iyiki satmışım ya bileti one be öyle =) sensation SAP olmuş direk. Amsterdam iyidir dünya gözüyle gitmek lazım diye düşünüyorum artık =)
Printable View
iyiki satmışım ya bileti one be öyle =) sensation SAP olmuş direk. Amsterdam iyidir dünya gözüyle gitmek lazım diye düşünüyorum artık =)
Şanzelize White'12 @ GOP Wicked Wonderland :D
Ya ben gercekten anlamiyorum.. insan muzik etkinligine ne amacla gider? Yada senseysin.. Muzik/dans/ambians..
Valla bu kadar makaraya vurulmasi bana sacma geliyor.. Millet kari kiz kesmeye gidiyomus demekki, e orda laf ettiklerinizden ne farkiniz kaliyo madem konsepti bu sekilde goruyorsaniz..
Turkiye ye ilk kez gelen bi etkinlikti, muziklerde gayet guzeldi, herkes yeterince dans da etti..
Dogru amac ile giden herkesin parasinin karsiligini alip yeterince eglendigini dusunuyorum :)
çok kötüymüş cidden öylemi giden arkadaşlar ??
yalnız sosyete ve popüler şahsiyetler tweeterda yerden yere vuruyor hele erol köse bir fotolar paylaşıyor kendisinden pek hazetmesemde yorumları koparıyor sensation 1 erkeğe 6 erkek düşüyor gibi :) sensationwhite diye umreye gidicekler toplanmış falan daha ne yorumlar yalnız fotolarda ciddi hatun görmek için mercekle aramak gerekiyor :)
Bu arada olay karı kız kesme olayı değil hatun herzaman her partiye renk katar neşe katar ortamda güzel bir görsellik yaratır bir insan önünde sap sakallı bıyıklı dans eden bir adm görüceğine müziğini dinlerken zarif bir bayan görmeyi tercih eder illa ona laf atıcak onu kesicek diye bir şey yok..
Twitterdan bir kaç eğlenceli makara yorum :)
Sensation White için yola çıkan 60 kişilik grup hac kafilesi sanılarak dualarla Mekke'ye uğurlandı.✈
Apachi / technoboy oranı eşittir etiler/ fikirtepe oranı ki 3,14 yani pi sayisina denk yeni 3 un 1 i
Sensation White yikiliyor kopuyoruz diyen genç esenler otogarinda bulmaca çozerken yakalandi ...
#sensationwhite toplu sünnet şöleni tadinda ,ya da bahriyeli mezuniyet töreni misali yalandan eğleniyomuş gibi durumu!
Sensation White'a en yakın ortamı Manisa'da acemi birliğime teslim olduğum gün görmüştüm.. orası da çok kalabalıktı.
Sanırım #SensationWhite askeriyede yapılıyor. Bir tane kız olmaz mı lan?
şu an sensation white konserindeyim bir tane hatun gördüm sandım oda travesti çıkdı :))
Turkiyede yasiyoruz, erol kose midir nedir madem cok rahatsiz oluyo loca ayirtaydi kendine, he eger locada oturmuyorsa da ona ne..
Tamam erkek sayisi coktu, apaciliklerini de yaptilar tabi.. Ama bunlar oraya muzigi dinleyip ortami gormeye gidenler icin bi engel degil yani..
Avicii geldiginde tek basima gitmistim, bu gece de tek gittim.. Ben sahsim adina konusayim eglence dans muzik hepsine doydum.. He tabiki yurtdisinda tekrar yasamak isterim bu deneyimi, eminim daha guzel olur..
Kisaca demek istedigim gece kotu degildi, ama tabiki avrupayi mumla aratir, cunku burasi istanbul..
Seneye imkan bulur da gidersem, deluxe alirim muhtemelen..
Bu arada iceride kafanizi hos yapmaniz icin bir sise icki parasini gozden cikarmaniz gerekiyordu, organizasyon sirketi de cok acemice isler yapmis gibi geldi bana. dip not olsun :)
bu arada sanchezz kardesler introda alkisi hak etti, bi dinleyin derim :)
resimler güldürdü :D
bir daha da gelmem dedirtecek cinsten.. evlerden ırak,akıllara zarar :D
Şu BÖDÖFF adamıda biri yunanlı yapsada atilla taşa yaptıkları gibi rezil olmasak:D
ulan şanzalize cafede bile daha çok kız var bee ahuaha
SAPsation :)
Yunanıstana kaktırma olayları baslamıs :D :D
http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net...96037_700b.jpg
Greece's best party :D
atill taş yamyam style dan sonra bunuda yunanlılara yıkmak o kadar gaddar olmayalım ceddimiz bile en fazla denize dökmüş adamları :D üstüne birde ekonomik kriz içindeler üstüne böyle psikolojik bir krizi kaldıramaz gariplerim :D
Haftaya New york White sensation var gidecegim, kiz - erkek oraninini yazarim :D
hahahah koptum fotolara :)
bu karı kız düşüncesı emınım sadece turkıyede vardır insanlar eğlenmeye değil karı kız gormeye gıdıyor ne abaza mılletız ya gıdenlerde dıyorya adam başına 10 erkek düşüyo neyse boyle olursa haklılar tabıkı sensatıon grecee :D
Sensation White 2011 Netherlands HD - YouTube ortam fena ya
***** avradını bu ne
https://tr.foursquare.com/v/sensatio...b06b24da50e53b
Hahahaha çok iyimiş :))) Zıçan Adamda koptum :D
Red Bull After Party
http://youtu.be/gzcrxHaz3ZE
Youtube a performans videoları gelmeye başladı.. Müzik dinlemeye gidip memnun kalmayan olacağını sanmıyorum. :)
Karı kız erkek top sap homo tro bilmem gidilmesi gereken bir organizasyondu.
Benim gözümden kaçmış :D
bu partyi agustosda antalyada yapıcaklar 1 erkege net 5 kız düşmezse ülkeyi terk ederim :D
Sapsetion dienlere ne oldu :D
Gene ilk olan bi organizasyon ıcın kalabalık olsn muzık kalıtesı ıyı ıdı :)
en çok cicişler karçırdık larına üzülürdü sanırım :D
türkiyede senseyşın yaparsan öle olur tabi 1 erkeğe 5 erkek düşer hahahah:D
Şu gelmeyip de tek foto üzerinden yorum yapanlara cidden gülüyorum ya.. Kaçı gerçek birer elektronik müzik takipçisi acaba ?
Resmi sayfa fotoğraflarını bekleyin.. ;) He bu arada çok laf ediliyor ya, kaldıracak olanlar kızları kaldırdılar zaten:) Çok örneğine denk geldim :)
Fedde Le Grand b2b Deniz Koyu
Fedde Le Grand b2b Deniz Koyu at Sensation
Sunnery James & Ryan Marciano
http://soundcloud.com/exqlusiv_com/s...nd-turkey-2012
Dodoocum;
beğenen beğenir beğenmeyen beğenmez dünden beri elektronik müziği sevmeyenleri sevmeye zorluyosun :) kültürsüz yaptın,zevksiz yaptın dahane kaldı kanka :D sevmiyorum olum suçmu zevk benim kulak benim :D bide herkes senin mantıkla oraya gitmedi.. Beklentiler çok fazlaydı.. Ama sonuç : Sensation White için yola çıkan 60 kişilik grup hac kafilesi sanılarak dualarla Mekke'ye uğurlandı. ✈ :D