aren gecms olsun bulmana sevndm aradn mı tekrar orayı? Sana bsey dendimi
aren gecms olsun bulmana sevndm aradn mı tekrar orayı? Sana bsey dendimi
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
yok Subaplar yay herşey OEM di ben kendime kapak satın aldım almışkende eski kapaktan sadece schirc derecelimi aldım gerisini ferreadan sipariş ettim onlarda dün geldi Serdar usta Peak garage hayırlısıyla başladı
Cüneyt abim bişe olmicak vallahi![]()
olan bana oldu arada kapağı yapmışken nokta virgül bırkmadık benim içimin rhat ettiği kapağın bana ait olduğunu bilmekti
oğrendim rahatım![]()
ben yine bi pok anlamadım resimlerden![]()
geçmiş olsun kardeşim..
1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
Instagram: @itkopekas #dev20 #project400
Aren kapak 2003 model bi araç demiştin o olay neydi ?
Bu kapağı Savaş ustanın bende işleyeceğine ihtimal vermiyorum, ben bile daha başarılı iş çıkartırım
Kapak işlendiğinde Cumhur, Yekta yada Görkem(oda çok ilgilendi biliyorum) hiç kimse bakmadımı kapak nasıl olmuş etmiş diye..
Olaylar olaylararayıp ne dicem Serkan ?
herşey ortada yaptığı inkar ediyo daha ne diyim ?![]()
Abi biliyosun konuştuk işte daha öncede olan oldu şemsiye girdi açılmak istedi ama nafile![]()
hahahaiçim rhatladı ama kanka sonuçlandı ya oh parçalarımda geldi
Abi 2 numara var kapakta ben diğerini verdim hafta içi hürmakta otururken netleşti o da şaseden girince kapak benim kapağım kendi kapağımın kod numarasının olduğu resmide koydum oh kapak benm çıkıtı ya daha ne isyim zaten yeni kapak almışım parçalarım gelmişprestij meselesi olmuştu artık benim için
kapağı işleyen Savaş herşeyi ile kanıtlandı fotoğrafına kadar koydum şimdide ben işlemedim desin![]()
yılLArdır aracımı yaptırım savasta basında dururum, durmam , sorun çıkar yada çözülür benim sonuna kdar güvendiğim birisidir. birokdarda çalışanlarına. dün aren lede konuştuk bu konuyu ne diyeceğimibilemedim. yorum yapmak istemiyorum.
fakat bu sorunlar oldugundan beri arenle sürekli konusuruz ve 1 tek kelime bile söylememiştir şahsıma ,herkez değişmişolabileceğini söylüyordu kapağın ama ben kendimden emindim kimseye aracımı vermem ve sürekli kapalı garajda durur, ama herşey ortada artık benime içim rahat.
yukardaki mesajı aren attı sanıyorum aren ve cumhur abinin resimler aynı :S
dedim noluyor aren,arenle konustum falan diyor.
illümiyati oldum şerefsizim
15 dakka kendime gelemem. by
Success is just like being pregnant.
Everybody congragulates you but nobody knows how many times you were f*cked.
kazanan taraf hep ustalar , portları büyütülen, polishlenen araç sahipleri![]()
iyi bari araba çıksında gazla acısını çıkar![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)