Komik olmayalım .. mekana girdiğimde kasıp kavurmak için bişey koyacaksam tabanca koyarım seyir eyleyin gümbürtüyü :-) 4s den htc one x e geçtim bir kere bile ahh keşke gecmeseydim demedim ... bitek acaba s3 beklesemiydim diye düşündüm...
Printable View
Komik olmayalım .. mekana girdiğimde kasıp kavurmak için bişey koyacaksam tabanca koyarım seyir eyleyin gümbürtüyü :-) 4s den htc one x e geçtim bir kere bile ahh keşke gecmeseydim demedim ... bitek acaba s3 beklesemiydim diye düşündüm...
ee şimdi napcaz yaaa Samsung S3 mü almalı yoksa HTC One X mi bilemedim vallaa:beuj::beuj:
hehueuh , ip4 her masada 4 tane zorunlu zaten yoksa oturamıyorsun
buda htc nin marifetlerinden biri :D
4s'e rakip olur ancak bu telefon demişler, bence apple 5'i çıkardığında çok büyük devrim olacağa benziyor. s3'müş htc'miş falanmış filanmış hiçbiri yetişemeyecek uzun süre. apple bu işi 2012'de iyi yapmıyor ki. doksanlı yıllarda millet kasayla uğraşırken adamlar iMac eMac çıkarırdı bön bön bakardık :) 5 ipi göğüsleyecektir, güveniyorum :)
kafam karisti htc mi samsung mu
4 hazıranda aveada turkcell ve vodafonda 1999tl ile satılıcak sanırm + şöyle bi tarife durumu var
edit:mavi renkli olanı bir süre satışa sunulmayacakmış diye bi bilgide dolaşıyor...
http://www.turkcell.com.tr/bireysel/...ampanyasi.aspx
http://www.vodafone.com.tr/Kampanyal.../img/tablo.png
@34btr1907
Mavi renk şuan bildiğim kadarıyla ya çok az var, yada hiç bulunamıyor. O kasada bir sıkıntı var, nedenini bilemiyorum.
Ben beyaz istiyordum zaten, siparişimi verdim, yarın gelicek kısmetse :)
mavi rengin arka kapağında renkle ilgili bir defo olduğu için kapak üreten firmadan yenilerini bekliyorlar erteleme yaptılar bu yuzden yoksa cihazla ilgili bir sıkıntı değil
bu arada htc one x beats audio ses kartına sahip ama kututan kulaklık çıkmıyor :)
şöyle bir link buldum,ilginç tespitler var bazı özelliklerinin s2 daha kötü olduğu bazılarınında gerçekten de piyasadakilerin en iyisi olduğu yazılmış
ÖZEL TEST: Samsung Galaxy S3 - Ekran, kamera, tuşlar ve pil - CHIP Online
bugün palladium da inceledim ... çatır çatır da satıyorlar ... güzel cihaz ilk izlenimime göre ...