kulanan varmı? ben bugün aldım gayet tatminkar, zararları hakında araştırma yaptım. sigara kadar zararlı diyenler var birde sadece nikotin bagımlılıgı yapıyor diyenler var. sigarayı bırakma amaçlı aldım. deneyip bırakan oldumu acaba...
kulanan varmı? ben bugün aldım gayet tatminkar, zararları hakında araştırma yaptım. sigara kadar zararlı diyenler var birde sadece nikotin bagımlılıgı yapıyor diyenler var. sigarayı bırakma amaçlı aldım. deneyip bırakan oldumu acaba...
joyetech diye sigaranın benzeri birşey. buhar falan cekiyosun, gerçi hiç buhara benzemiyo bildigin nargile gibi duman veriyo...
Nasil birsey oldugunu gorebilecegimiz bir link vs var mi?
joyetech in wep i var ordan bak istersen.
Custom Electronic Projects
evet aldığım budur. ego-c olan...
Iki günde 1 paket marlboro light iciyorum.bu likitler bana kac gun gider?
bnm tavsiyem champix kullanın biraz tuzlu ama olsun sonucta 1 aylık sigara parasını 1 seferde vermıs oluyorsun, ben 13 yıl kullandım sigara biraz champix birazda azimle 12 günde bıraktım ilacıda 15. gün bıraktım 4 ay olmus bırakalı cok rahatım kus gibi hafifim herkeze tavsiye ederim merak ettiğiniz bi durum olursa sorun cvplarım
yiyemeyeceğin obamanın altına yatmayacaksın
Sakizlar var burada cok yaygin ** TR de varmi bilmiyorum . Buradan gondermistim +30 yildir sigara icen annem, babam ve teyzeme . Hepsi biraktilar .
Novartis in nicotinell diye bir sakizi ve ped i var , sakiz cok ama cok mide bulandiriyo ilk baslarda ve maddi olarak sigarayla ayni paraya geliyo.
Omzunuza yada sirtiniza yapistirilan nicotinell ped kesin biraktiriyo ama bu sefer de ped e bagimlilik olabiliyor.
Champix ise kesinlikle tavsiye etmiyorum kendi tecrubelerime dayanarak , champix depresyon etkisi yaratiyo kesinlikle , insanin pskolojisine cok cokk kotu etki ediyor.
En mantikli yol nicotinell sakiz ama mide bulantisini atlatip sakiza alisana kadar zorluk cekersin
Arif Işık - Her Türlü Halı Kilim Travel
başladığım işi yarım bırakmayı sevmiyorum ben![]()
--
her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)