bu akşam deneyelim ozaman görmüş oluruz sonucu
Printable View
konuyla alakalı degıl ama czt nın yapısı ıle ılgılı sankı yuksek hızlarda her an devrılcekmıs gıbı hıssettırıyo bana :)
bnde kendi fikrimi söylim bende hondacıyım aslında ama mantıken düüşünürsek vti 20-25 vericeğine daha modelli dahaa dolu daha hızlı bi czt almak bnce mantıklı nihayetinde oda bi japon arabası ben bu zamana kadar czt kol çıkardı czt conta yaktı bilmem n duymadım sağlamlığına şüphem yok
usta hastalığın neyse onu tedavi ettircen hız ise CZT sanayiye ugramak istemiyorsan eksoz filitre yazılım ile 230 beygir yürüyecek alet 1000 kiloda 1,6 katagorisinde tek araç olmak istiyorsan alıcan CZT koyucan benzinin kim cagırdı ahmet sık kim cagırdı mehmet sık korkma kıran yok daha motoru:icon_tup::icon_tup::icon_tup:
Söle söylüyeyim daha önce 106 tımda vardı onu bilirim 2 senedir cztye biniyorum kutu ici acik filtre free flow egzost yazilim 208 hp dynosu mevcut tabi ben ilk algimda oleydi simdi birazcik daha farkli ;)kisacasi bahsi gecen arabalar icinde en mantiklisi czt tabiki bu is zevk meselesi
İlk 106 aldım sonra saxo vts aldım sonra vti aldım şimdi czt ye biniyorum hepsinin farklı + ları var 106 saxo daki viraj kabiliyeti çok güzel - vti da uzun roling filtre eksoz sesi cok güzel - czt de torku hissetmek çatara patara etrafta pek olmaması cok güzel ama czt derim şuan yeni araba başka.
czt nin tek problemi, araçta tip yok. :D bunu inkar edebilcek birisi varmı? bayan arabası gibi duruyor.
vti çok çok daha yakışıklı bir araba. sadece görsellik olarak konuştum.
siz model yaş motor hız olarak değerlendirdiniz bende size görsellik olarak değerlendirdim :D
tipi bana göre güzel olsa alınmıyacak araba değil czt fiyatına göre.
tipinide bi basmayla çözebiliyosun bastımı güzel duruyo
106 ile vti in havasına bak, 1.6 TURBO arabayla kıyaslanıyolar;)
Ortalama fiyat olarak 106, vti'dan 8 bin,czt'den 9-10 bin tl daha ucuz..İllaki bütçedeki tüm para harcanacaksa tabiki 106:icon_tup:
Czt fiyatına göre vti'a göre daha mantıklı bence..Parça fiyatları şehir efsanesi mi yoksa gerçekten pahalı mı orasını bilemiyorum ama :)
Varsa vti den czt den 10 milyar ucuza temiz 106 bı düzine alırız :)