:icon_tup: :icon_tup: :icon_tup:
Printable View
gürültüdede belli bi saat sınırı içinde şikayet edebiliyorsunuz sanırım :D
bende mangal ortamını çok severim haftada 3 gün çok abartı olmuş ama
Site ise eger buyuk bir ihtimalle her bahce ortak kullanim alanidir ama herkesin kendi bahcesi gibi gozukuyor olabilir arastirmali
Yalniz sitede yasamak o kadar ucuz degildir ev sahibi olsaniz bile site yonetiminin belirledigi sartlara uyulmaz ise evden tahliye bile edilebilirsiniz yani ev benim kimse karismaz diye bir dunya
Yok bi arastirin yonetllimle gorusun cozum yolu bulunabilir..
Ama karismazsniz diye birsey yok asil kimse sizi rahatsiz etme hakkina sahip degildir..
bence abartı falan değil 3 gün. para olduktan sonra sıkıntı yok :D
sizin komşu şaşırmış Allah sabır versin size valla.
allah sabır versin bizimde evimiz müstakil şuan yan komşum mangal yapıyor sağolsun beni de düşünmüş 1 porsiyon yollamış :)
Adaş,
Launch kontrol al.. Çocukları varsa gece 3'te sık evin önünde sende :D :D
biz de angora da otururken böyle bi sıkıntımız vardı.. orda da bahçeler ortaktı şimdi taşındık kurtulduk.. en son ıslatmıştım ben hepsini.. düğmeye basınca su gelen hortumlar var ya onu salladım bahçeye tam da düğmesinin üstüne düştü istemeden olmuştu aslında ama sonuçta mangalları rezil oldu :) masaları kendileri güzelce ıslandı :)
siz de sulama işiyle çözebilirsiniz belki tık tık tık diye bütün bahçeyi sulayan sistemlerden alınır oraya da su gitmesi sağlanır..
gece geç saatlerde köpek havlatılır onlar da rahatsız edilir.. yani bence çözüm siz de onları rahatsız edin..
zenginleri seviyorum haftanin 3 gunu mangal helal olsun
+1000 , hazir yuzyuze tatsizlik yaşanmamisken dost olmaya , komşu olmaya çalışın bence de... Şikayet vss sonrası yuzyuze bakılmaz , daha büyük huzursuzluk...iki bahçe arası yüksek bı branda da is görebilir koku ve bir nebze de olsa ses için ama tatsizlik seviyesine gelip ev huzurunuzu kaçırmayın bencede
Valla fikirler iyi ilk yine tatli dille uyarcaz olmazsa pislige pislikle cevap vericen.. Yanliz launch iyi fikir gecenin bi korunde cok hosuma gitti:DDD
İnsan gibi uyarın, baktın anlamadı sizde mangal yakın ama lastikle fln yakın kara duman spec :D Rüzgarın yönünü iyi tayin etmeyi unutmayın :D
gece launch yapmak baya faydalı olur en fazla 3 gece sonra şikayet etmeye gelirler kapınıza.ama tabiki önceden tatlı dille uyarmak daha iyidir :)