metal tavanlı cabrio bir araç alır bakardım keyfime haftasonları :)
Printable View
metal tavanlı cabrio bir araç alır bakardım keyfime haftasonları :)
Bende vardı audi TT yedek parça olarak pahalı ön far teki 3800 TL idi 4 sene önce :) zaten kaskosu olan bir araçla oncen ufak vursanız 2 far 1 tampon bir ızagara ile perte çıkanlar oldu ben aldım tertemiz kazasız bindim sattım :) yakarmı basarsanız yakıyo basmazsanız öyle yakmıyo mini cooper S daha çok yakıyo şuan kıyasladığımda modifikasyon olarak önü çok açık 1.8 T zaten artık çözülmüş bir motor ama diesel leon satıp 2001 TT alırmıydım imkanı yok deseniz aracımı satıp yeni kasa alıcam o bile tereddütlü yedek parça kasko yakıt maceraya gerek yok:D
yakıt düşünülüyorsa kesinlikle tdi leon satılıp 2001 quattro TT alınmaz. fakat, ihtimali düşük olsa da, değişiklik olsun diye quattro keyfi yaşamak istiyorsanız yedek parça ve benzini dert etmeden takas yapabilirsiniz...
Yakıt olayı şöyle benim gözümde;
Yılda yaklaşık 20.000 km yapıyorum.
Leon'la 35 kuruştan desek 7000TL eder
TT 50-55 kuruş yaksa eyvallah 10-11000 TL eder.O zevke değer.
Ama yazılanlar gibi 15-16 lt yakıyorsa ki bu 70-75 kuruş eder.14-15000 eder.iki katı.ona değmez
böle atraksiyonlara hiç gerek yok.. Leon dursun, Megy i satıp TT al.. ahahahaahhaa.. Şaka bi yana Leon u satma, Megy de dursun, artı olarak TT yi de al..
yanlışın var basmadan 45-50 kuruş yakar basınca çok daha fazlasını yakacağına emin olabilirsin.
yeni kasa olsaydı düşünme bile derdimde eski kasanın tasarımından nefret ediyorum.leon iyidir.
bilmeden konuşan çok olmuş ben 1 ay önce 2000 model TT quattro aldım 225 lik yakıtı beni çok mutlu etti açıkçası 50 liraya 120-130 km rahat yapıyorum basmadan ki bunun içinde akşam köprü trafiği ve bunaldığımda açtığım klimada var ara sıra gazladığım ortalamalardada henüz 50 kuruşu pek geçemedim zaten 3 defa resetlediğim yol bilgisayarıda henüz 10.5 litreyi geçemedi kısacası bazı arkadaşların söylediği gibi bi yakıt durumu yok tt nin.
bunun dışında araba zaten haldex yani düz yolda giderken normal önden çeker atraksiyona girmeye başladınmı 4 çekere giriyo parça konusunda motor mekanikte zaten en ufak bi sıkıntı yok geçen gün bi bayan arka stopu kırdı doğuştan 290TL fiyat aldım ve ellerinde var çıkmacılardada dünya parçası var şuanda ön 2 farı 500tl mesela maslakta daha pazarlık yapılmamış hali ön çamurlukları kaputu ön arka tamponları hepsi çıkmacılarda mevcut hepsini araştırıp aldım arabayı.
benim gibi servis kayıtları vs tam olan bi araba bulup alırsan sıkıntı yaşamazsın audi gerçekten sağlam bi araba hem kaporta hem motor hemde mekanik olarak ve parça fiyatlarıda gerçekten komik derecede ucuz bana göre
Teşekkürler.Demek yaptığım araştırmalarda forumlarda okuduklarım doğruymuş bu güzel:)
Birtane dediğin gibi araba buldum aslında 92.000 km'de vuruksuz,boyasız diyor sahibi.Kitapçıklarına kadar duruyor.Çok düzgün kullanmış.Fotolarındada diri duruyor ama gerçekte nasıl bakmak gerek fakat araç kayseride...
2001 model siyah quattro.onu düşünüyorum
büyük şehirler dışından tt gibi arabaları almak zor ilk bakman gereken haldex sisteminin çalışıp çalışmadığı ben 2 servise gösterdim esp kapatıp sert kalkışlar yaptım lastik asfaltı sıyırmadı bile ama piyasada 4 çekeri çalışmayan araba çok bunu biliyorum bu yüzden buna dikkat edin aldığınızdada haldex filtresi ve yağını değiştirin kafa rahat binin
haldex çalışmıyosa bunun tek sebebi bozuk olması değil yağı eksiksede devreye girmediğini okudum yabancı forumlardan
ne gerek var
Çook yakın arkadaşımda 6 ileri 225HP quattro S Line var idi.. alım- satım yapıyordu o vakitler.. Ticaret yapmasına rağmen satmadı 1 seneden fazla da bindi.. Rakamsal değerler veremem şu an ama gidişine görede gayet makul yakıyordu çoğu arkadaşın bahsettiği gibi uçuk kaçık değerler değildi..
Sevmediğimiz noktaları; Görüş açısı kısıtlıydı, Arkaya minyon bir insan zorla sığıyordu, plastik kalitesi çok iyi değildi.. Aracı hafif hasarlı almıştı farlar, tampon, xenonlar airbag ler değişmişti hiç birinde de abartı bir fiyat görmedik hatta rahatça çıkmalarınıda bulmuştuk..
Çıkma:D Tamponu 60 Liraya almıştık hatta beraber :) Belkide denk gelmişti bilemiyorum..
VTI-GTI benzetmelerini espri olarak kabul ediyorum :icon_wack
Bence korkulacak tırsılacak bir araç değil çokta ilgi çekici olabiliyor ufak dokunuşlarla..
rica ederim yazılım dv ve dp ile 270-280 bg ve gerçekten gücüne göre az yakan bi araba oluyo bunlar bu durumda typer s2000 le hadi yan yana gittin ortalık kızışmasın ama sen viraja ayanı kaldırmadan girersin diğerleri ? :)
Benzin zaten problem degilmiski bilen yazıyor en fazla 11lt.
Parca konusunda oem ve modifiye parca amerika, almanya, İngiltere zibil.
Haldexi denemek istiyorsan esp yi kapa ara yoldan ışıklardan filan kalkarken sag sola dönüşte gaza otur yan çıkıyorsa çalışıyor demektir :) ses de yoksa tmm.
İnip binmede zor bir araba ama Roadsteri s2000'den bayaa geniş ve rahatlık konusunda karsilastirilmaz.
Sonuc olarak consept ve spor bir araç bunun gibi cayman, z4, boxer hep inip binmesi ve günlük kullanması zordur, maddi olarakta yükümlülüğü cok oyuzden imkansızlıklar icinde alınmaz,
Sen zaten bunları göze almissin, dikkat çeken, mekana gittinde gayet saygı goren bir araç.
eski lpg li bi audi tt sahibi olarak.. Temizini bulabilirsen kacırma normal 1.8t passatla aşğı yukrı yakıtında aynı ileriye dönük setup içinde parça var ama dış aksama vurmamaya dikkat et kaskosu 4000 lira ciwarında bu aracın 2001 değilde 2004 2005 model al .. cook fazla pert var iyi araştır..
saol kardesim yardımın icin:) ben direk dusundugum arabayı göstereyim.bakımlı düzgün ve km'si cok dusuk bir araba.ne dusunursun?
Audi TT 1.8 T Quattro 2001 Model 44.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 83483131