önümüzdeki bi çalışma yapalım bununla ilgili birlikte,istanbul dönüşü haberleşelim senle bi..
Printable View
önümüzdeki bi çalışma yapalım bununla ilgili birlikte,istanbul dönüşü haberleşelim senle bi..
İstanbula ne ara gidiyon la ?
Hoş haftasonu ben de yokum, salı günü falan haber et.
yarın sabah gidiyorum,çarşambaya dönerim bende sanırım dönünce görüşelim detaylıca
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...96880106/detay
Dikkat araca bugün 500 km yol tepip gidip inceledik. Ve söylenenin tam aksine çok kötü durumda olduğunu grdük.
Komresyon testi berbar motor üflüyor çk yakın zamanda büyük sorunlara gebe bir araç bilginiz olsun. Biz kaçarak döndük bursadan
bazısıda böyle araçları almayı hak ediyor işte. bu gün giden arkadaş için değilde biri beni aradı dediki zamanında yky için..
dostum servis kayıtlarına baktım motordaki bütün parçaları değiştirmişsin sorun mu var dedi koptum orda zaten :D
ya arkadş adamlara diyorumki motor komple sıfır sensörlerine kadar herşeyi sıfır. adamlar motorun sıfırlanmasını takıntı etti.
gitsinler hiç bişeyi sıfırlanmayan böyle araçları alsınlar demekki onla mutlu olucaklar.
bursadaki aracın kompresyon değerleri
1. silindir 80 psi
2. silindir 65 psi
3. silindir 100 psi
4. silindir 165 psi
ömrü pek uzun değil gibi
Normali kac olmasi gerek?
normali düzgün psi ölçerli bir saat 155ve üstü verir hepsini. ama saatin kondisyonundan çok hepsi hemen hemen aynı değerleri vermesi lazım. yani aynı motorda a ustasının saati 125de gösterebilir. b ustasının saati daha düzgündür 155 160 gösterir. ancak silindirler arasında 10 15 psidan fazla fark çıkarsa o motor sakıncalı sayılır.
Milletin ya işine oyle geliyo Yada anlamamakta ısrar ediyorlar yaa diyorumki bu araba aldığı Parayı kuruşu kuruşuna kadar hak ediyo diyorum yok etmez lan bana göster 2005 model cam tavanı Cruz U olan deri koltuk asr cart curt olan En önemlisi güvenlik 6 airbag olan spor bı araba göster eeeeee onuda gösteremiyor sen ne alırsın diyosun tayyar alirmiş bilmiyor gazlarken patlasa ölecek tayyarda tayyar tobe tobe
Misalen bende hepsi nizami 155psi civari bir rakam cikmisti hatta ufak bir kagitta cizgisi vardi olcerken lacivert murekkeple oval boyuyor vermislerdi yetkili serviste.Tabii bende cikan rakamdan cok hepsinin nizami olmasini onemsemistim kalibrasyonuna gore saatten saate degisebilir rakam onemli olan esit cikarsa sorun yok demektir.
80-90 binde megane rs ler var benzer fiyatlara ne diye 140bindeki arabaya merak sardınız anlamadım