belkı cok kıymetlı ama saka gıbı fıyatı var sıfırı kac para ? almanyada forumlarda 13 14 bın euro bu araclar s14 lerde 6 7 bın euro
arkadas ılanı vermeden alkolu dıbe vurup ılanı gırmıs maxinin dedıgını yapalım :D
millet methanolü aracına basar, bu kendine basmış :D
İlan 100euroya düşmüş..
Ha geyret techturkey , biraz daha konu uzarsa 100bin tl olur :D
yok her sene gelen R34 bu . gelirken ilanını açar giderken kapatır.
100.000 euro ya düşmüş.. bi göreydik kanlı canlı... 100tl ye
Evet piyasa düşüyor beylerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :D
bencede r34ü satmadan önce fotoğraf makinesi şart.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...71322094/detay
ufak bi ihtimal olsada konu gerçek olabilir.yukarıdaki ilandada bu tarz bir olay olmuştu başka bir forumda.dikkat etmek lazım
bugün bir shelby sahibi abiyle konusurken sunu ilettim türkiyeye 2 yasından büyük araç giremiyor 25 yasında olmalı demiştim oda 35 yasında olmalı dedi benim bildiğim 25 yasından sonra girebiliyordu araçlar antika olarak buda demek oluyorduki bana göre 6 sene sonra ortalık supra ve skylineler ile yıkılacak diye düşünüyordum bugünki abi kafamı karıstırdı yattı bizim hayaller galiba