Kutumda buyuk hissediyorum:D daha kapak takilicak yag degisicek conta monta yine bi 500 luklte ole oluruz abi e dahafiltre alicam filtre borulari var hakan abi gaz kelebegi yapicak cocugun ameliyat masraflari dahil 6500 de sen ona:D
Printable View
Abi ne kapakmis yaa ben ankarada yediemin otoparkindan soktuydum ekenin kapagini :)
kanka hayırlı olsun sonuca ulaşmana sevindim,Turkıyeye donduysen goruselım artık,bu arada rehberım sılındı bı numara atıver yaw
Kanka dondum anca iste bu islere odaklandim ki islerim cok yogun 1 gunumunayirdim ondada isi cozdum tabi siz okumadiniz kendini bilmezin biride yok adam inanmis beyler yok dgalin seni portlarim gibi talihsiz seyler yazdi ama sesi su anda cikmiyo :D herseyi lamba gibi koydum dahada inanmayanin aklindan suphe duyarim:D
her şaşıranla bır olmamak lazım ;) boşver
aren gecmis olsun tekrardan hersey gonlunce olsun bundan sonrasi icinde :)
aynı firmayla, s2k ile alakalıda bi mevzu olmuştu dimi? yanlış hatırlamıyorsam.
Ne diyeyim Allah hayr etsin aren...
zittir senden aldıgımda kapağın millerini sökmek için çekiç balta tornavida gibi bilimum kesici biçiçi kırıcı malzemelerle giriştim 2 kapaktan 1 kapak anca cıkardımda taktım :D
oncelikle gecmis olsun, savas ustayi tanirim, severim boyle bir konuyuda anlatsalar inanmam. peki bu port polish islemi sizin arabayi aldiginiz kisi yani cumhur tarafindan mi yaptirildi yoksa aracin onceki sahiplerinden biri mi?
1. mesaj degismis konudaki cumhur yaptirmis, peki kapakta kaynak niye var?
Cok sagol insallah son olucak:D
Walla oldu Sinanda biseyler oldu cocuk haksiz cikti yok yere bide :D
Cuneyt abim bide gereksiz siknti stres yasadik 2 aydir neticede kanitsa kanit belgeyse belge verdim daha dicek bisey yok:)
Cok yaratici yakin takibindeyim abi:D
Bu konuyu ve bir ust kapak hikayesi adli konuyu okuyun hersey ortada hani baska bir aciklamasi ve yolu kalmadi 2 aydir buyuk beyin firtinasi yasadik neyse ki bitti kapak bana ait tek tesellim o oldu en azndan:D
eyvallah tamam simdi tek tek arattirma bana gozunu seviyim bir suru isim var cogunu okudum zaten iki konununda, ben bir taraf degilim kimesyide savunmuyorum sadece kaynak neden var onu merak ettim yazi ver:)
geçmiş olsun arkadaşım işin cözülmüş.benim anlamdığım neden sabahtan beri sana gerizekalı muamelesi yapılıyor onu anlamadım:)demek insanlara kanıtta yatmiyor tek tek kapağı alıp gezmen gerekeiyor demekki..neyse tekrar geçmiş olsun
aren araba cok goz onunde be kanka kımse bu kadar gıderının olucagını bılmıyodu o kapakla oyle gıttıyse sımdı nasıl olur gorucez ıns
emg cıddı guzel oldu arabadakı emege deger bıcılemez bıkere bence
EMG yi sahalarda görmek istiyoruz artık :D
Hediyeni aldim Aren araban çıkmadan gel al cok güzel bı hediye bı sana bide Mesuta (Bayrampasali) ya aldim ama gormessem konuşmam
her garajın yamuk işleri var burada şimdi herkes bi yazmaya başlarsa ortalık karışır.. hata olmuş bitmiş gitmiş, görenler gördü duyanlarda duydu ,Daha fazla uzamasın.Bi garaja bu kadar alenen , yüklenmeyelim.
kankacım haklısın belki çok doğru değil fakat ben zamanında konu açmadan gittim konuştum derdimi anlattım sonra açtım konuyu ve en ufak bir ne laf söyledim kişi ve kurumlara nede ettirdim fakat olay ortaya çıktı birde beni yanlış yönlendirdiler çalınmış olablir dendi 2 ay yaşadığım stresi ben bilirim :D
Sen o totoyu açmaya mahkumsun olm :D sen üzülme downgrade olma gibi bi lux u yok sen şimdiden hazırlan :D beymenin orda tam ortada açtırtıcam sana :D araba çıksın ilk sana sıkıcam :D
valla sabrettim 2 ay sabrettim şok üstüne şok neticede çözüldü birde orası maslak sanayiymiş kim düzgün kim yalansız iş yapıyouş :D wallaha o kadar çok doğru dürüst esnaf garaj sahibi tanıyorum ki :D tek tek yazmaya gerek yok herkez kim dürüst kim ne kadar iyi iş yapıyo biliyo :D
http://i720.photobucket.com/albums/w...o/5ccc501a.jpg
Gokhan kankamdan EMG ye ozlu sozler :D
Yazının arka fonunda kutup ayısı olaydı transparan şekilde iyi olurdu :)
Kanka size en cok yakışan şey bu olur :):):)
Yani böyle olaylar sizi bedevi yapti kızmayın darılmayın
Emg yi gordum bu gun baya bı gergindi araba
Yok be kanka ne darılıcaz çok teşekkür ederim Nasıl ama 4 zincirli bağlı deli oğlan Canberk kankamında dediği gibi EMG çok gergin
benim kısmetimdeki buydu :D
:D ayı bize sık sık uğruyo resmide olmasın haha:D
Emg bana Cooper aldiran arabadir cok gergin merakla bekliyorum insallah eskisinden iyi olur
He bu arada Yekta pampisimin BT sine binemedim hala :)
Aren'cim hayırlı olsun
Ak koyun kara koyun belli olmuş
Artık sen rahat uyu
Rıza baba konuyu çözdü