Ay sonua kısa bir Roma - Venedik turu yapıcam
tavsiyesi olan varsa dinlemek isterim
Printable View
Ay sonua kısa bir Roma - Venedik turu yapıcam
tavsiyesi olan varsa dinlemek isterim
Venedik icin konusuyorum oteli iyi sec abi mumkun oldugunca san marcoya yakin bul hatta , cevresi icin hatta marco dan uzaklastikca temizlik gozle gorulur sekilde azaliyor . Haricinde sicak donemde gidiyorsun artik nem ve rutubetten olusan kokuyu da goze almissindir :D yeme icme olarak da elbette ki duymussundur meydandaki cafe restoranlar guzelinden kitliyorlar ayrica hesaba ek olarak muzik ve sandalye parasi da cabasi , sehrin simgesi olan maskeler icinde istasyondan inince bedava harita verilen kulubelerin arkasinda gayet makul fiyatlara alabilirsin sahsen ben dinlemedim otelime yakin yerden almistim bosu bosuna ayni kaliteye 3 kati para odedim , ama venedik keyiflidir bende senede en az 1 kere giderim simdiden iyi eglenceler
Venedik günü birlik, hızlı trenle Roma'dan 1,5 - 2 saatte gidip dönücem. Detaylı gezmek için değil de Roma'ya gitmişken uğramak için.
Maske konusu iyi oldu, dediğin yere bakayım
Koku konusunda, Bangkok görmüş adamım :) Hiçbir yerin oradan daha kötü kokacağına inanamıyorum :)
Bende kismetse , Budapeste - Bratislava - Prag - Vienna turu yapicam bayram doneminde 1 hafta. Gitmis arkadaslar tavsiyelerde bulunursa , otel - yemek - gezilecek yerler - dikkat edilmesi gerekenler seklinde cok memnun olurum, tesekkurler.
bende 23 nde Valencia,barcelona ve madrid yapıyorum.
Yemek olayını domuzsuz nasıl çözeriz? :)
Otelleri şehir merkezine yakın olucak şekilde ayarlandı.
Çokmu erken oldu bilmiyorum. Temmuz ortası için Bodrum planımız var. Adam gibi bi tatil yapalım istiyoruz eşimle askere gitmeden önce.
Bu sene turist gelmeyecek boşa erken rezervasyon yaptırmayın diyenler var ama ne yapmak gerek. Turizmci arkadaşlar veya sıklıkla tatile gidenler ne önerir.
Bodrumda hangi oteli tercih edelim. 4 gece 5 gün olacak şekilde 1500civarı bütçe ayırdım. Bekleyelim mi erken rezervasyon dalgasına araştıralım mı bişeler.
Otel tavsiyelerinizi bekliyorum.
Teşekkürler.
Bodrum voyage
Bodrum wow
Iki tecrübem var siralama yukaridaki gibi olur.
Deniz mukemmel zaten teknelerle beachlere koylara gidebiliyorsunuz otellerin denizleri mukemmel baliklarla yuzuyorsun ogleden sonra :)
asos a kampa gidiyoruz kısmetse, ramazan bayramında.
tek araç arkada 2 bisiklet :)
otellere para vermek cidden gereksiz, sektör de olup görünce vermek istemiyorum.
Ben gecen sene yurt disi karari aldik esimle gecen sene ispanya hallettik
Bu sene italya yada fransa
Burada tatil yapmanin bence hicbir anlami yok.
Yada ben kültür tatilini daha cok seviyorum tercih meselesi.
Karavan hayalim var ilerleyen yaslarda
Kamp bana gelmez pimpirikliyim biraz :)
Şu Bodrum işini de halledelim sonrasında bizde yurtdışı düşünüyoruz. Voyage duymuştum hatta dragger Yavuz abi bildiğim kadarıyla voyage fanı :) Geçtiğimiz sene için erken rezervasyonla komik rakamlar yakalamıştım diyordu görürse tecrübelerini almak isterim.
Voyage ve Wow baktım şimdi kampanyalı 600-650 görünüyor günlük fiyatları.
vallahi Yiğit, çadır da kalıyorsun ortam aşırı cool - kimse kimseye karışmıyor.
10 gün için 400-500 verip çıkıyoruz, alkol yemek de içinde.
İstersen alkolünü kendin götür..
Kafa dinlemek için, bekar olanlara iyi geliyor :P
İtalya İsp tarafları düşünürsen, söyle bana yardımcı olurum.
bu sene bir sürü otel kepenk kapatıyor. Arkadaşım bir oteller zincirinde çalışıyor. 7 tane otelleri vardı rus krizinden sonra 4 tane kiralık olanın sözleşmesini fesh ettiler. Ama hala o otellerden oda satılıyor acenteler tarafından. Antalya otelleri hepsi. Tatil alanlar ne olacak diorum vakti geldiğinde acente o otel kapalı dandirik başka bir otelden oda verecek diyor.
O nedenle şu anda acenteden falan tatil almayın. Gittiğinizde kapalı otelle karşılaşabilirsiniz. Bütün sektör felaket durumda. ETS otellerine bişey olmaz onlardan alın. Ama söyliim bu sene herşey dahil konseptinde kalite ciddi anlamda düşecek. İçtiğiniz içkiden yediğiniz yemeğe kadar.
Bodrumda kısa süreli tatil planınız varsa Otelden şaşmayın. Yok usun süreli tatil planınız olacaksa sezonluk kiralık evler mevcut, bu konudada isteyene yardımcı olurum.
Barcelonada bol bol deniz mahsülü satan restaurant bulabilirsiniz. Bunlara yönelin derim. Domuzla alakalı ürünler Cerdo hamon bacon(beicon) vs. Ayrıca marketlerden aldığınız ürünlerde de domuz yağına dikkat edin, içeriklerini okuyun derim. Yine o da cerdo'lu birşey idi.(ispanyadan geleli baya zaman geçti tam hatırlamıyorum şuan) Misal bizim aldığımız ucuz italyan makarnaları domuz yağlı, pahalıları domuz yağsızdı. Madridde zaten bol dünya mutfağı seçeneği bulursunuz, belirttiğiniz illerden bir tek valenciada bulunamadım. O da içimde uktedir. En yakın zamanda ben de gitmek istiyorum.
Antalya otelleri şu an %40 daha ucuz şu an yerli turiste yatırım yapıyorlar aradaki Rus kaybına karşılık
Otel konaklaması isteyen arkadaşlara yardımcı olabilirim :)