arkadaşlar asıl acma sebebim forumdakiler degil zorla hatırlayın demekde degildi asıl amacım medyada ufak 2 kelime ilede görsem bana yeterdi asıl vermek istedigim msj bu nereye gidiyoz... ?
Printable View
arkadaşlar asıl acma sebebim forumdakiler degil zorla hatırlayın demekde degildi asıl amacım medyada ufak 2 kelime ilede görsem bana yeterdi asıl vermek istedigim msj bu nereye gidiyoz... ?
bence boşver unutanlara hatırlatmış olduk eğer girersek nereye gidiyoruz gittiğimiz yerden çıkamayız. :)
huzur içinde yatsın
o kol dügmelerini dinleyince hala fena olurum...
vahimlik birşey yok sen babanın zamanında ölen büyük sesleri şimdi hatırlıyor musun? çağ ile alakalı acı gerçekler insanlar kendi aile fertlerinin ölümlerine bile alışıyor. Neyse konuşmay uzatmayalım insanların yarasını deşmeyelim lütfen!...
Huzur içinde yatsın ..
herkes bigün unutulucak abartmanın manası yok.
Allah rhmet eylesin o ayrı mesele
en başta belirtiyim ben bugün olduğunu biliyodum ;) allah rahmet eylesin,nur içinde yatsın..
fakat abdi ipekçininde ölüm yıl dönümüydü aynı gün,kim hatırladı ???!! o yüzden kimse kusura bakmasın,bırakın barış mançoyu aile yakınlarının bile bi zaman sonra unutabiliyosun.. o yüzden unutanlarada hiçbirşey denmemeli.. her böyle saygın insanın ölüünü hatırlamaya kalksak hergün bu ülkede birini anarız..
Bu gece Doğu yu dinledim Beyazshowda Rahmetli Barış abi gibi yüreği tertemiz .....
Huzur içinde uyu Barış Abi .....
doğu gereken şeyleri söyledi zaten.
Allah gani gani rahmet eylesin,özledik Barış abimizi..
Böyle büyük bir insanı saygıyla anmak lazım tartışmakla değil...
Barış Manço ölmedi ! O hala şarkılarıyla gönüllerimizde yaşamakta !..
Var mı bu erdeme ulaşmış bir Türk Sanatçısı daha ?
Allah rahmet eylesin çok büyük insandı , malesef değerini kaybedince anladık :(
allah rahmet eylesin..
şarkılarını halen dinlerim ara ara.
mekanı cennet olsun.
allah rahmet eylesin.barıs manconun yerini dolmadı dolduralamaz.dişlerimizi fırcalayamayı emniyet kemeri takmayı arabada önde oturmamayı hepsini ondan ögrendik.allah gani gani rahmet eylesin
vefat etmiş gibi gelmiyor hala sanki sarkılarıyla yasamaya devam ediyor bence
allah rahmet eylesin bende çok severdim barış mançoyu nur içinde yatsın....
nur içinde yatsın