8 mbitle artık indircek bişey bulamıyorum , 100mbt falan olsa artık indirme zevki diye bişeyde kalmaz insanda :)
Printable View
8 mbitle artık indircek bişey bulamıyorum , 100mbt falan olsa artık indirme zevki diye bişeyde kalmaz insanda :)
kanka yok yaw dowload yaparken bende de 500 600 kb görüyor ama film izlerken acayip yavaş.
ama akk dolmadan önce jet gibi izliyordum filmleri.
bidebu aq mun tivibusuda kotadan yiyormuş kapattırıyorum. kendileri kaybediyor. ayda 3 tl daha az öder gider uydumdan izlerim gene.
Arkadaşlar bu akk denilen saçmalığa yakalanmamak için modemi hiç kapatmamakda bir çözüm değil gibi gözüküyor ttnetin kota sorgulama sistemindeki bazı noktalar her 16 saate bir kontol var
- 12 saatten kısa Internet bağlantısı oturumlarınız için Internet bağlantınızın kesildiği süreye kadar
olan kota miktarınız, bağlantınız kesildikten 4 saat sonra kota hesabınıza yansıtılır.
12 saatten uzun Internet bağlantısı oturumlarınız için kota miktarınız her 16 saatte bir, kota hesa-
bınıza yansıtılır.
Meşhur internet kesintisinin ardından akk filan kalmadı. Bir geldi, normalde 8Mbps olan hızım 12Mbps olmuş!
(Üç gündür akk yüzünden 1Mb civarında idi, az kavga etmedim adamlarla telefonda..)
Evet arkadaşlar hızım yine 1 megabite çakılmış durumda fazla uzun sürmedi
beyler sunu dıle getırmek ıstıyorum arasıra goz gezdırıyorum.turkcell altyapısında calısan bır fırmanın sahıbı kuzenım.. bende son 10 gun hız sıkıntısı yasayanlardanım bugun onu aradım burda bu konuyu gorunce.. konu hakkında bılgı almak ıcın tanıdıgı turktelekom ust duzey yetkılısı bır arkadsı ıle gorusmus.kesınlıkle ama kesınlıkle bız ne yaparsak yapalım akk dan kacıs yok bılgınıze.
yanlız net gidip geldi kota falan kalmadı 700 küsürlerle geliyor gene :)
gençler bende de oldu. modem in arayüzüne girip sadece adsl2+ tikli yaptım ve modem kendini otomatik olarak yeniden başlattı. airties kullanıcıları görülen yerde dns i tıklasın gelen sayfada aşağıdaki tikleri silip adsl2+ yi tikli bıraksın;
http://i.imgur.com/hP6V7.jpg
sonuç
http://i.imgur.com/rlhmP.jpg
konuyu açan arkadaşa teşekkürler. hız düşerse editlerim bu postu.
bır kac dk sonra tekrar eskı halıne donmuyor mu bu ıslem
normalde 850Mb/sec ı geçmeyen 8mbit lik paket kullanıyorum
adsl2+ ayarına geçtim 1800mb/sec 'den aşagıya düşmedi.. asılıyorum downloada bakalım nolcak :D
hacılar sanırım kesintiden sonra herkese 8mbit ittirmişler. geri dönüşler bu yönde gibi. durun bakalım neler olacak.
beyler 65 euroya sınırsız internet buldum. türkiyeyle hiçbir bağı yok. :D direk uydudan al ver şeklinde. ama kurmak gereken alıcı verici uydu ve modemi 300euro
çokta bir işe yaramadı tüm ayarları yaptım şimdi fark yok