Fiyatlar ne durumda acaba kaça alıyorsunuz uyguna ayarlayabilirim :)
Printable View
Fiyatlar ne durumda acaba kaça alıyorsunuz uyguna ayarlayabilirim :)
Günde 2 pakete yakın sigara içiyordum.
Bir anda bırakamayacağımı bildiğimden, önce günlük max 6 tane ile sınırladım son 1 haftadır.
6 tane kesmedi 10'a çıkardım, şimdilik başarılı bir şekilde gidiyor çok şükür.
Hatta 10'u bulmadan 8-9 da bitirebiliyorum günü.
Doğruluğunu bilmemekle ve kaynak gösterememekle birlikte, champix hakkında 2 ayrı eczacıdan, sara-epilepsi tetikleme riski olduğunu öğrendim ve kullanmaktan vazgeçtim.
Bende akşamları sigara ihtiyacı çok az oluyor ama gündüz cidden anormal bir mücadele veriyorum içmemek için.
Tabi afedersiniz öküz gibi yemeye başladım.
Günde 10, sonra 5 yapıp tamamen bırakma niyetindeyim başarabilirsem.
Şimdilik bir sıkıntı gözükmüyor, yavaş yavaş alışıyorum.
Kolay gelsin bırakmaya çalışan herkese.
Düşünce olarak beynimizden silmediğimiz sürece asla sigarayı bırakamayız.Buna hazır hissetmeden bırakmayı denemeyin çünkü her bıraktığınızda ve malup olduğunuzda bir öncekinden daha fazla sigara içiyorsunuz.Bırakmayı tamamen düşünüp bunu düşüncelerinizde net olarak kararlaştırdıktan sonra bence bu ilacın ve buna benzerlerin işe yarayacağı düşüncesindeyim
aynı bnm yaptıgım gıbı :D
1 aydır sıgarayı azaltmak ıcın savasıyorum
once sabah kalkar kalkmaz ve gece yatmadan once pencerede ıctıgım sıgaraları kestım.
hala daha bu sekılde devam edıyorum.
ilk sıgaramı kahvaltıdan sonra yapmaya dıkkat edıyorum kı bu ışe gıt.bırseyler atıştır derken 9 bucugu buluyor.
ardından her cnm sıgara ıstedıgınde bırazdaha sabır bıraz daha sabır dıodum.
ve her sıgara arasında en az 2 saat olmasına ozen gosterıyordum ki.
son gunlerde bıraz kosusturmaca ıcerısındeyım.sanırım 8e 9 a ındırdıgım adetler suan 13 lerde .
kendıme bırakıyım da demıyorum azaltıyım o sekılde bı gun elbet bırakırım dıorumda kısmet artık.
kolay gelsın bu arada
30 yaşındayım ve abartısız 15 -16 yaşımdan bu yana en az günde 1,5 paket olmak üzere ( günden kastım sabah 9 akşam 22 - 23:00 arası ) sigara içiyorum ancak arada yanlış hatırlamıyorsam 25 yada 26 yaşlarda bir akşam eve giderken yolda son sigaramı içtim ve kendi kendime o an son olsun bir daha içemeyeyim diyerek tam 2,5 sene sigara içmedim..
ve sonra hiç sebepsiz yere ver bi tane yakayım dediğim sigarayla geri başladım
sigara olayı tamamen psikolojik bir durum
ancak şunu bilir şunu söylerim ömrümüm en güzel yılları o sigara içmediğim 2,5 yıldır. şimdi ise iş stresi, ev stresi gibi gereksiz bahanelerle içmeye devam ediyorum :(
abilerim kardeşlerim sigarayı bırakatım ve hiç bir yan ürün kullanmadan ha tabiki 8 yıldır içiyiordum 24 yaşımdayım yaşımdan fazla içenlerde vardır benden az zaman da tüketenlerde bence sigarayı beyinde öldürmek yeterli bir kaç ay bıraktım ve kendi adıma tesbitlerimde sigara beyinde başlayan ve biten birşey hangimiz özenerek başlamadık ki bu illete ne derdi teselli ediyor nede mutluluğa mutluluk katıyor bu bir nefis'e hükmetmektir bence en basiti bir duman alt tarafı zararı büyük yararı yok gece yatmadan yakardım sabah uyanır uyanmaz su içer sigara yakardım şimdi düşününce aptallık yaptığımın farkıdnayım sigarayı bıraktığım zaman bunun bir tamamen alışkanlık olduğunu anladım evimde pc başındayken elim küllüğümün her zaman durduğu yere gider oldu halbuki küllük yol iki parmağım arasında sanki sigara var hissettim ama yok kokusunu duyup içim gitti ama dedimki bitti beynimde öldürdüm sigarayı ve inanın şuan gerçekten aklıma bile gelmiyor karşımda içiyorlar dumanının verdiği rahatsızlık dışında hiç birşey hissetmiyorum sigarayı bırakmak için hiç bir ürün kullanmanıza gerek yok iradenize sahip çıkmanız yeter bunu başarmak için hiç birşey kullanmanıza gerek yok asıl etken insanın kendisidir bu illete başlarkenki sizsiniz bırakıcak olanda sizsiniz
yakındır bende bırakıcam bundan önce 2 defa bırakmıştım (3 ay ve 17 ay ) inşallah bundan sonraki denemem temelli olur ..
hiç bırakmadım...
azalttım ama, özellikle son günlerde sigara içerken ve uyurken sigara aramıyorum...
hortlatalım.
171 in tavsiyesi olan yudum yudum su içme olayına basladım. suyu yanımdan hiç eksik etmiyorum. yudum yudum içiyorum sigara cektikçe canım.
birde bırakamıcak gibi hissederseniz ücretsiz psikolog ve ilaç desteğide alabilirsiniz dedi. sigara poliklinikleri sigortalılara ücretsizmiş. sigortasızlarada çok ucuza seanslar diye bilgi aldım.
bakalım bende bırakabilecekmiyim. bırakamıcak gibi hissedersem polikliniğe gideceğim mutlaka.
Sigarayı bırakmak mı :)
Bırakılmaz ara verilir sadece, o nedenle hiç zorlamıyorum 24 saatte 1 paket şeklinde devam ediyordum, Golden Virginia marka tütün ve el sarımı yapmaya başladım :) şimdi günde max. 10 ;)
8. ayımı doldurdum ben 3 gün önce.. 9. ayımın içerisindeyim..
Ağzıma sürdüğüm son sigara 15 mayıs 2012'deydi..
20 sene sigara içtikten sonra, ani bir kararla 4 gündür sigara içmiyorum. Hiç bir ilaç ya da başka birşey kullanmadım. Sadece sabah ilk sigarayı içmedim ve alışkanlıklarımı revize ettim. Bugün 4.günüm. 20 senedir günde 1 paket içen ben, 4 gündür birtane sigara koymadım... 4 günde hissetmeye başladım değişiklikleri. Ben 20 senedir, nefes almıyormuşum... Direncinizi kırmayın. Sizden daha güçlü değil ...
kanser hastalık ıvır zıvır hepsini bir kenara bırakın... bu şekilde kokmaya hakkınız yok!!!11^^31!!
3 ay bıtıyor bakalım ama ben kendı ırademle bıraktım arada sıgara cekıyor canım ama 10 dk sonra unutuyurm helekı sabahları kalktıgım zaman ama anladımkı nefes almaya baslamısız :)
bende yeni bıraktım tamamen kendi isteğimle.. ilerde kendimi çoluğuma çocuğuma sigara yüzünden kolsuz bacaksız baba olarak bırakmak istemiyorum
hiç bir kimyasal kullanmadan sigarasız 1. ay :D zor değil yapabilirsiniz kararlı olun sadece
Sigara içmek için bahaneleri ortadan kaldırın. Alkol, sinir, üzüntü, mutluluk vs. Bunlar sigara olsada olmasada var olan duygular. Hakketten 20 senedir nefes almıyormuşum... Yazık, 6 liradan ayda 180 tl para. Yılda 2160 tl... Deli para harcayıp, birde kendimizi ölüme gönderiyormuşuz... Yol yakınken el frenini çekin ve inin o sigara denen illetten.
Aşırı sigara ve alkol tükettiğim bir gecenin ertesi günü ani bir karrla içmicem dedim ve 2. Gunumdeyim içmiorum 15 senedir var olan sürecim sona erdi.2. Gunde sigara kokusuna dayanamıorum.midem bulanıor devamlı inş başlamm tekrar die dua ediorum.ara ara bu yoldaki sürecimi yazıcam.bakalım neler beklio beni...