avant garde m359 jant modelini çok beğeniyorum, Türkiye de satan yok. ebaydan jant alan var mı? sadece vergisini ödeyip teslim alabilir miyim? Ya da kapıma kadar teslim edebilecek bu işi yapan aracılar var mı? yardımcı olursanız sevinirim :)
Printable View
avant garde m359 jant modelini çok beğeniyorum, Türkiye de satan yok. ebaydan jant alan var mı? sadece vergisini ödeyip teslim alabilir miyim? Ya da kapıma kadar teslim edebilecek bu işi yapan aracılar var mı? yardımcı olursanız sevinirim :)
o jantın hastasıyım bende türkiyede replicası varda orjinalini görmedim.. ben 5x114.3 ünü bulsam sonataya düşünmüşdüm çok güzel jant..
Sıfır ya da temiz ikinci el M4 GP arıyorum. Renk farketmez. Yurt dışından getirme şansımız nedir?
benim çok saçma bi durum oldu;
ürünü 16 aralıkta sipariş geçtim
tracking numberdan bir türlü göremedim nerede olduğunu satıcaya sordum derken peypal ücreti geri yatırdı hesabıma ertesi günde ürün geldi :)
adama parasını ödeyemedim iyi mi
tekrar satış yapsın onay ver, yazık hak geçmesin bence.
Arkadaslar cinden bir urun siparişi verdim. Satıcı takip kodunu mail attı ve gönderdiği siteye girip kodu yazdım ve aşağıdaki şekilde bişeyler yazıyor. Ne zaman gelir bu urun bana turkiyede hangi kargoya verilecek ?
http://i.hizliresim.com/KrVPdV.jpg
ebaydan lastik alsak acaba gümrüğe takılırmı????????
ebay kullanımını çok iyi bilmeyen arkadaşlara bir uyarı da ben yapayım, önceki sayfalarda gördüm takip no yok vs diye yazılmış. free shipping olan ufak ürünlerin çoğu zarf içinde postacı ile gelir ve takip numarası olmaz. karşıdaki insan kötü niyetli birisi ise, o yolladım dedikten sonra gerçekten yollayıp yollamadığını asla bilemezsiniz ve beklemeye başlarsınız. resmi olarak bir ürünün yurt dışından gelme süresi mesafe ne olursa olsun 4 haftadır. bu süreyi aşan bir ürün hakkında kullanıcıdan hiçbir hak talep edemezsiniz, sadece güvenilirlik puanını düşürebilirsiniz. bu yüzden öncelikli olarak 1-2 dolar fazla verin ama kargo ile yollatın posta ile değil. tüm bu riskleri alıp posta ile isterseniz 3. hafta bittikten sonra hala ürün gelmemişse kullanıcıya bunu mutlaka iletin ve yeni bir ürün kargolamasını isteyin.
Şu an ürünüme baktım. Ayın 29 Unda torbaya eklendi diye bir ibare geçilmiş ptt kargonun sitesinde. Kaç gün sonra dağıtıma çıkar?
ortalama aksaklık olmassa 3-4 güne eline ulaşır en geç.. daha erkende sürebilir.. o birazda size bağlı olan postanenin işleyiş hızına bakar..
postaneyede uğra sor.. bazen ptt cilerde evlere taşımaya eriniyor.. ptt de uzun süre şubede bekliyor..