Bugün 6.ayı geçtim.
Sigarasız hayat mükemmel...
Champix rüya vs görduruyor ama tek geçerim
Ben toplamda 2 paket i 3 aya yayarak kullandım (2.aydan itibaren sadece sabah içerek ;) )
Böylece yan etkileri de en aza indirdim.
Şükür Rabbim ede ...
Printable View
Bugün 6.ayı geçtim.
Sigarasız hayat mükemmel...
Champix rüya vs görduruyor ama tek geçerim
Ben toplamda 2 paket i 3 aya yayarak kullandım (2.aydan itibaren sadece sabah içerek ;) )
Böylece yan etkileri de en aza indirdim.
Şükür Rabbim ede ...
Bırakmak isteyenler bu konuyu sürekli okuyun sürekli takip edin içmeyin konu size destek verecektir zaten.
sıgarasız 56ncı gunumdeyım.. :)
günde 2-3 tane ye düşürdüm. Bırakamıyorum meredi :) Ramazanda inşallah daha kolay olur.
rutine bagladım her sene 4 ay icmiyor sonraki 8 ay içer oldum son 3 senedir ... bi kopamadım valla ya
Bir güncel çekeyim bende:)
9 senedir günde 1 paket altına düşmeyen sigarayı zevk için içen (içtiğini sanan) ben, bu ilaç+allen carr'in kitabı sayesinde 3 gündür sigara içmiyorum. İrademin çok zayıf olduğunu düşünürdüm ama öyle değilmiş gerçekten. Daha önce 1 kere bırakmayı denedim 2 gün bile dayanamamıştım:) Şuan ise gayet rahat bir şekilde ilerliyorum inşallahta böyle gider. Şuan aklıma gelmiyor mu evet geliyor ama aklıma gelenin nikotin yoksunluğu değil tamamen alışkanlıktan olduğunu anlayabiliyorum arada bir canım istiyor kolayca savuşturabiliyorum aklımdan. İlaç işe yarıyor evet nikotin ihtiyacı hissetmemenizi sağlıyor fakat sizin alışkanlığınızı bıraktırmıyor kafa yapınızı değiştirmiyor, bu yüzden kesinlikle allen carr'in kitabını öneririm kafanızda ki doğru bildiğiniz yanlışlarıda silince bırakması daha kolay oluyor bu illeti.
B
2014 sinemalarda yayınlanan,izlemek aklında olupta unutanlar için paylaşıyım illaki + olur .
B olarak çıkmıs link oraya tıklayınca acılması gerek
Birazcık hort olcak ama yeni konu açmak istemedim.
Bu ilaca bugün itibariyle bende başladım.
Ama doğru zamanda mı başladım onu bilmiyorum. 1 ay sonra ygs sınavı var, bırakmayı gerçekten istiyorum bu durum beni sıkıntıya sokar mı acaba?
2009'da başlamıştım sigaraya 2013 şubat'ın 18'inde bıraktım tam 2 sene olmuş bırakalı
10 aydır sıgara ıçmıyorum guncelı.. :)
Benimde tam birinci yılım birkere bile aramadım sıgarayı :)
Bu konu bana yol göstersin.
Sabah ilk iş şu ilaçtan alayım biraz nette araştırdım ama satışı mı durduruldu ilacın
Allen Carr'ın kitabını da okursan, YGS stresi ile sigaranın zerre alakası olmadığı konusunda ikna olacaksın. Keşke sigara YGS sınavında etkili, sıkıntı giderici, zeka açıcı bir şey olsa da herkes sınav öncesi paket paket içip full çekse :) Ama senin de bildiğin gibi bunlar gerçek değil, dolayısıyla benim fikrime göre sıkıntılı bir zaman sigarayı bırakmak için en iyi zaman
Bildiğim kadarıyla ( 3-4 ay önce bir akrabam ilacı almıştı ) durdurulmadı.
Unutmayın, en az 2 kutu ( 2 ay ) ilaç kullanılmalı.. Çevremden edindiğim tecrübe, tek kutuda kalanların genellikle yeniden başladığı yönünde..
Bu arada 3 sene bitecek benim de, Allah bu ilacı üretenden razı olsun...
Benim biradere de dün aldık başlangıç paketi. Yeni başlayacak inşallah faydasını görürüz.
Ben de Haziran ayında ilaçsız bıraktım. Çok düşünmüştüm ilaç alsam mı almasam mı diye.
Bi ilaçsız deneyim bakayım bırakmayı dedim ve bıraktım :)
Ama arada tek tük içiyorum (alkol alırken, Türk kahvesinin yanında vs. totalde haftada birkaç taneyi buluyor)
Bu arada tek tük içmeyi de bırakırsam süper olacak, var mı bunun için önerisi olan ?
Arkadaşlar sayfaların hepsini okuyamadım,
bu ilaç tek tip değil mi yani mg ı tek, paket içi adet tek? Ona göre isteyelim eczanaeden.
İlacın kutu içeriğinde iki farklı mg var, belirli bi günü geçince mg artıyor.