göki arenle bende kısmet yoksa biz napalım aksilikler peşımizi bırakmıyo baksana :)
aren gecmıs olsun cok degısık ınsansın vesselam :) bende senın kadar sabır yoktur
Printable View
kankacım haklısın belki çok doğru değil fakat ben zamanında konu açmadan gittim konuştum derdimi anlattım sonra açtım konuyu ve en ufak bir ne laf söyledim kişi ve kurumlara nede ettirdim fakat olay ortaya çıktı birde beni yanlış yönlendirdiler çalınmış olablir dendi 2 ay yaşadığım stresi ben bilirim :D
Sen o totoyu açmaya mahkumsun olm :D sen üzülme downgrade olma gibi bi lux u yok sen şimdiden hazırlan :D beymenin orda tam ortada açtırtıcam sana :D araba çıksın ilk sana sıkıcam :D
valla sabrettim 2 ay sabrettim şok üstüne şok neticede çözüldü birde orası maslak sanayiymiş kim düzgün kim yalansız iş yapıyouş :D wallaha o kadar çok doğru dürüst esnaf garaj sahibi tanıyorum ki :D tek tek yazmaya gerek yok herkez kim dürüst kim ne kadar iyi iş yapıyo biliyo :D
http://i720.photobucket.com/albums/w...o/5ccc501a.jpg
Gokhan kankamdan EMG ye ozlu sozler :D
Yazının arka fonunda kutup ayısı olaydı transparan şekilde iyi olurdu :)
Kanka size en cok yakışan şey bu olur :):):)
Yani böyle olaylar sizi bedevi yapti kızmayın darılmayın
Emg yi gordum bu gun baya bı gergindi araba
Yok be kanka ne darılıcaz çok teşekkür ederim Nasıl ama 4 zincirli bağlı deli oğlan Canberk kankamında dediği gibi EMG çok gergin
benim kısmetimdeki buydu :D
:D ayı bize sık sık uğruyo resmide olmasın haha:D
Emg bana Cooper aldiran arabadir cok gergin merakla bekliyorum insallah eskisinden iyi olur
He bu arada Yekta pampisimin BT sine binemedim hala :)
Aren'cim hayırlı olsun
Ak koyun kara koyun belli olmuş
Artık sen rahat uyu
Rıza baba konuyu çözdü
aren senin kapağı buldum bizim r60 ın üzerine takmışlar bmw almanyanın öküzlüğü :P
eski bir cadde efsanesi arkadaş vardı onun bi lafı var
emege gerçehten çoh hızlı ama kapaklı ama kapaksız