burası adana hacı inanamazsın tiplere çok iyi tahmin ediyorum onuda :D hoş geçen yaz kemere gelmiştim 10 gün filan ordada baya replik çıktı aratmadı maşallah buraları :D
Printable View
burası adana hacı inanamazsın tiplere çok iyi tahmin ediyorum onuda :D hoş geçen yaz kemere gelmiştim 10 gün filan ordada baya replik çıktı aratmadı maşallah buraları :D
beyler buyuk ıhtımal fısssss bu organızasyon cunku resmı sıtede herhangı acıklama yok dolandırılmayın!!!!!
Sensation | World | Home
vışşş içim bir hoş olmuştur namıssız :D
einstein inside.
yurtdışı fiyatlarına bakınca en ucuz fiyat 60€, sonra 130 € luk var, bir de 190€ luk var hangi ülkede baktım hatırlamıyorum en üst seviye sanırım loca var 999€ idi..
kısacası bi giriş 1000 lira olmaz diye düşünüyorum daha içeride içmesi etmesi var..
gerçi nasıl oluyor bu iş onu da bilmiyorum o kadar kişi alkole nasıl ulaşıyor ?
bence dışarda kafayı yapıp içerde 2 3 bira içiyor olabilirler ? :D
Amsterdam biletleri bitmiş şimdiden.. arkadaşlar yanlış yanlış düşünüosnz şu anda türkiyedeki potansiyel nasıl die ön hazırlık aşamasındalar olup olmucağını karar verip duruma göre net tarihi yayınlıcaklar fiyatıda ona göre halledip kendi sitelerindende satış olucak şu anda satış matış yok sadece potansiyel amaçlı bence..
+1000 kisilik mekan neresi var TR de ?
sayfaları alt ust ettım turkey goremedım
ben apaçilere kesin gözüyle bakıyorum zaten:D
Cicisler gelin kesin pembe var ustunuzde diye almayip olay cikartirlar :)
ölmeden önce gidilmesi gereken partilerden olarak görüyorum, bi yolunu bulup kesin gitmek lazım :)
Biletler çıksa da alsak hemen, çok özel bir organizasyon, umarım gelir.
haziran'da rusya'da varmış vize felan'da sıkıntı olmaz sanırım gidecek arkadaş varsa rusya'dakine arkadaş yoldaş kanka olurum :D
1000 lira verip içeride atletle dolaşan tipleri hala görmeniz mümkün :) Zira ülkemize herkes atlet giyer :D
2000 tl de olsa gidilirr :D
Gelirse mükemmel olur tabi de, fiyatların muhakkak yüksek tutulması lazım :) He bilet fiyatları 1000 lira falan denmiş de, 1000 liraya buradaki ne olacağı nasıl olacağı belli olmayan organizasyona gideceğime yurtdışındakine giderim karaborsa biletle daha iyi :) ***** bilet kalmamış sanırım Amsterdam a :D
Türklere laf atıyosunuz yazın tatil yerlerindeki yabancı kızları diskolarla clublarda görmüyosunuz herhalde onlar bizimkilerden daha kro tabi göze batmaz renkli gözleri sarı saçalrı daha ön planda oluyor. Kendi milletinizi aşağalamayı ne kadar çok seviyorsunuz.
Parkami giydim hazirim, ezilenin her zaman yanindayim, ben bu iste ustayim.
Kusura bakma ama gerceklerle yuzles :) adamlarin muzik kulturunde bu tarz muzikler daha cok var. Bizde ki trance vs dinleyici kitlesinin cogu bi yandan arabesk bi yandan depresyon stayla veya dididiceey hakki can gibi insanlari dinler. Onlari icin 'patlama' sarkilari bunlar. Yabacilarda bu kesim az bi yuzde olusturuyor bizde tam tersi. Gercekler acitir :)
İyi de eğri oturup doğru konuşmak lazım, türk erkeklerini de görüyorsunuz yani, tamam herkez böyle olmayabilir ama çok fazla bu tip gereksiz insan var.
Kimse kimsenin giyinişine yada başka birşeyine laf etmedi ki, bu memleketteki abazanların insanlıktan nasiplerini alıp almamaları olay :)
you tube de like yapsak gelseler ama beyaz atletlileri kapıdan almasalar :)))
Türkiyedeki mevcut potansiyelin farkında değil misin ama ? Onlarca serseri it kopuk apaçi var bu memlekette, ben yurtdışını bilemem ülkemiz adına konuşuyorum.. Eğer olur da bu tip insanlar da bu organizasyona katılım sağlarlarsa, gop ŞANZELİZE club party den farkı olmaz diye düşünüyorum, ona buna sarkıp olay çıkarırlar :)