Evet çok kötü trafik oluyor hele istanbul dışına çıkana kadar feribotlar falan ama artık göze aldım o derece..
Printable View
Konuya bir hort yapalim, Belek tarafinda gidebilecegimiz kaliteli , yemekleri guzel, su kaydirakli bir otel ariyorum. Maxx Royal'e baktim ama fiyatlar cok ucmus vaziyette.
Rixos Premium Belek Troya Park, Voyage Belek'e alternatif olarak nereleri onerebilirsiniz ??
Sevgiliyle gidilebilecek makul bir yerler varmı arkadaşlar maksat eğlence mekanları olsun yatmaya yer olsun canlı olsun yeterli 5 yıldızlı yerler aramıyoruz
grupon ve grupanya candır diyorum noktayı koyuyorum :D
Booking den gideceğiniz yeri tarihi yazıyorsunuz sıralamayı 2 kişi için en iyi fiyat olarak ayarlıyorsunuz puanlama ve bütcenize göre kalacak yer ayarlıyorsunuz. Çok hesaplı oluyor genelde. Geçen sene Marmariste geceliği 15tl ye kalmıştık. Otelin çalışanları bile şaşırdı , Kapıda 50tl ydi kişi başı fiyat :) öğrenci işi çok iyi oluyor
Bayramdan önceki hafta pazar günü yola çıkıp, bayramın da içinde olduğu cumartesi günü dönerek bayram trafiğini atlatma niyetindeyim.. Yolculuk arabayla Yunanistan - Halkidiki kısmetse.. Bodrum, çeşme vb yerlere gidip kazıklanmaktan, 3 kuruşluk hizmete 30 kuruş vermekten illallah geldi..
yazlık olmasının dezavantajı işte. öğrenciyken sıkıntı yoktu gittim mi gelmezdim istediğim kadar kalırdım ama şimdi çalışıyoruz. Bursa - Bodrum arası da uzun bari ayvalık falan olaydı efsane olurdu her hafta sonu kaçardım.
Her sene Muğla çevresi gezipdurum :D bu yıl da öyle.
Not: Şu olympos'u merak ettim yahu ben :D
Bayram dönüşü veya pazar dönüşü Tekirdağ -- M. Ereğlisi üzerinden İstanbul yolunu kullanacak arkadaşlar 30 km fazla gidin Yeniçiftlik e gelmeden Çorlu yoluna girin ordan geçin İstanbula o yol 1 saatte bitmiyor lanet herifler geçit yapacak gece çalışmıyorlar ne zaman biteceği meçhul
4 gun madrid 4 gun lizbona gidicem bayramda ozellikle lizbon icin tavsiyelere acigim :)
Ben daha bugun dondum tatilden 6 gece 7 gun dalyandaydim iztuzu plaji super denizi tertemiz fakat cok tuzlu apart otelde kaldim 2 kisi tek gecesi 75 tl ye geldi biraz pazarliktan sonra odada cift kisilik yatak ve cekyat var tv var int var dolabi var otoparki bile vardi temiz bi oteldi gitmek isteyenlere ismini soyleyebilirim tavsiye ederim dalyanda 10 kisiden 11i ingiliz:) ve coguda turistte degil hareketli bir yer degil ama yinede tatmin olursunuz :) tek sorunu yemek. Dogru durust yemek yicek yer yok olan yerlerde biraz pahali. Bence dalyan gorulmesi gereken bir yer tavsiye ederim
Temmuz, agustos > Miami ve Puerto Rico, Eylul, Aralik > Tr. Bos vakitlerimde calismayi dusunuyorum :D
3 senedir yaz tatilleri için yunanistanı tercih ediyorum.
Mykonos
Thassos
ve bu sene Halkidiki'ye gideceğim.
Yunanistan tatili Çeşme, Bodrum tatillerine göre kesinlikle daha keyifli, rahat ve lezzetli :) geçiyor.